reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
villandra no to też Cię pani ładnie potraktowała... mnie szefowa powiedziała, kilka tygodni temu, że teraz to ładnie nawet wyglądam, bo na początku ciąży to wyglądałam paskudnie :rofl2:

Ja tam się nie przejmuję ograniczonymi elementami ;-):-D

A taraz śmigam pod prysznic i do łózia. Dobrej nocki kochane i niech maluchy nie szaleją za bardzo.

O - chyba normalnie tego mojego jeszcze wykorzystam niecnie, bo wyraźnie mu za mało ;-):no::-D

Pfff Pere standard z takimi zarozumiałymi babami, gul jej skacze czy co?? Zazdrosne babsko.

Villandra- wiesz ty co za baba, jak dobrze, ze takiego czegos na swej drodze nie spotykam, zmiotłabym z powierzchni ziemi przysięgam :wściekła/y:

Maj gosh, byłam dzis na zakupkach pierwszy raz po takim czasie- wkoncu cos kupic pod ta choinke.. Nie wiele nas na szczescie przy stole wiec tyle dobrego. Nie zmienia to faktu, ze
A) nie mialam itak pomysłów
B) wszystko jest tak cholernie drogie :angry: i bele pierdoły a portfel pusty :crazy:

No ale kupilam wujkowi zestaw playboya (dezodorant i pod prysznic), cioci w ladnej butelce sól do kąpieli, babci filtr do wody ( ten dzbanek, nie wiem co prawda czy ma najwyzej bedzie miala dwa :crazy:;-)), mezowi dokupilam krem do buzki bo jeszcze dzis mi na skype sie skarzył , ze ma mega sucha skóre ostatnio wec znalazlam nivea dla mezczyzn nawilzajacy. Dziadek jak zawsze dostanie standard - kawe, cukierki i lakocie ale zapakuje mu to w kosz zeby jakos fajniej wygladalo ;-) Siostra perfum z f&m dostanie i kosmetyczke z kosmetykami, tego jej zawsze za malo ;-) Ehh i co.. nie wiem czy cos kuzynowi i kuzynce malej kupowac, beda jeszcze ich dziadkowie od strony cioci dostana sporo, a mozna zawsze sie podpiac do tego co mama im kupi.. A samej mamie cos sie z siostra zloze .. Kaszana z tymi prezentami ;) Najgorsze, ze ja uwielbiam robic prezenty, zawsze poswiecam im duzo czasu by wybrac kazdemu cos faktycznie przydatnego i fajnego. Teraz to nagle kupowanie bez pomyslunku mnie tak drażni. No i kasa.

Własnie kasa.. Skonczyłam przed chwila robic te drobne zakupki na allegro.. jej i 200 zeta poszlo w mig, a to dopiero poczatek :baffled: ah i to jeszcze bez rozkow i kocykow bo to od innego sprzedawcy chce.. ah jo..

Aha dziewczynki kupilam sobie takie cuś i jestem PRZE-ZADOWOLONA ;-) bo juz z tym bebechem ciezko siedziec tak przy kompie..

STÓŁ STOLIK POD LAPTOPA LAPTOP Z REGULACJĄ WYS. (1962296667) - Aukcje internetowe Allegro

Super jest dzisiaj doszedł, mega pozytyw :-)

I znowu bedziemy musieli paczke nadac przed wyjazdem, odkurzacz, ten stolik, kto wie co tam spod choinki ;-)

Rewelacja ten stolik. Myślałam kiedyś o czymś takim, ale ja w sumie z kompem po całej kanapie skaczę, raz go trzymam na kolanach, to na oparciu kanapy, to w ogóle na kanapie i leżę obok. Muszę przemyśleć kwestię stolikową, zwłaszcza, że ten akurat mnie urzekł. A szufladka słodka. W sumie przy karmieniu by się przydał. Młoda je, a ja sobie surfuję:-).

Dokładnie :-) Wogole coza cena! Kiedys juz mi sie marzylo nawet do przyslowiowego sniadanka do wyrka, a do lapka, jedzenia, pisania, moze faktycznie do dzidzi..nie no super ;) testuje caly wieczor i rewelka :-D

A macie wielorybka ze stoliczkiem, zobrazuje to jego zastosowanie ;)

DSCF2407.jpg

Ostatnia edycja:
Dokładnie :-) Wogole coza cena! Kiedys juz mi sie marzylo nawet do przyslowiowego sniadanka do wyrka, a do lapka, jedzenia, pisania, moze faktycznie do dzidzi..nie no super ;) testuje caly wieczor i rewelka :-D
tez mam i polecam:-)

Musze pojechac dzis do pracy i pierwszy raz mi sie nie chce:-D
poza tym planuje tylko odpoczywac:tak:
Milego!:-)

reklama
ja dzis wstalam o 7 razem z M. on juz pojechal a ja siedze przed kompem mam herbate z sokiem malinowym i polowa cytryne bo znowu kicham i katar do pasa... chyba znowu dzis nie wychyle nosa, w pt mamy urodzinowa impreze i chcialabym pojechac wiec wole sie przemeczyc teraz
milego moje panie

Do góry