reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hej Kobietki :-)

Ja dziś wstałam połamana na wszystkie możliwe strony - kręgosłup to mi chyba pęknie :-:)-:)-:)-:)-:)-( nie wychodzę dziś z łóżka - nawet nie ma takiej opcji :no::no::-)

Pinula powodzenia - ja już niedługo też zacznę egzaminy...

Dzwonił boss - bony przyszły :-D:-D:-D:-D:-D a jeśli piszecie o książkach polecam "japońską parasolkę" - świetna...

reklama
Witam sie niedzielnie ;]

Ja juz bylam na zakupach dzis na obiad zupka -barszcz ukrainski ;]. zaliczylismy spacerek rodzinny bo ładnie słonecznie bylo (mialam nosa bo teraz pogoda pod spem)zupka nastawiona...wracajac ze spacerku nie umialam wejsc po schodach musialam 30 minut lezec plackiem bo nie mialam siły tez tak macie ??

na drugie danie kolo 17 godizny bede robic sałatke z kapusty pekińskiej, piers z kurczaka nadziewana serem mozarela z ziolami prowansalskymi i do teo ziemniami lub fryty albo talarki hihi

moze wieczorme do media marktu podskoczymy rodinnie bo musze kupic mezowi mys pod choinke hahah .

Jutro bede w domku od wtorku bede u mamy musze zrobic badania krwi powtorna krzywa tym razem 75 glukozy no i ten wymaz odebrac musze, do gina isc i spotkanie mam nadzieje ze z Ajako dojdzie w koncu do skutku no i dziewczynami z pracy bo mamy troche do nadrobienia ;]

A i zpaomnialam ;]

dzis mam 100 dniówke ostani dzien trzycyfrowy,teraz juz z górki bedzie szło ;]

wszytskim 100 dniówkom zycze aby te 100 dni jeszcze szybciej zecialy niz dotychczas ;]

Cześć dziewczyny:-)Ja spałam dzisiaj do 12.30 ehh mam dość bezsenności wczoraj padłam po 3 :-(
Pinula -powodzenia na egzaminach trzymam kciuki .Ja mam za tydzień pierwsze kolokwium (tylko ze ja studiuje ekonomie)A pierwsze kolokwium z polityki gospodarczej i jak to wykładowca stwierdził jak całą książkę nauczymy się na pamieć to będą piątki :-DAle i tak mu się polepszyło w tamtym roku twierdził ze książka ponad 500 str to mało. Trochę czubów na uczelni jest co myślą ze tylko ich przedmiot jest.Dziewczyny się śmieją ze szkoda ze w tamtym roku nie byłam w ciąży bo jeden taki profesor piła straszna 5 dawał ciężarnej praktycznie za obecność.Kurcze muszę śniadanko zjeśc :-)A studniówkę miałam wczoraj :-D:-D
Dziewczyny a wy gdzie się podziewacie wszystkie ???
Mój M przywitał mnie dzisiaj słowami ale ty od wczoraj przytyłaś:wściekła/y:i się śmieje.

Ostatnia edycja:
tunia- i mi plecy zaczynaja dokuczac....
ewstra- wspolczuje sasiadki!! ja bym chyba nie wytrzymala- moze zacznij zdzwonic na policje?
kasiurek- oj jak bym zjadla barczu ukrainskiego mniami mniami :tak::tak: co do odpoczynku po spacerach to tez tak mam, zawsze musze polezec/ posiedziec nim cos zrobie :) i pewnie bedzie zoraz gorzej

Gratuluje studniowek !!!!!!!! ja swoja jutro mam :-D

Ja dzis pospalam prawie do 14 :szok: takze wlasnie jem sniadanie :zawstydzona/y:

cześć dziewczyny
spaliśmy jak zabici do 13, nawet maszynka do mięsa nas nie obudziła
pinula powodzenia :-) jak czytam o Twoich studiach to przypomina mi się, że mam do skończenia podyplomówkę i jakoś nie mogę się zebrać, bo to się wiąże z wyprawą do Krakowa a ja mam zakaz podróżowania i tak się lenię (zostały mi 2 egzaminy, praca zaliczeniowa i praca dyplomowa):baffled:
Kasiurek u nas też dziś ukraiński
Ewstra sąsiadkę czas pogonić

pogoda szaro-bura więc już po kawce jestem
życzę udanej niedzieli :-)

