reklama
nusia181
Fanka BB :)
ja już opadam z sił. Wypełniam dokumenty na macierzyński. Tyle pytań bezsensownych ze szkoda gadać, tylko człowiek sie denerwuje. mam nadzieje ze szef mi uzupelni szybko zebym mogła wysłac jeszcze w tym roku. jeszcze tyle lat w irlandii a oni karza wypisywac pracodawców z Polski. całe szczeście ze dokumenty mam tutaj. masakra jakas
Kangurzyca37
Zaangażowana w BB
Mini, mówiłam, wspomniał o magnezie -a skoro biorę - to rozłożył ręce, że tak to w ciąży jest...:/
Vill - tak, może i nadgarstek, ale przez cały boży dzień?
Angel, dzięki za filmiki, fajna dobranocka
DOBRANOC
Vill - tak, może i nadgarstek, ale przez cały boży dzień?
Angel, dzięki za filmiki, fajna dobranocka
DOBRANOC
kamilaedi
mini- placki wyszly super ledwo sie po nich ruszalam ...
nusia- wytrwalosci zycze
vill- milego wieczorku
slodkich snow ciezarowki ;-)
nusia- wytrwalosci zycze
vill- milego wieczorku
slodkich snow ciezarowki ;-)
MaMicurina
Naprawde tu ciiiiisza przed swietami:-)
Ja oczywiscie nie dosypiam i siedzę przed laptopem.
Jakoś nie widzę siebie więcej odpoczywającej .
U was tez tak wiało strasznie?
MIlego dnia!
Ja oczywiscie nie dosypiam i siedzę przed laptopem.
Jakoś nie widzę siebie więcej odpoczywającej .
U was tez tak wiało strasznie?
MIlego dnia!
V
villandra8
Gość
Ten wiatr to nam chyba połowę forum wywiał... ;-)
Ciekawe czy ja się jeszcze kiedyś wyśpię - no ale nie będę zaczynać dnia od narzekania
Grunt to pozytywne myślenie, więc zbieram się dziś w sobie, szybko po jakieś mięcho na obiad i na front - przeciwko kurzom oczywiście . Duuuużo pracy dziś przede mną, więc nie zamulam przed kompem więcej,, aniżeli to konieczne.
Miłego dnia kobietki :-)
Ciekawe czy ja się jeszcze kiedyś wyśpię - no ale nie będę zaczynać dnia od narzekania
Grunt to pozytywne myślenie, więc zbieram się dziś w sobie, szybko po jakieś mięcho na obiad i na front - przeciwko kurzom oczywiście . Duuuużo pracy dziś przede mną, więc nie zamulam przed kompem więcej,, aniżeli to konieczne.
Miłego dnia kobietki :-)
A ja padam z zmeczenia, wczoraj biegalam po ikei i sklepach wozkowych, potem sprzatanie a potem do 1 w nocy robilam zupe i smazylam mielone, pieklam kaczke na dzisiejsze urodziny Bartka. Caly dom smierdzi mielonymi i caly czas mnie to budzilo. Do tego zupa jest bez smaku i mielone tez bo jednak nie umiem przyprawiac dla tylu osob i zalamana jestem. Teraz musze robic salatki i tort i odkurzyc znow ( no bo psy). A jutra od nowa bo druga czesc rodziny przychodzi !
V
villandra8
Gość
A właśnie! STO LAT solenizantom dzisiejszym! Bo chyba i Ewstra ma dziś urodzinki? Najlepszego i udanego świętowania.
Heloooo
ja sobie wczoraj ładnie posprzatalam,wiec juz nie zagladalam, dzis tylko poprasuje i jade z Julia do sis piec pierniczki, moja mala wniebowzieta i ciagle chodzi i marudzi no kiedy, no kiedy pojedziemy
w nastepnym tygodniu to juz w ogole malo nas tu bedzie, sama wiem po sobie, bo mam taaaakie plany, a w piatek juz przyjezdzaja rodzice, bedzie wesolo.
ale ja mialam sen dzisiaj musze go napisac, zeby sie nie spelnil...
snilo mi sie, ze juz mielismy synka, takiego malusienkiego i pojechalismy na wycieczke do Ustronia, cos sie poklocilam z mezem wlasnie o malego, bo go caly czas nosil i nie chcial mi go dac, zeby go nakarmic i do tego sie cos po mnie wydzieral jak oszalaly, w koncu prawie mi sila dzieci zabral i idzie do auta, ze on jedzie z nimi do domu sam, a ja patrze, ze ten maly nieprzytomny jest zaczelam szalec, szarpac sie z mezem o to dziecko, Julia ryczy....matko koszmar
chyba zaczynam schizowac....z Julusia mielismy spore problemy przez pierwsze pol roku jej zycia,
po tym cholernym snie wszytko wrocilo i chyba boje sie coraz bardziej o synka, o dzieci w ogole...
musze sie czyms zajac, zeby nie myslec za duzo.
milego dnia Wam zycze laski!
Ewstra- Tobie kochana udanej imprezki i wszystkiego co sobie wymarzylas, zeby Ci sie spelnilo no i oczywiscie szczesliwego rozwiazania!
ja sobie wczoraj ładnie posprzatalam,wiec juz nie zagladalam, dzis tylko poprasuje i jade z Julia do sis piec pierniczki, moja mala wniebowzieta i ciagle chodzi i marudzi no kiedy, no kiedy pojedziemy
w nastepnym tygodniu to juz w ogole malo nas tu bedzie, sama wiem po sobie, bo mam taaaakie plany, a w piatek juz przyjezdzaja rodzice, bedzie wesolo.
ale ja mialam sen dzisiaj musze go napisac, zeby sie nie spelnil...
snilo mi sie, ze juz mielismy synka, takiego malusienkiego i pojechalismy na wycieczke do Ustronia, cos sie poklocilam z mezem wlasnie o malego, bo go caly czas nosil i nie chcial mi go dac, zeby go nakarmic i do tego sie cos po mnie wydzieral jak oszalaly, w koncu prawie mi sila dzieci zabral i idzie do auta, ze on jedzie z nimi do domu sam, a ja patrze, ze ten maly nieprzytomny jest zaczelam szalec, szarpac sie z mezem o to dziecko, Julia ryczy....matko koszmar
chyba zaczynam schizowac....z Julusia mielismy spore problemy przez pierwsze pol roku jej zycia,
po tym cholernym snie wszytko wrocilo i chyba boje sie coraz bardziej o synka, o dzieci w ogole...
musze sie czyms zajac, zeby nie myslec za duzo.
milego dnia Wam zycze laski!
Ewstra- Tobie kochana udanej imprezki i wszystkiego co sobie wymarzylas, zeby Ci sie spelnilo no i oczywiscie szczesliwego rozwiazania!
reklama
MaMicurina
oooo!wszystkiego dobrego