reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Villandra widzę ze porzadki świąteczne ida całą parą:-) podziwiam cie. Ja jutro mam wolne, więc od jutra zaczynam sprzatanko

Ivi świateczne zakupy dopior przede mną, ale już sie boj że za dużó wydam kaski:-) Ale pocieszam się ze swieta sa raz na rok, spedzam je tylko z mężem, wiec musimy sobie to zrekompesowac:-) za brak rodziny w tym dniu z nami. Dobrze ze chociaz te skype jest:-)

reklama
Ten barek u inamorate to i ja bym przebuszowala:-D
A ja wlasnie o to siedze z siatka mandarynek i sobie jem z 2 kg chyba mam:-D
Dostalam dzisiaj od mamy stanik i jestem w szoku nosze jej rozmiar 95 DD:-)a mama do mnie z haslem wiedzialam ze bedzie dobry bo byla taka opcja ze sobie by poprostu go zostawila miernik w oczach ma:-D

A ja byłam sprytna i zamówiłam wszystko z Avonu dla rodzinki.Córce grę na playstation kupuje zamówię przez allegro albo mojego wyśle w takich samych cenach mają w sklepie koło mojego pracy.Ciekawa jestem czy będzie tańcować :-).A małemu kupie coś w Tesco przed wigilią zmienia co chwile zamówienie do mikołaja.A w sobotę jedziemy po wózek albo w niedziele :-)

A ja wlasnie o to siedze z siatka mandarynek i sobie jem z 2 kg chyba mam:-D
Dostalam dzisiaj od mamy stanik i jestem w szoku nosze jej rozmiar 95 DD:-)a mama do mnie z haslem wiedzialam ze bedzie dobry bo byla taka opcja ze sobie by poprostu go zostawila miernik w oczach ma:-D

Tunia ja właśnie dobrałam się do mandarynek. :-) za godiznke zaczynam pracę, więc trzeba dostarczyć dzidzi witaminek:-)

A co do stanika, ja noszę teraz 95 D, zobaczymy na jakim się zatrzyma. ALe moja siostra jak zoabczyła w polsce stanik to powiedziała: o Boże to ty już takie wielkie cycki masz?

A ja właśnie dowiedziałam się ze ceny będą hurtowe w sobotę w tym sklepie ciekawa jestem czy jak odłożony wózek będzie w hurtowej cenie???.A zamierzam kupić parę rzeczy nie za dużo bo mam 300 zł tylko dla malucha ale będzie więcej rzeczy jak będzie taniej:-)I jeszcze jak wózek był by tańszy to bym miała więcej na ciuszki.
Ja od wczoraj łupie orzechy laskowe mniam mniam

A ja byłam sprytna i zamówiłam wszystko z Avonu dla rodzinki.Córce grę na playstation kupuje zamówię przez allegro albo mojego wyśle w takich samych cenach mają w sklepie koło mojego pracy.Ciekawa jestem czy będzie tańcować :-).A małemu kupie coś w Tesco przed wigilią zmienia co chwile zamówienie do mikołaja.A w sobotę jedziemy po wózek albo w niedziele :-)
ja chcialam oriflame - haha ale stwirdzialam ze przegiecie bo nakupywalam rodzince na urodziny itd wiec to by bylo przegiecie ;]
wiec
tata- dostanie kątówke
mama-pidzame
-siorka kosuzlke oddychajaca na narty
maz- plyte i dlugopis z olowkiem wygrawerowanetesc i tesciowa- tu ma problem maz nie ja ;p
ja sobie szcoteczke elektryczna zazyczylam ;p a co sie bede szczypac ;p

syn dostanie -taka maskotke boba budowniczego od kolezanki, od nas albo lego duplo albo cos ze stacyjkowa lub tomka i przyjaciele -kto ma dzieci wie o czym mowie

psy - dostana po nowej zabawce za pewne i szmakesy lub same szmakesy

ciśnienie 130/82 więc zmiescilam sie w danym mi 130/85

To ja takie mam na każdej wizycie - no, może /80...

monika spać mozna do oporu (mój M coś o tym wie ;-) rekord 17h :szok:) - skoro Twój organizm się o sen dopomina, to czuj się rozgrzeszona i śpij ile możesz

Wracam do swojej ściereczki - jak pięknie wyglądają te półki bez ton kurzu :-)

witam kochane, nie zagladalam tu od poniedzialku, tyle naklikalyscie ze... 2h nadrabialam krotsze watki teraz czas na glowny, pewnie znow ze 2h :-D
ide sprawdzic co tu sie wydarzylo przez te dwa dni...
a narazie sciskam wszyskie mamy i maluchy :)

No to poszłam spać wcześniej…. o 3:30:crazy:

Dziecko 7 kg, mam nadzieję, że mi to nie grozi mimo podwyższonego cukru… zapytam lekarza na usg w styczniu ile moje Maleństwo waży
innamorte piękny wózek, też już bym chciała ale my kupimy dopiero po urodzeniu Dzidzi:tak:
kindzia ciekawa lista, chyba jednak nie zrezygnuję z pierogów , karpia makowca i zupy grzybowej – w rozsądnych ilościach… reszta mnie nie interesuje… po cytrusach mam zgagę gigant więc też odpadają

pinula czy przepis na pierniczki wzięłaś z naszego wątku kulinarnego? Ja też musze upiec, najlepiej dzisiaj ale przecież one już nie mają za dużo czasu na leżakowanie, nie chcę żeby były kamiennie w przyszłym tygodniu
Angel grillowana pierś z surówkami – mniam:-p
Manta ja też uważam, że cukier mi tak wyszedł, bo zjadłam ostatni posiłek jakieś 6 godzin przed badaniem, a nie 10… dlatego mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej

Dziewczyny Wy tak o tym bareczku, a mnie się marzy naleweczka malinowa – widzę tę butelkę za każdym razem jak otwieram szafę:-p:rofl2:

te nowe ubranka też oczywiście będę prać… przecież nie wiadomo kto ich dotykał, poza tym trzeba je zmiękczyć

u mnie prezenty prawie w komplecie
mąż – Transformersów 3 (których już zaczął oglądać) i t-shirt
mamuśka – słodycze i książkę
teściowa - płyn do kąpieli, słodycze
teść – polar
szwagier i szwagierka – t-shirt
babcia – baryłki (jej ulubione)
ciekawe czy ja coś dostanę…

poza tym w końcu udekorowaliśmy sklep świątecznie, nawet fajnie wyszło, jestem zadowolona

reklama
Jutro od rana ruszam w poszukiwaniu prezentów a mam ich trochę do kupienia ojjjjjj
rodzice, dóch braci, ciotka, dwie bratowe, 3 bratanice i bratanek :szok: a pomysłów zero. Pomocy :confused:

Do góry