pinula30
Fanka BB :)
zdradz prosze na jakiej uczelni. Ja idem spac, dobranoc :*Pinula moja siostra studiuje w Rzeszowie - rehabilitację ;-) Super że egzamin zaliczony![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdradz prosze na jakiej uczelni. Ja idem spac, dobranoc :*Pinula moja siostra studiuje w Rzeszowie - rehabilitację ;-) Super że egzamin zaliczony![]()
fajnie ze zakupy korzystneA ja wróciłam z Tesco i nakupiłam body w sumie 12 sztuk na krótki rękawek 5 sztuk na długi i 2 pajace 115 zł zamiast 200 zł :-)Jutro dam zdjęcia na odpowiedni wątek.U mnie widziałam nawet o 50% przeceny na ciuszki ale mój mi nie pozwolił (marudził ) już zobaczyć a za daleko ma do Tesco żeby sama się wybrać:-(Spotkałam koleżankę w Tesco i ma brzuszek taki jak ja ale mówiła ze na luty ma termin wiec poczułam się grubo :-(
ojej az na 2 tyg...tez kurcze nie bylabym przeszczesliwa chybawlasnie sie potwierdzilo....moi rodzice przyjezdzaja na swieta- na 2 tygodnie i
uwielbiamM pojechał na koncert ( Czesław śpiewa Miłosza ) mieliśmy jechać razem ale nie mieliśmy nikogo do Boryska ... No trudno może następnym razem się uda
tylko mimo spięc uwazaj na swoje zdrowkou mnie wczoraj wieczorem mega spięcie z M
noż bo ile można czekac, jak coś w łazience się dalej ruszy (2 wolna sobota i nawet palcem nie kiwnął), wszędzie syf, bo nie ma jak sprzątac porządnie, bo wszytsko po całym mieszkaniu poupychane
a tu święta za pasem... no i jak mnie wzięło to wczoraj po 23 zakasałam rękawy i zaczęłam odgruzowywac co dalam radę, potem kurze, podłogi, az mnie rwa złapała i ledwo do pokoju sie doczłapałam... M dzis obrażony na czym świat stoi, ale juz mu przechodzi, ciekawe tylko czy coś mu dała do myślenia wczorajsza akcja... jutro mam w planach ciąg dalszy odgruzowywania...