Dzien dobry dziewczynki:-)
Wrocilismy wlasnie od babci z imienin. Babcia Basia oczywiscie w niebo wzieta bo nowe nabyty wnuczek przyszedl czyli moj maz:-)i sie zaczelo Lesiu a moze to zjesz a moze tego sie napijesz a Lesio w piorka obrasta:eek:
Zygam juz tym sokiem z burakow z kazdym moim przyjsciem mamusia czuwa czebym przypadkiem szklanki pustej nie miala no juz nie daje rady lepiej zrobie jak kupie tabletki ten burak forte czy jakos tak.
A tak wogole to mi sie nic nie chce plecy mnie bola dzisiaj tak ze nie wiem co mam zrobic ze soba.
Kasiurek chyba pisala ze ciezko jej w nocy wstac z pelnym pecherzem mam to samo normalnie ciagnie mnie w dol i jak bym miala 5 litrow w sobie.

Czolem!

dobrze, ze duzo nie napisalyscie od wczoraj ;-):-)

ciesze sie, ze wiesci od Angel lepsze i teraz bedzie juz tylko lepiej, za duzo dobrych fluidkow plynie od nas dla niej i Dorianka, zeby moglo byc inaczej :tak:

ja cos tam sie wczoraj pokrecilam, upieklam pysznego murzyna (wyszedl mi znowu jupiiiii, super przepis!!) zrobilam obiad, maz przyjechal, wyszykowalismy sie i pojechalismy do znajomych, wrocilismy po 23, a mala nam do tej godziny tam szalala, szok! wszystkie dzieci padly, a ta dalej tancowala:-D
maz sobie podrinkowal i oczywiscie spal mi w salonie, a ja sama w sypialni ale co z tego jak mi tez juz niewygodnie masakra, wierce sie, krece, budze sie co chwile....a jak sobie przypomne ostatni miesiac z Julia :no::szok: caaale noce nie spalam do samego rana, zasypialam dopiero okolo 6 i odsypialam i tak tylko do 10 :crazy:

nooo Kasiurek- trzymam za slowo ;-) :laugh2:

moja coreczka wlasnie maluje z tatusiem.....kawalek sciany, w sensie komin, bo na wiecej farby nie ma, a trzeba zamalowac jej paluszki i malunki mazakami :-D bedzie troche niewyjsciowo; pokoj caly na zielono, a komin na beż, ale co tam....\taki disajn ;-):-D

ja sie bycze dzisiaj caly dzien i juz nawet dlugo nie moge siedziec na kompie, a w dalszym ciagu probuje szukac czegos na wakacje, jednak padlo na polskie morze, a ceny maja iscie europejskie:no:

zjadlabym cos, a nie mam pomyslu co:crazy:

Pinula- trzymam kciukasy za egzamin! dzielna jestes z ta praca i studiami, podziwiam Cie max!!

Kangurzyca- i Ty sie tam trzymaj, tzn. lez odłogiem! no co zrobisz jak nie ma innego wyjscia...

mini- mikolaj juz byl u Was? i jak??

ja teraz zaluje troche, ze tez nie zrobilam dzis wizyty mikolaja, bo obawiam sie, ze we wtorek bedzie chciala isc do przedszkola z lala, ktora znajdzie pod lozkiem.

jutro ma tez w przedszkolu,
spadam chwilowo, bo mala poszla sie myc sama do lazienki i cos ciszaaaaa, a to zawsze podejrzane:laugh2:

hej, hej ja już w Warszawie, po obiadku. Byliśmy z Tescko kupiłam parę bluzeczek, ale wstawię jutro jak mi się coś uda dorzucić z jutrzejszych ciuchlandowych.
Od wtorku ma padać śnieg, także trzymajcie dziewczyny się stablinie

hej, hej ja już w Warszawie, po obiadku. Byliśmy z Tescko kupiłam parę bluzeczek, ale wstawię jutro jak mi się coś uda dorzucić z jutrzejszych ciuchlandowych.
Od wtorku ma padać śnieg, także trzymajcie dziewczyny się stablinie
ooo na mikolaja fajnie ;] ja lubie snieg,nie lubie błota tzw posniegowego ale snieg lubiem ;] haha

Ajako - obiecuje ze sie spotkamy bo chce cie poznac i pogadac z toba na zywca

reklama
Ale dzisiaj pogoda okrutna... Lało cały dzień, do tego wichura.

Mąż zrobił mi niespodziankę i w ramach Mikołajek zabiera mnie w piątek do mojego ukochanego Teatru do Warszawy :))) Mieliśmy i tak jechać, musimy wymienić telefony, bo przestały odmawiać posłuszeństwa, a tu niespodzianka i mi bach bilety pokazuje :) Także nie mogę doczekać się piątku :D

Do góry