reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
witam
ponownie pogoda nadal ładna ;] dzidz spi ,zjeldismy zupke kalafiorowa ;] potem jak mlody wstanie to jedziemy do gwarka na zakupy ,ja do biedronki musze bo mi produkty wyslzy z lodowki haha ;] n i potem na obiado-kolacje bedzie zapiekanka z tortelini ;]

To trzymam kciuki by mu sie udalo.Ja juz kapusniak wstawilam .Juz mam liste smakolykow na moje przyjecie-w koncu dokladnie wiem co zrobie.Czy ktoras z was prazyla na slodko migdaly?i ma sprawdzony sposob.Moja mama wyslala nam swiateczna paczke :) juz nie moge sie doczekac co tam jest.
sprawdz sobie na wielkim zarciu jak sie robi krokant do tortow- zrob tak migdaly - tylko ich nie krusz -ja mezowi tak robie orzeszki i zawsze z pol kilo zje haha

Wielkie Żarcie - Przepis - Krokant

Ostatnia edycja:
No to wyprodukowałam sobie stroik :-D

11122011098.jpg11122011099.jpg

Pora wrzucić coś na ząb...

Hej Kobietki :-)

halooo, jestem po usg w 3 trymestrze, do poczytania w odpowiednim watku, tu tylko napisze, ze mlody czlowiek sporawy nawet, blisko 1,5 kg, z tego usg wychodzi tydzien wiekszy niz z miesiaczki, wiec spoko nie martwie sie juz, ze jak bede miala cesarke okolo 20 lutego to bedzie cos nie teges z malym, ze nie bedzie gotowy czy cos....powinien juz byc ładnie duzy i gotowy do 'wyjecia'.

teraz jestem glodna jak wilk, ide sobie zrobic cos do jedzenia, pozniej przyjde Was poczytac.

Ajako
ekstra!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jejku takie duże Maleństwo :-):-):-):-):-):-) bardzo się cieszę :-):-):-) Ja Usg 3 trymestru będę miała pewnie dopiero w styczniu (o ile samo wcześniej nie wyjdzie i się nie pokaże :-D)
Ale super 1,5 kg :-):-):-):-) wspaniale :-):-) a jak Mała się czuje???

Mini no i dobrze, że Borysek tak ładnie przenocował :-) korzystajcie póki ciąża i chodzic możesz - ja tam bym ciocię powyzyskiwała troszkę :-) a to w piątek a to w sobotę :-) ja dzisiaj chyba do kina się wybiorę - sylwester w paryżu - myśleć pewnie nie trzeba a i scen drastycznych brak (w ciąży ich oglądać nei będę) ;-);-)

Tunia
- od dwóch dni mam straszne bóle brzucha - ale Mała skacze także zapewne rosnę i to przez to - pomijam fakt, że od ostatniego tygodnia doszło mi 4 cm - a pępek zaczyna zanikać - wygląda to strasznie a tak się tego bałam :sorry2:

dziendobry dziewczyny :) ja wlasnie zjadlam i sie zastanawiam co dalej z soba zrobic, desz leje bo by sie poszlo na spacer... w tv tez nic nie ma, a T znow w pracy......... ogolnie nuda na maxaaaa
tez sie zastanawiam nad praniem ale czy tak przy niedzieli wypada?

dziendobry dziewczyny :) ja wlasnie zjadlam i sie zastanawiam co dalej z soba zrobic, desz leje bo by sie poszlo na spacer... w tv tez nic nie ma, a T znow w pracy......... ogolnie nuda na maxaaaa
tez sie zastanawiam nad praniem ale czy tak przy niedzieli wypada?

Kamila nie wypada - przy niedzieli to się leży i wypoczywa :-)

reklama
Do góry