reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ehh dziewczynki co ja bym bez was zrobla wy to zawsze powiecie cos co podniesie czlowieka zawsze mnie pocieszycie powieie cos milego :) dziekuje kochane jestescie :)

reklama
Czesc, zyje, niedawno weszlam do domu, od rana łaze, a to do sklepu, a to do piekarni, a to do kumpeli, a to do krawcowej uffff
mam dosyc, a tu juz 13, musze szybko zupe machnac i ogarnac chate, bo po 14 po core, a pozniej zaraz ma przyjsc nasza przybrana babcia do Julki, a pozniej jedziemy do dziadka mojej siostrzenicy, ktory zagra jak co roku mikolaja i dzieci obdaruje, wiec dzien intensywny, nie popisze, ani nie poczytam wiecej.
wczoraj wieczorem tez tylko weszlam na watek wizytowy i maz mnie podsiadl na kompie i juz nie dopuscil.

u nas mikolja przyjdzie do Julii, stary dostal wczoraj upominek, a ja jak sama sobie nie kupie (a nie kupie, bo kasy niet:no:) to nie dostane, a przydalaby mi sie nowa torebka, bo w tej co laze non stop od lata to juz ganba, troszku sie potargala.

kuswa ta kasa......jak sobie podliczylam to szok; mamy do wywalenia na oplaty w tym miesiacu blisko 3 tys, kuswa czemu wszystko przychodzi w grudniu do cholery:wściekła/y: doplata za wode, gaz, smieci, do tego wlasnie mi przypomnieli, ze ubezpieczenie auta do oplacenia bylo do wczoraj:szok:
nastroj u mnie kiepski, wiec nie bede zanudzac:sorry:

vill- Tobie kochana bardzo dziekuje za wklejenie wiadomosci od Angel w odpowiednim watku!!! bo weszlam i od razu moglam przeczytac najnowsze wiesci i nie musialam wertowac ilus stron tutaj, dzieki!

pozdrawiam, trzymajcie sie wszystkie cieplo

witam wtorkowo
widze ze u wiekszosci byl mikolaj ja bylam chyba niegrzeczna bo nawet rozgi nie bylo, no trudnio.villandra pytalas o lampki wiec caly wieczorek przedstawialam swoja kacepcje lampek i lancuchow -zawisl jeden kaplet lampek reszta chyba czeka.Wczoraj wogle wieczorem rozmawialismy z tesciowa na skyp i jakos mnie dobila nakrzyczala ze jem mmajonez a ociupinke mialam na pomidorku -ze to zly wplyw na wynik holtera bedzie miec wplyw, no i oczywiscie ja wkurzylam sie troszke na M pod czas tej rozmowy to odrazu bylo ze on taki biedny niewinny grrrrrrrrrrrrrr,bym dala mu po pracy odpoczac.co za kobieta juz to widze jak ona po porodzie tu przyjedzie :obydwie jestesmy z pod znaku strzelca i zadna nie odpusci hehe.
Dzis oddalam juz holter nawet o dziwo spalam w nocy obudzilam sie tylko kilka razy wiec luzik, czekam teraz na wyniki grzecznie.No i jutro wracam do pracy, mialam isc jeszcze do Gp ale skoro wyniko brak a na opuchniete nogi i tak nie da zwolnienia to poczekam do 14/12.Kupilam sobie dzis kozaki uwaga o 2 nr wieksze bo takie mam opuchniete kopytka.

dziewczynki a jak wasze piersi bo z moich sie leje jak z krana po rozwalonej uszczelce ;) a do tego bolaaaa znowu jak niewiem przekrecanie sie boli nawet dotykanie boli jak ide to bili ;) doslownie caly czas bola a nie caly czas hehe jak sie nieruszam to niebola ;)

dobra jest 12 a włąsciwie 13 ;/ no i teraz sie wzielam za sprztanie uswiadomilam sobie ,ze ....nie bedzie mnie 3 dni a ja nie lubie zostawic pusty dom ... wiec ogarnelam z synem chacine tylko duzy pokoj zostal ale to przed samym wyjsciem machniemy bo teraz nie ma co bo syn jeszcze raz jak nie dwa wywali wszystkie zabawki na dywan wiec marna moja robota haha (tzn zeby bylo jasne on sam sowje zabawki zbiera;p)

My po obiedzie , Borys w swoim łóżeczku , mam nadzieję że zaśnie ...
Placek bananowy w piekarniku a ja przed kompem :-D

Ivi coś nie tak z przedszkolem ?? czy po prostu tęsknisz za synkiem :happy:

Bozienka poważnie masz aż takie wycieki ?? :szok:

Villandra
jak remont ?? nie chwyciłaś się tego sufitu mam nadzieje :angry:

Mini spokojnie sufit sobie odpuściłam - zdrowy rozsądek zwyciężył, jak zawsze u mnie.
Jak na razie od godziny zabieram się do prasowania ( tzn. wciąż tkwię tutaj :-D), ale może w końcu podniosę to swoje szanowne siedzenie i wykorzystam resztki energii, zanim się zdążę rozleniwić.
A potem obiadek, bo małż za pół godzinki powinien wrócić.

mini nie stety tak sie leje zemnie najwiecej rano jak wstane a jak sie schyle to doslownie jak bym sobie wyciskala specjalnie ale zauwazylam ze mam owiele pelniejsze i o wiele wieksze niz przy synku wiec moze dla tego tak sie leje szybko i duzo

reklama
dziewczynki a jak wasze piersi bo z moich sie leje jak z krana po rozwalonej uszczelce ;) a do tego bolaaaa znowu jak niewiem przekrecanie sie boli nawet dotykanie boli jak ide to bili ;) doslownie caly czas bola a nie caly czas hehe jak sie nieruszam to niebola ;)
mnie sutki bola tylko piersi juz nie sa takie tkliwe a leci jak mozna przydusze piers-no jak klekne i kolanem przydusze,zeby synowi buta zawiazac czy cos ;] hiih

ajako - haha no zawsze na koniec roku sie zbiera! nam ubepziecznie mieszkanie dochodizlo ale mamy tak zorbione ze co miesiac placimy przy kredycie juz wiec spokoj

dobra chcta ogarnieta moge isc spac z synem haha jescze pranie stare sciagnac z suszarki i nowe wywiesic ;> i koniec na dzis roboty i calej reszty !!!!!!

Do góry