reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Wobrazacie sobie ze posprzatalam przeciez to jest szok tak to normalnie nic mi sie nie chce a jak nie wiem sama czego chce to latam jak glupia:-)
villandra dziekuje:-)
hahha...no brawo :)

Boli mnie brzuch - jak na okres. Jedna no-spa nic nie pomogła, zaraz wezmę drugą. Na szczęście mąż już wrócił, wiec zajmie się myciem Emilki.
i jak???

dobre wiesci od bozienki...cale szczescie

My po kolejnej szkole rodzenia...naprawde polecam!!!
milego wieczoru!

reklama
nusia porażka z tymi teściami ... a nie wiedzieli że Twoi rodzice się wybierają w tym terminiea świnka Pepa jest super , mój syn też ją lubi

Doskonanle wiedzieli, jeszcze mówili ze moi rodzice maja pierwszeństwo co do przyjazdu do nas. Zeby mama była zaraz po porodzie, a tu widdzisz...takie schody. choc naprawde nigdy nie mogłam narzekać na tesciów, sa kochani ale teraz? Dobra mieszkamy w domu, ale i tak 6 ososb doroslych to juz tłum. A zwlaszcza ja nie wiem jak bed esie czuła, te hormony itd. MAm nadzieje ze wszytko sie wyjasni

lece do łóżka, bo w nocy nie mogłam spać...A spisałam sobie w końcu wszytkie ubranka które mam:-) i jest tego troszkę

:-)

dobranoc

Ps , Kangurzyca z tego co ja wiem na opryszczke ni emozna nic stosoać, zadnych masci.Sama mialam w 2 miesiacu ciąży i pytalam sie mamy farmacurki, i sama bylam w patece i mowili ze nie mozna nic stosoac. Ja przykładalam cytryne bodajze

ja tez w szoku ze Bozienka juz w odmu u nas trzymaja 3 doby przy jakims ciulstwie za przeproszeniem , jak cos powazniejszego to minum 7 dni a jak cos takiego jak Bozienka to ja bym pewnie tam ze 3 tygodnie lezała jak nic!!!

Kangurzyca ostatnio się zasłuchiwałam w Sojce - sonety Szekspira :-)
a kilka dni temu wpadła mi w oko nowa płyta Grzesia Turnaua . I wiem już co chce na gwiazdkę :-D

Pinula teraz panuje taki wirus . U nas też przelazł po wszystkich

Kurcze Lina też znikła :-( co się dzieje dziewczyny

Cześć dziewczyny, czy można jeszcze do Was dołączyć?
Jestem w 26 tc ciąży wg OM, wg USG termin porodu na 10.03. Wiemy na pewno, że będzie to Grześ :-)
Pozdrawiam

tricia, dzięki. Moja malutka nie jest, a do tego czuję się jak przy przeziębieniu, nie będąc przeziębioną.
Zovirax, mówisz. Zobaczymy.

A dla wszystkich, co mają ochotę teraz zatańczyć - polecam:

WRZUTA - Stanisław Sojka - Wywar z przywar - mp3

:)))))))))))

nie nie nie - nie mam siły...
Zbudowałam sobie piernikowy domek jako zwieńczenie mojej tegorocznej akcji i dość. Koniec. Kropka. W kolejnych dniach już tylko się relaksuję. Zaczynam jutro z rana wypadem do kina, a co! Należy mi się.

Amandla współczuję chorego męża i życzę, by szybko wrócił do zdrowia, co byś się z nim za długo męczyć nie musiała, bo jak sama piszesz - chory chłop - wiadomo :tak:

Mój M dziś totalnie bez życia - po 20:00 poczłapał spać. Nie zrobił nic (a takie miał plany), ale dzielnie to zniosłam i ani słówkiem nie zagderałam (żeby mu oddać sprawiedliwość, ostatnio sporo popracował), ale w międzyczasie zaszczycił mnie nawet trochę swoją uwagą, co nie zdarza mu się często, więc jestem usatysfakcjonowana.

Kasiulka (dobrze zapamiętałam nick? bo nieco mało przytomna już jestem) dołanczaj do nas śmiało - witamy ciepło ;-)

To ja jeszcze luknę na inne wątki, potem pryszniczek i łóżeczko.
Życzę wszystkim spokojnej nocy - wyśpijcie się dobrze, niech maluchy w nocy za dużo nie rozrabiają.

reklama
Jejku ile wy piszecie :-D nie daję rady was nadrobić i już nie pamiętam co miałam komu napisać :)

U mnie dziś nieco spokojniej - poszlam do pracy na 9 i miałam tam posiedziec do 14 a potem pojechać zająć się koniem, bo już prawie tydzień u niego nie byłam ( a koń musi jednak chodzić minimum 5 dni w tygodniu). ale po drodze mnie wezwano na budowę i poległam tam do 16.30!!! kurcze i znowu na gwałt leciałam do domu bo opiekunkę powinnam zwolnić o 16.30 a zwolniłam znów po 17!
W pracy nic nie zdążyłam też zrobić i musze wreszcie popracować- ale jutro też nie mam jak, bo rano musze oddać auto do naprawy i pojechać autobusem do pracy a potem na 14 do gin - a jadę do pracy prawie godzinę i do gin chyba będzie jeszcze dłużej bo nawet nie wiem jaki autobus!! dramat :) Więc znów nie popracuję.
Do tego mnie dziś urząd skarbowy ścigał i będą mi firmę trzepać - no same nerwy.
Kurcze w ogóle tyle nerwów w tej ciąży że ja się nie dziwię że mała się w ogole nie odzywa - ale szczerze to mnie to już mega martwi - w ciągu dnia jej w ogóle nie czuję, dopiero teraz wieczorem jak się rozciągnę to tak leciusieńko pyka ! to chyba nie normalne w połowie ciąży kurcze.

A słuchajcie to ile teraz jest tego urlopu macierzyńskiego? i czy jest jaka róznica jak ma się drugie dziecko? i może któraś wie czy jak ma się własną firmę to jest jakoś inaczej? no chyba nie mam wtedy urlopu zwykłego o ile mi wiadomo - no bo niby kto mi za niego zapłaci. ale może są jakieś inne też róznice?

Do góry