Kasiurek1983
Fanka BB :)
Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam białe-lekarz mowi ze to normalnetzn masz uplaty takie biale czy przezroczyste jak ja ? :>
hej! az tak zle?:-(Witam.
nie jestem w stanie was nadrobic.Powiedziałam zę ide na zwolnienie więc swojego dzisiejszego dnia nie skomentuje.
gdybys miala to lekarz by wiedzial pewnie!No to ładnie jak mam grzyba
niee no ja od mamy zawsze lykam kilka lykow bo lekarz powiedzial ze krzywdy nikomu nie zrobie przez upaplanie buziuchny w winku....po trochu oczywiscieMaMicurina a ja... Maniaczka win... ale zrobiłam łyczka jak już otworzyłam :-)
osz ty-zazdroszcze:-)...ja z malego 36 jestem juz na roz 38 regularnym i nie ma szans zebym przecisnela cos przez szanowny tylek i brzuchoWłaśnie przymierzyłam moją 'wigilijną' sukienkę z zeszłego roku i dobra jest.
tricia mnie do stroju wigilijnego z przed roku przydała by się tylko figura z przed roku