reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Kangurzyca to uważaj na siebie nie pij kawy , mocnej herbaty i się nie denerwuj :tak:

Maruusia wszystkiego najlepszego z okazji studniówki :-D
Zobacz załącznik 413271

Dobrze że Angel wraca do normy . Na pewno się strachu najadła :crazy:

A ja dziś sobie robię dzień SPA - wysłałam chłopaków na obiad do babci i sama mam zamiar się zrelaksować :-)
Przecztałam ostatnio "cień wiatru" i mogę polecić bo fajna lektura :tak: a teraz zabrałam się za super lekką i przyjemną książkę Szwaji . To też w ramach relaksu ...
Borysa mam przeziębionego chyba go w tym tygodniu nie puszczę do przedszkola :no2: Przejdziemy się najwyżej tylko na samego mikołaja bo ma być jutro w przedszkolu- a ja bardzo chciała bym zobaczyć mojego synka mówiącego wierszyki i śpiewającego piosenki razem z grupą :-)

Boli mnie kregoslup jak bym nie lezala siedziala stala juz nie wiem jak mam sie ulozyc zeby bylo dobrze w nocy stekam przy kazdym odwroceniu na drug strone no masakra:eek:
Dobra ponarzekałam, ale przynajmniej wiem ze wy mnie wysluchacie...

tunia ja cały czas tak miałam - zdecydowanie mi przeszło po ćwiczeniach rozciągających - jakby ręką odjął. Dlatego choć na tę pseudo jogę więcej sie nie wybieram, to mam zamiar kontynuować ćwiczenia po swojemu w domu, bo wiem, że jak zaraz się nie rozruszam, to bóle znowu wrócą (juz wcozraj dało mi nieźle popalić)

Ale ja się wredna zrobiłam w tej ciąży.

Ja non stop słyszę, że marudna jestem :-D I odpowiadam, że mam prawo :-D:-D

Przecztałam ostatnio "cień wiatru" i mogę polecić bo fajna lektura :tak: a teraz zabrałam się za super lekką i przyjemną książkę Szwaji . To też w ramach relaksu ...

:tak: Też polecam, choć początkowo nieco nudnawa mi się wydawała, no ale się rozkręciła akcja. Ostatnio odwiedziłam bibliotekę, więc teraz też mam trochę liteerek do przerobienia...

A tak w ogóle to dzień dobry :-).
Wypoczęta, jak nowo narodzona. U nas zmiana pogody (na deszczyk), co tłumaczy dzień wczorajszy.

Angel wczoraj do mnie też pisała, że pomimo strasznych chwil, które przeżyli, ma nadzieję że wszystko zmierza ku lepszemu i są dobrych myśli.
I w tych dobrych myślach wspieram ich z całego serca - na pewno niebawem wszystko wróci na dobrą drogę.
MaMicurina zapewne uciekł Ci post - nie przewieźli jej z uwagi na lepsze wiadomości czyli zniknięcie zakrzepu (po antybiotykach zapewne)

Ja dziś robię dobry obiadek, a po południu umówiłam się z przyjaciółką.
Ale najpierw jeszcze wrzucę swój brzuszek, gdzie należy ;-)

Życzę Wam wSPAniałej i przyjemnej niedzieli, pełnej pozytywnych emocji :-)

witam niedzielnie

bardzo rzadko zaglądam,ale jakoś brak weny do czegokolwiek,podczytuję tak mniej więcej co tam u Was,ale duzo juz teraz do nadrobienie i nie wiem czy dam radę to nadrobić
wczoraj cały dzień krzątałam się po mieszkaniu,umyłam okna odświeżyłam firanki,sprzątnęłam łazienkę i wc w między czasie pranie i obiad i wieczorem już nie miałam siły na nic
jeszcze po 2 się obudziłam z wielkim bólem brzucha zaczęło mi kręcić się w żołądku i tak godzinkę przesiedziałam w wc,nie wiem co to był,ale jestem nie dospana

pozdrawiam wszystkie serdecznie

tak z grubsza zajrzałam na ostatnie strony

Angel szybkiego powrotu do zdrówka,dobrze że z maluszkiem wszystko w porządku,trzymaj się cieplutko

Witam niedzielnie ja juz po sniadanku , czas na herbatke.Wczoraj jak bylam u znajomej to wystroilam sie w kozaki ktorych nie moge naciagnac tak jak nalerzzy bo lydki wielkie jakies sie staly i jak od niej wychodzilam a spieszylam sie do kina to smialam sie ze porzycze buty od jej merza ale po 10 min udalo sie .No nic zostaly mi buty mojego M musze sie tym zadowolic.Zrobilam wczoraj liste dan , salatek jakie zaserwoje na przyjeciu urodzinowym, musze tylko zamowic tort .Noc mialam koszmarna bo moja idiotyczna sasiadka zrobila sobie impreze jak co tydzien zreszta ale wczoraj juz myslalam ze przyjde tam i jej.... takiego mialam nerwa 2 razy wlaczyl sie alarm przeciwpoarowy istny koszmar.Dobrze ze wyprowadzam sie jeszcze przed porodem mam taka nadzieje.Dzis za to robie lazanki moj debiut i uciekam do kolerzanki na jakies ciacho i herbatke.Jutro rano do szpitala i pozniej jakies zakupy ,musze za prezentami sie porozgladac w weekendy teraz jest tyle ludzi ze to nie dla mnie.

Pinula a co studiujesz??

Zdrowie publiczne, specjalizacja fizjoterapia.
Się właśnie urwałam z nudnych zajec i przyjechałam do domu na herbate, posiedzie jeszcze godzinke i pojade spowrotem na ten egzamin językowy. :( i odbęnie do 19.30 :( Nie chce mi sie ale to cwiczenia i musze byc :(

Wam życze milek niedzieli :*

Villandra mnie w połowie książki też zatrzymało i miałam chyba z dwa miesiące przerwy ale jak zaczęłam to drugą połowę przeczytałam w trzy dni ;-)

Miśka może sie przeforsowałaś ??? Mnie wczoraj męczył dość mocny ból z boku brzucha - chyba więzadła się odezwały :dry:

Ewstra nie zazdroszczę sąsiadki.. Trzeba było o szóstej rano zrobić głośną "imprezę " akurat na jej kacyk :-)
Powodzenia przy łazankach ...

Pinula
a gdzie sudiujesz ??
Powodzenia na egzaminie ...

Doris jak chleb ??? Ja z zakwasem sobie nie poradziłam i się poddałam ale moja siostra pieczę i czasami sobie skradnę od niej domowego chlebka :tak:

reklama
Do góry