reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
cześć laseczki :)
syn się dziś wcześniej obudził, dostał butlę mleka i śpi dalej :) ja zaraz zmiatam prasować bo mam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie zaległości!

kochane "grupowiczki" - przypominam o istnieniu wątku zamkniętego

MaMi - podobno duże dzieci to częsty "efekt" niewykrytej i nieleczonej cukrzycy matki...

dzień dobry :-)
dzisiaj wcześniej wstałam bo byłam na roratach ;-)
ta dziewczynka, urodziła się tak strasznie duża przez cukrzyce matki, to jest dla mnie ostrzeżenie - TRZYMAĆ DIETĘ!
miłego i radosnego dnia :-)

ps. miło mi będzie jeżeli będę mogła być dodana do grupy zamkniętej

Witam!

Z tym ogromnym noworodkiem to chyba jedynie wina matki, że nie stosowała sie do zaleceń lekarzy, bo wątpię, żeby przy wykrytej cukrzycy i przestrzeganiu diety zdażył się taki przypadek... oby dziewczynka i mama były zdrowe...

Ivi powodzenia w prasowaniu - u mnie brak mobilizacji...

nie wyspałam sie, chociaż położyłam sie przed północą.... mała znów co chwile w nocy się budziła i wstała po 6, a ja jak zombie będę chodzić :dry: mam nadzieje, że uda mi się docucić nieco, bo to juz kolejna taka kiepska noc...

dzień dobry :-)
dzisiaj wcześniej wstałam bo byłam na roratach ;-)
ta dziewczynka, urodziła się tak strasznie duża przez cukrzyce matki, to jest dla mnie ostrzeżenie - TRZYMAĆ DIETĘ!

Witam!

Z tym ogromnym noworodkiem to chyba jedynie wina matki
dokladnie tak! tyle sie mowi o poswieceniu kobiet w ciazy dla dzieciatka...wiec jesli kg mozna poswiecic to moim zdaniem jesli trzeba dieta powinna byc kategorycznie przestrzegana!!!

Witam :)

Vill - trzymam kciuki co by dobrze było - uwierz mi, że ostatnio zadawałam to samo pytanie - mój M może o 180 stopni się nie zmienił ale póki co widzę lekką poprawę ;-) nie wiem jak Ci pomóc, radzić nie będę bo sama nie potrafię często dać sobie rady - poprostu życzę powodzenia i trzymam kciuki:tak:

Dziecko 7 kg - o jaaaaaaaaaaa..... a co z tymi pięknymi ciuszkami z rozmiaru 56 i 62 :rofl2::rofl2:

A ja idę na 11:00 do fryzjera :D odrosty mam na pół głowy a ostatnio zaczęłam nagminnie łamać wszelkie zasady - kawusia, łyczek winka to i fryzjer :-D jak szaleć to szaleć :-D

ja pierdziu wstalam o 7 tzn syn mial nocke do duszy bo wcozrja byl na usg serca i przezywal ten dzien clay czas- na usg standartowo jak to z wczesniakiem sie chodzi. no i co dwie godizny a to siku a to pic,a to mleko grrrr o 5 przyszedl do mnie do lozka pierwszy raz ale do 7 pospal no i zachowalam sie nieedukacyjnie- dalam go do duzego pokoju wlacyzlam tv a sama na rogowece w duzym pokoju poleglam do po 9

witam
jestem taka glodna, ale brak sily by zrobic sniadanko moze same przyjdzie do mnie:)No dziecko 7 kg mam nadzieje ze moja kruszyna bedzie przynajmniej polowe mniejsza.Mam przygotowana liste na zakupy -musze juz dzis wszystko kupic na impreze i jutro zakasam rekawy i dzialam ostro w kuchni

reklama
Hejo:-D
villandra trzymam kciuki i niech sie wszystko pouklada:-)
Lina i super:-)powodzenia u fryzjera:-)
Ide zaraz po sniadanie i wroce zaraz do Was.
Moj mezczyzna znowu mial wczoraj faze zwana"bede chodzil z dzidzia za raczke do sklepu":-Dusmialam sie znowu:-Dno czasami jest taki kochany, a czasami to mam ochote mu jaj...urwac!:-)w sobote stwierdzil ze bedzie wozek czyscil bo jednak to po kims i mimo ze byl malo uzywany jego dziecko nie bedzie jezdzic w brudnym wozku:-Dgdzie wcale wozek nie jest brudny:-)no ale niech mu bedzie przynajmniej bedzie mial zajecie:-)

Do góry