reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam wieczorowo

Leniwie..
Młody spi,
M oglada jakis mecz
poszłam w odstawkę:)

Nusia mama i tesciowa pod jednym dachem???, nie nie nie!!
jedna bedzie miała swoje madrosci co do pilegnacji maluszka druga swoje ,
bede kłotnie, morze łez a Ciebie niedopuszcza do Filipka.
i to nie kilka dni a tyle czasu..
chcesz sie przekonac czy tak bedzie?
uwierz mi ze nie chcesz sie nawet przekonac czy mam racje

Kasiulka witaj,
napisz cos o sobie w poznajmy sie,
ile masz lat,skad klikasz, czy to Twoja pierwza ciaza? itp

serdecznie gratuluje GrzesiaZobacz załącznik 410460

reklama
Znów ponad pół dnia poza domem
zaliczyłam dentystę, tym razem nie obyło się bez znieczulenia ale najważniejsze, że mam porządek w gębie :rofl2:

Martig i Kasiulka! witajcie

Bozienka wróciła do domku, mam nadzieję że wszystko ok i nie za wcześnie ją wypuścili
nusia ale będziesz miała zamieszanie w domu… chyba bym się nie zgodziła na taki tłum w takim czasie
Kangurzyca dziękuję za Sojkę... nie potańczyłam ale energia po północy pozytywna :-p

Odwiedziłam dzisiaj pracę w celach czysto towarzyskich i okazało się, że też dostałam coś a la bon – tyle, że w gotówce, więc tym bardziej się ucieszyłam :happy:

Ja też będę robić książkowe prezenty – Hołownię i Prokopa Bóg, kasa i rick’n’roll, Każdy szczyt ma swój Czubaszek i zobaczymy co jeszcze, może mamci tę biografię D. Wałęsowej zapodam

Szkoda, że mnie nikt nie kupi książki….

hej dziewczyny,
wyprawilam dzis meza na wyjazd i siedze zla :-(
kobieta w ciazy jednak musi miec duzo cierpliwosci...
od wczoraj w prawym boku czuje uklucia co jakis czas...do tego rowniez wczoraj (zwykle mam uplawy) ale polecialo ze mnie ciut samej przezroczystej nie wiem juz sama chyba 'wody'
wizyte mam w piatek ale do piatku chyba zwariuje...
Vill ja tez chce do kina:tak:

ahoj Kobitki, dziś kończymy 26 tydzień;D jupppi:D

Maria, jak prowadzisz działalność masz macierzyński w podstawowym wymiarze, zapraszam do wątku "socjalnego", tam omawiamy te kwestie:)

Kasiulka witaj w marcowych progach!

Villandra
, mój mąż poza tym, że jest "konający" to generalnie upierdliwy nie jest, nie mam pojęcia jak to by było jakby faceci byli w ciąży, od razu na zwolnienie do porodu by szli i leżeli brzuchem do góry:D

Dzien dobry:-)
Święto jakies ze ja tu juz jestem o tej porze:-)wstalam ze starsznym bolem łydek jak bym miala siniaki na nich:baffled:
MaMicurina i mnie kłuje w prawym boku ale zaraz przechodzi zazwyczaj.
Ja tez oszaleje bo wizyte mam dopiero 2 grudnia a to moje male kopnie dwa razy i ma mame daleko w powazaniu i tez sie martwie.
Jem płatki z mlekiem zawsze jakas odmiana od paróweczek:-D

Zaczelismy 24 tydzien:-D

Witam się z rana.
Ja nie śpię coś przed czwatrą - pobudka na siku, potem spanie na pół gwizdka do piątej, kiedy wstał małżojeż - wrrr :wściekła/y: - rozumiem, że nie każdy przepada za porannym wstawanie, no ale żeby od razu robic z tego tragedię? Najpierw zapomniał wyłączyć budzik (na szczęście jeszcze nie wylazł z sypialni, jak wczoraj, kiedy to ja się musiałam czołgać na drugi brzeg naszego dwumetrowego łoża), potem gderając coś tam pod nosem (na pół domu zapewne, jak mnie uszu doleciało) zabrał swoje "zabawki" i polazł. A ja już nie spałam do siódmej.Ciekawa jestem, w jakim humorze dziś wróci i z jakim zapałem. jak można wrócić po 8 godzinach pracy biurowej (raczej lajtowej niż hardcorowej) totalnie padniętym fizycznie? I to nie raz, ale prawie zawsze - ja się czepiam czy z moim M jest coś nie tak i powinien go obejrzeć lekarz (juz to widzę :-D:-D:-D:no::no::no:)

Ale puszczam to w niepamięć - jadę się odstresować, więc zajrzę dziś do Was zapewne dopiero po południu, albo wieczorkiem.

Życzę wszystkim udanego dnia, nie martwcie się za dużo, oszczędzajcie się i ogólnie miejcie dobrze. Specjalne ciepłe myśli dla Bożenki.

hej dziewczyny,
wyprawilam dzis meza na wyjazd i siedze zla :-(
kobieta w ciazy jednak musi miec duzo cierpliwosci...
od wczoraj w prawym boku czuje uklucia co jakis czas...do tego rowniez wczoraj (zwykle mam uplawy) ale polecialo ze mnie ciut samej przezroczystej nie wiem juz sama chyba 'wody'
wizyte mam w piatek ale do piatku chyba zwariuje...
Vill ja tez chce do kina:tak:

nie denerwuj sie jak co do szpitala niech zrobia usg.
mi jak wody sie posaczyly to czulam jakbym sie sikala, pierwszy raz nie wiedzialam a ze w szpitalu lezalam to co tydzien usg i akurat wypadlo na ten dzien.
bedzie dobrze.

hejo dziewczyny
nie wiem co jest w pogodzie ale zasypiam od samego otwarcia oczu... :-(

buziaki dla was i miłego udanego dnia!!

reklama
Cześć dziewczyny wstałam rano a w nocy porażka do 2 męczyłam się z zaśnięciem mam nadzieje ze to przejdzie bo później o 18 jestem nie do życia a jak położę dzieci to już mi się nie chce spać.
Kasiulka -a my się znamy z kafeterii:-)
A mój M mnie wkurzył rano musztrę synkowi od rana robi ehh.
Maluszek tance w brzuchu robi od rana mam nad aktywne dziecko mam nadzieje ze po prostu lubi się pokręcić.Od ranka sobie obejrzę Przepis na życie i później zajrze :-)

Do góry