reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam

wczorajszy dzień miałam kiepski i ledwo funkcjonowałam,myślałam że się on nie skończy,obudziłam się z wielkim bólem brzucha,myślałam że mnie rozerwie,zaczęło mi wiercić po żołądku i 5 razy tuptałam do wc i tam po 5 minut siedziałam,oj ten mój zołądek coraz gorzej mu sie trawi,leżałam sobie i tak przysypiałam po trochu wstałam o 11 dopiero bo jakoś lepiej się czułam,ale cały dzień taki do niczego

dzisiaj juz dobrze,oj zawsze cos jak nie dzieci to ja i te dni takie nijakie są

pozdrawiam wszystkie serdecznie i życzę milusiej niedzieli

reklama
Dzien dobry kobietki:-)
Mmhmhmhhmhm fantastyczny dzien dziekuje Bogu ze moj kochany maz juz jutro idzie do pracy!!!!Mam go dosc normalnie od piatku d....mi truje i mnie wkurza, komoda dalej stoi bo przeciez on musial koledze komputer zrobic!!!!!!Przysiegam jutro skaldam sama!!!!!!!niech sobie nie mysli ze ja jestem ulomna jakas!!!

cześć dziewczyny
u nas pogoda fatalna, nastrój też nienajlepszy :( Młody akurat poszedł spać, ja chwile popracuje - muszę przygotować się na jutrzejszy dzień, a potem jedziemy do znajomych w odwiedziny:tak:

Witam
Ja wczoraj po imieninach dziś wstałam dopiero o 11, poszłam do kościoła i jestem spowrotem. Będe czynic obiad i kuleczki rafaello :p Jak je wszystki zjem i w środe stane na wage u lekarza to facet osiwieje z przerażenia....:p
Ciekawe ile przytyłam, ostatnio w miesiąc 3 kg, teraz czuje że więcej.

Jak zmusi męża do obrania ziemnaików??

ello ;]

No witam niedzielnie, ja mam dosc zur mi nie wyszedl i nie wiem co mam zorbic na obiad,maz zabral swoj kuperek i pojechal myc auto ,ja chcialam sobie wlosy farbnac bo odrtosty to mam z 3 cem i brzydko to wygalda tym bardziej ze odrost ciemny a wlosy blond,istny pas startowy mam na głowie!!

chyba beda piersi z kury i ziemniaki na nic innego nie wpadlam zupe tylko musze wysmyslec ale moze zrobie z miesa mielonego i serkow topionych? nie wiem ogolnie chyb cisnienie do duszy jest bo jakos spac mi sie chce ;/

ja tez mialam problemy zoładkowe przeczyscilo mnie po czyms a o 3 w nocy obudzilo mnie burczenie brzucha zjadlam suchą bułka i poszłam spac hahah

Nie no pogoda jest na full optimistic :/
hejka
zaraz zbieramy sie i jedziemy do innego miasta do dziadków od strony tesciowej ktorzy juz nie sa wstanie przyjechac na impreze. Wiec ich odwiedzimy na kawie. Potem sie zastanawiam czy na ostatnie dwie noce jechac do mamy czy jutro rano juz na spokojnie jechac na ostatnia noc. Trzeba jutro z rana w sumie tutaj zlozyc wniosek do sadu ( a mam 2 grudnia byc swiadkiem durnej stluczki mojej mamy i musze napisac podanie ze wylatuje i jz tu nie wracam przez najblizsze pól roku, moze mnie skresla z listy swiadkow czy co..) no i trzeba spakowac i nadac paczke do Londynu. Sporo sie rzeczy zebralo, a mam nadzieje wielka, ze zamowiony odkurzacz przyjdzie jutro i załapie sie do wielkiej paki.
No nic ide sie myc i szykowac...ale mi sie szczerze nieeeeee chceeeeee
Juz wstalam o 8 i tak mnie ssalo, ze mąż odgrzal mi mleka- zapilam z ciasteczkiem i znowu pospalam 3 godziny :no:
Zamuła straszne.

Ale nic tam, miłej niedzieli wszystkim :)

Pusto tu dzis :( Ja musze zabrac sie za obiad chyba leczo zrobie i mam ochote na kukurydze w kolbie -chyba mam w zamrazalce , cos slodkiego mi chodzi po glowie ale w zapasach tylko nutella.Wogle mam dzis dzien placzu-nie kontroluje moich hormonow.Mam pytanie cwiczycie cos? Jesli tak to jakie cwicenia robicie?Ja na razie sie roluje co ma zmobilizowac Tosie do wyjscie z ukrycia(miednicy) chociaz wcziraj wieczorem z 5 cm nad pempkiem szalala wiec chyba wyszla...hmm.Mam pilke do cwiczen ale nie wiem czy nadaje sie by na niej usiasc kupilam ja z rok temu i w sumie brzzuszki tylko z nia robilam

Ewstra spokojnie .. puki co Tosia ma jeszcze prawo być tak ułożona . Dziecko obraca się zazwyczaj między 32 a 36 ty i wtedy już tak pozostaje a do tego czasu może sobie fikać w te i wewte :-D
Moja Malwinka tez jeszcze jest dupcią w dół ale czasami się przekręca :tak:

Tunia tak trzymaj ... zostań bohaterem w swoim domu :-)

My dziś byliśmy tradycyjnie na obiadku u rodziny ... A jutro chyba zrobię kapuśniaczek - tak za mną kiszonki chodzą :-)

reklama
witam marcowki ;-) u nas pogoda piekna ale my siedzimy w domku, po wczorajszym kiepskim samopoczuciu wole nie ryzykowac:)

Siedze i buszuje na e-bay-u moze cos fajnego znajde

mini- ale bym kapusniaku zjadla mniam
ewstra moj malec obraca sie non stop- jeszcze maja czas na odpowiednie ulozenie
tunia- zloz ja sama- zobaczysz jak mu glupio bedzie, u mnie musiala byc rozlozona na drugi dzien :happy:

Do góry