reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ja tez w nocy stekam jak nie wiem babulinka!!!!! z trudnosci przychodzi mi sie przewracanie z plecow na bok i na plecy i na bok ;/ a wstanie z łozka w nocy z płęnym pęcherzem jest cudem bo mam wrazenie ze brzuch jak glaz jest i sie posikam ! a jak sie wysikam brzuszke miekki i moglabym polke tańczyc haha

reklama
Witam się wieczornie....
Znowu wróciłam ze szkoły w sobote wieczorem iczytam takie nie przyjemne wiadomości. Ostatnio jak róciłam to przeczytałąm o Bożence że w szpitalu, dziś że Angel... Masakra.... Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze...

Ja standardowow padnięta... A jutro mam egzamin językowy, nic nie umiem ciekawe jak jak go zalicze.... Za piękne oczy i dużu brzuszek raczej pozytywnej oceny nie dają ;/ buuuu

Idę się pouczyc troche i spac.... Bo jutro od nowa.... od 7.30 do 19.30.... :( a w poniedziałek normalnie do pracy i będę dochodzic do siebie po weekendzie do środy :(
Dobra już nie narzekam... Pięknie jest... tej wersji się trzymajmy...
miłej niedzieli życzę i miłej nocy... A dla Angel i jej męża siły, wytwałości, wiary i zdrowia przede wszystkim... :*:*:*

Smsa od Angel dostałam, pisze, że dziś czuje się lepiej, że dotąd ruszyć ręką nie miała siły. No i że wszystko idzie ku lepszemu, chociaż diagnozy pewnej nie dali. Plus to ,co wiemy - czyli że maleństwo ok.
Tak że wszystko powinno zacząć się układać.
A więc dobrej nocy wszystkim:)

Cieszę się, że u Angel już lepiej. Najważniejsze, że maluszkowi nic nie zaszkodziło :tak:

Właśnie skończyła prasowanie z 4 pralek i padam... A jeszcze taaaaaaaaka sterta mnie czeka... ale codziennie po troche i może do świąt sie wyrobię :sorry2:

Miłego wieczoru i mam nadzieje, że jutro będa jeszcze lepsze wieści od Angel :tak:

Tragedia z Angel - współczuję bardzo i mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze.
Ja też mam coraz mocniejsze bóle kręgosłupa i nie mogę dziś już w ogóle siedzieć bo nie mam czym oddychać - naciska mi bebech na przeponę i ledwo dyszę i od razu mi brzuch twardnieje - jeszcze dwa dni temu tego nie miałam. Załamka bo do pracy muszę iść i trochę więcej popracować w przyszłości.A ja tu mam objawy jak w 9 miesiącu - jejku co to będzie dalej.

Wy tu ciągle o prasowaniu - co wy tak prasujecie???? ja nigdy nie prasuję. Maluchowi prasowałam do 3 miesiąca a tak to prasuję niektóre rzeczy ale tylko tuż przed zalożeniem na siebie bo inaczej i tak się gniecie w szafie a mój M to nie ma wirnik w szafie - wszystko zwija w rulonik i wrzuca jak piłkę do szafy - dramat!!! WIęc niech się wypcha nigdy mu nic nie uprasuję :)

Mnie już mega łapie porządkowanie wszystkiego, do M się w ogóle nie odzywam jak człowiek - drę się i ciągle każę coś robic ( dziś fugi szorował) a ja łazienki szorowałam i okna z nim myłam i ozdoby już niektóre świąteczne powiesiłam na okna itd - bo lubię a że mikołajki zaraz to chyba już wolno :)

ojej cały dzień nie miałam dostępu do komputera, a tu takie wieści
Angel kochana trzymaj się dzielnie, cieszę się, ze już lepiej... myślami jestem z Tobą, z całą Waszą trójką i ściskam mocno

kocyki w tesco były takie duże i grube w misie (niewiele ponad 30 zł) - śliczne i nawet miałam kupić ale doszłam do wniosku, że aż tak gruby koc nie będzie mi raczej potrzebny - wolę cienki i np. rożek di tego

Hej Dziewczyny...
Wczoraj skapitulowalam o 21... brzydko na dworze i wieje:-(
Dziś od rana boli mnie głowa a chcialam wyciagnac męża na jakieś zakupy:-)

Ciekawe czy Angel przewiezli czy nie...kurcze tyle problemow w ciazy :-(
Mam nadzieje ze szybko ja wyleczą

reklama
Hej,

Cieszę się, że z Angel lepiej. Oby wszystko się szybko unormowało i mogła wrócić z maleństwem do domku!

A ja mam dziś studniówkę :)) Ale to szybko minęło :))
A teraz czas na śniadanie, bo głodna jestem przeraźliwie/

Do góry