reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Też trzymam kciuki za Bozenke i bardzo się ciesze ze lepiej a najlepiej będzie jak pozwolą jej wyjść ze szpitala i malutka będzie grzecznie w brzuszku siedzieć i wody nie będą się sączyć.
Ja zmykam po malucha do przedszkola miłego dnia :-)

Głupi dziś dzień
Nic mi się nie chce a do tego humor jakiś kiepski zupełnie nie wiem z jakiego powodu
Leżeć mi się nie chce, ale muszę niestety bo jak tylko trochę pochodzę zaraz brzuszek się stawia i robi twardy a to mało przyjemne uczucie
Coś do jedzenia by się przydało zrobić, ale ochoty na gotowanie nie mam
Najchętniej bym przespała cały dzień

villandra wiesz co ja wczoraj zrobilam sciagnelam kinowke bez napisow angielska wersje obejrzalam i wiesz co nie ma szalu:-)ja to sie chyba fajerwerkow spodziewalam:-)

Aj to chyba bardzo dużo straciłaś na tej kopii ;-)
Mi się podobał bardzo a byłam nastawiona sceptycznie ( w sensie na koncu ksiazki jest glowna akcja i jak mozna z 1 cz ostatniej ksiazki zrobic dobry trzymajacy akcje film, to mnie frapowało ;-) ) :)

Dziewczyny, dzięki Wam, za pamięć i tyle miłych słów!! Jutro popołudniu napewno dam znać odrazu jak wróce do domku!
Kamila na co się czuje wkońcu? Hmm.. Wciąż wisi "chłopak" w przypuszczeniach i niech tak dla przekory zostanie ;-) Wszyscy wmawiają mi córkę, a że ja właśnie taka przekorna jestem to trzymam sie chłopca - a sama w sumie już nic nie wiem. I sie nie zastanawiam nad tym bo wkoncu TO JUŻ JUTRO i mam nadzieje wszelkie watpliwosci się rozwieją :-)

A co do oczekiwań, to Vill ja na małża czekałam tu łącznie 7 tygodni :zawstydzona/y:

Cieszę się na wieści o Bożence- mój mąż nawet jak widzi, że siedze na forum pyta "a co u tej dziewczyny co jest w szpitalu"..
Bożenko napewno, napewno bedzie dobrze!! Masz tyle ciepłych myśli, że innej opcji nie ma!

A dziś wstaliśmy bezwstydnie późno..bo o 13:30 :zawstydzona/y: Z przerwa o 10 rano kiedy mężo musiał wstac mi mleka odgrzac bo taka glodna bylam :-D

Małe szaleje jak zawsze, ciemno , ze przy swietle siedzimyod godziny :/
I taka zamułka ;-)
Na kilka dni jedziemy do mojej mamy.
Ahh ten czas leci..

Trzymajcie się zdrowo i cieplutko!

nowości od Bozienki:
"Malutka po lekach wraca do normy fikania i kopania, najprawdopodobniej będę już do końca brała te leki na serduszko (niestety niezbyt dobrze na mnie działają) chyba że mi przybęcie wód to wtedy powinno wrócić wszystko do normy z jej serduszkiem"

ale fajne wiadomości,dalej trzymam kciuki,oby szybko kobietki wróciły do domkku

atomowka ja mam dzisiaj taki sam dzien a w tej ciazy to sie jakas nie normalna zrobilam mialam isc do kolezanki pomalowalam sie ubralam i przed samym wyjsciem stwierdzilam ze nigdzie nie ide no debil:-D
Angel bede czekac na wiesci jutro:-)

reklama
Do góry