reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Nie ma co nazekac bywalo gorzej daje rade czekam do poniedzialku i na wizyte hehe siedze jak na szpilkach i sie zastanawiam co tym razem wyjdzie.Ostatnio troche pochodzilam wiec sie kiepsko czulam ale juz jest lepiej Calymi dniami bym spala wy tez tak macie ??
Bozienka24
manta dzieki za kciuki postaram sie wam dac znac co i jak oile bede miala komputer
Mini55
&&&&&
Bozienka kciuki trzymam za poniedziałkową wizytę .
Jak synek ??
Manta współczuje zgagi
Amandla to czekam na zdjęcia
Mata u nas chyba nie ma takiego targu albo ja o takich nie słyszałam ... ale rzuciłam hasło koleżance bo coś kiedyś wspominała że ma dostęp do niemieckich środków i czekam na odpowiedz ;-)
A mnie znowu gardzioł boli ... i Borys też z nosem przytkanym chodzi . Kupiłam już ten sinupred to mu będę podawać . Jutro wybieramy się do siostry odwiedzić małego Jasia , jestem ciekawa reakcji Borysa
No chyba że nas rozłoży to odwołamy odwiedziny :-(
Jak synek ??
Manta współczuje zgagi
Amandla to czekam na zdjęcia
Mata u nas chyba nie ma takiego targu albo ja o takich nie słyszałam ... ale rzuciłam hasło koleżance bo coś kiedyś wspominała że ma dostęp do niemieckich środków i czekam na odpowiedz ;-)
A mnie znowu gardzioł boli ... i Borys też z nosem przytkanym chodzi . Kupiłam już ten sinupred to mu będę podawać . Jutro wybieramy się do siostry odwiedzić małego Jasia , jestem ciekawa reakcji Borysa
No chyba że nas rozłoży to odwołamy odwiedziny :-(
Bozienka24
mini synek dobrze teskni ale daje rade narazie jest zafascynowany tym ze idzie do zerowki od stycznia najprawdopodobnie wiec chodzi i kazdemu mowi
Bozienka24
mini wiesz teoretycznie od wrzesnia idzie na 100 % ale pani w szkole mowila zebym poszla po swietach moze sie uda go zapisac na styczen
reklama