Bozienka24
Fanka BB :)
ehh dziewczynki co ja bym bez was zrobla wy to zawsze powiecie cos co podniesie czlowieka zawsze mnie pocieszycie powieie cos milego dziekuje kochane jestescie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tą ostatnią propozycją to lepiej uważaj, bo ja ostatnio mam apetyt jak stado wilczków co najmniej
Vill jak Ty masz tyle energii i nic Ci nie jest zapraszam do mnie na kilka dni - pokryje koszty wyjazdu i wyżywienia
mnie sutki bola tylko piersi juz nie sa takie tkliwe a leci jak mozna przydusze piers-no jak klekne i kolanem przydusze,zeby synowi buta zawiazac czy cos ;] hiihdziewczynki a jak wasze piersi bo z moich sie leje jak z krana po rozwalonej uszczelce a do tego bolaaaa znowu jak niewiem przekrecanie sie boli nawet dotykanie boli jak ide to bili doslownie caly czas bola a nie caly czas hehe jak sie nieruszam to niebola