Kasiurek1983
Fanka BB :)
ja tez zwrocilam uwage na barek - ale glupio bylo mi powiedziec - wiecie zakazany owoc ciagle krazy mi nad glowa :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jedz , co tam! wyobrazam sobie ze ciezko...tymbardziej samej wlasciwie...zobaczysz ze te 3 mce mina szybko i stres tezDzieki! No teraz ten tydzien z haczkiem ciagnie mi sie juz tak nie miłosiernie, ze ciezko to opisac..
Ba, gdybym psychicznie sie czula tak jak wczesniej to nie byloby o czym mowic- dzien za dniem by sie pchalo i tyle.. A teraz kazdy dzien jest jakis taki ciezko.. tak jak wam pisalam w poprzednich postach..
Glodna jestem, a siostra siedzac w pracy ze mna pisala i zapodala temat o zamowieniu z jednej knajpki grillowana piers z surowkami i frytkami i ja ni emoge przestac o tym myslec