reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Bozieeeeeeeeeeenko no witaj:))))
u nas jakoś, jakoś...nie ma co narzekać.
a jak Ty się czujesz?:)
Mam nadzieję, że w porządeczku!

reklama
Nie ma co nazekac bywalo gorzej :) daje rade czekam do poniedzialku i na wizyte :D hehe siedze jak na szpilkach i sie zastanawiam co tym razem wyjdzie.Ostatnio troche pochodzilam wiec sie kiepsko czulam ale juz jest lepiej :) Calymi dniami bym spala wy tez tak macie ??

ja od kilku dni jestem wlasnie jakas taka senna...
niby sie wysypiam, ale... szybciej sie robi ciemno i dopada mnie ta sennosc, oj dopada...

trzymam kciuki za poniedzialkowa wizytę.:)

My dopiero 3 stycznia...

będziemy czekac ładnie i cierpliwie na wieści co tam u Ciebie:-)))))

--------------------------------------------------------------

zgaga mnie teraz taka dopadła, że nawet jedzenie sprawia lekki "ból":|

Bozienka kciuki trzymam za poniedziałkową wizytę .
Jak synek ??

Manta
współczuje zgagi

Amandla to czekam na zdjęcia :tak:

Mata u nas chyba nie ma takiego targu :no: albo ja o takich nie słyszałam ... ale rzuciłam hasło koleżance bo coś kiedyś wspominała że ma dostęp do niemieckich środków i czekam na odpowiedz ;-)

A mnie znowu gardzioł boli ... i Borys też z nosem przytkanym chodzi . Kupiłam już ten sinupred to mu będę podawać . Jutro wybieramy się do siostry odwiedzić małego Jasia , jestem ciekawa reakcji Borysa :sorry:
No chyba że nas rozłoży to odwołamy odwiedziny :-(

Bozienka super , dobrze by było jak by poszedł . To naprawdę dobre dla dziecka jest. Nawet na te pięć godzin dziennie :tak:
A TY jak się czujesz ?? Kulasz się ?? jak nastroje ??

reklama
Bozienka było by dobrze gdyby się udało . I on by na tym zyskał i Ty trochę odpoczynku :tak:

A mnie pachną pory :-D Mój tato mi dziś przywiózł warzywa i pachnie mi tymi porami że nabrałam ochoty na sałatkę :sorry:

Do góry