reklama
monika2412
Fanka BB :)
Ja sięz lenistwa nie smaruje chociaż kremy mam ale zakazali głaskać brzuch i takie smarowanie jak głaskanie .Wiec mam nadzieje że tym razem na brzuchu znowu nic nie wyskoczy.
Kasiurek1983
nowości od Bozienki:
"Malutka po lekach wraca do normy fikania i kopania, najprawdopodobniej będę już do końca brała te leki na serduszko (niestety niezbyt dobrze na mnie działają) chyba że mi przybęcie wód to wtedy powinno wrócić wszystko do normy z jej serduszkiem"
superrr ;] ufffffffffff
monika2412
Też trzymam kciuki za Bozenke i bardzo się ciesze ze lepiej a najlepiej będzie jak pozwolą jej wyjść ze szpitala i malutka będzie grzecznie w brzuszku siedzieć i wody nie będą się sączyć.
Ja zmykam po malucha do przedszkola miłego dnia :-)
Ja zmykam po malucha do przedszkola miłego dnia :-)
Głupi dziś dzień
Nic mi się nie chce a do tego humor jakiś kiepski zupełnie nie wiem z jakiego powodu
Leżeć mi się nie chce, ale muszę niestety bo jak tylko trochę pochodzę zaraz brzuszek się stawia i robi twardy a to mało przyjemne uczucie
Coś do jedzenia by się przydało zrobić, ale ochoty na gotowanie nie mam
Najchętniej bym przespała cały dzień
Nic mi się nie chce a do tego humor jakiś kiepski zupełnie nie wiem z jakiego powodu
Leżeć mi się nie chce, ale muszę niestety bo jak tylko trochę pochodzę zaraz brzuszek się stawia i robi twardy a to mało przyjemne uczucie
Coś do jedzenia by się przydało zrobić, ale ochoty na gotowanie nie mam
Najchętniej bym przespała cały dzień
Angel.
Zwierzoholik;)
villandra wiesz co ja wczoraj zrobilam sciagnelam kinowke bez napisow angielska wersje obejrzalam i wiesz co nie ma szalu:-)ja to sie chyba fajerwerkow spodziewalam:-)
Aj to chyba bardzo dużo straciłaś na tej kopii ;-)
Mi się podobał bardzo a byłam nastawiona sceptycznie ( w sensie na koncu ksiazki jest glowna akcja i jak mozna z 1 cz ostatniej ksiazki zrobic dobry trzymajacy akcje film, to mnie frapowało ;-) )
Dziewczyny, dzięki Wam, za pamięć i tyle miłych słów!! Jutro popołudniu napewno dam znać odrazu jak wróce do domku!
Kamila na co się czuje wkońcu? Hmm.. Wciąż wisi "chłopak" w przypuszczeniach i niech tak dla przekory zostanie ;-) Wszyscy wmawiają mi córkę, a że ja właśnie taka przekorna jestem to trzymam sie chłopca - a sama w sumie już nic nie wiem. I sie nie zastanawiam nad tym bo wkoncu TO JUŻ JUTRO i mam nadzieje wszelkie watpliwosci się rozwieją :-)
A co do oczekiwań, to Vill ja na małża czekałam tu łącznie 7 tygodni
Cieszę się na wieści o Bożence- mój mąż nawet jak widzi, że siedze na forum pyta "a co u tej dziewczyny co jest w szpitalu"..
Bożenko napewno, napewno bedzie dobrze!! Masz tyle ciepłych myśli, że innej opcji nie ma!
A dziś wstaliśmy bezwstydnie późno..bo o 13:30 Z przerwa o 10 rano kiedy mężo musiał wstac mi mleka odgrzac bo taka glodna bylam
Małe szaleje jak zawsze, ciemno , ze przy swietle siedzimyod godziny :/
I taka zamułka ;-)
Na kilka dni jedziemy do mojej mamy.
Ahh ten czas leci..
Trzymajcie się zdrowo i cieplutko!
miska271
nowości od Bozienki:
"Malutka po lekach wraca do normy fikania i kopania, najprawdopodobniej będę już do końca brała te leki na serduszko (niestety niezbyt dobrze na mnie działają) chyba że mi przybęcie wód to wtedy powinno wrócić wszystko do normy z jej serduszkiem"
ale fajne wiadomości,dalej trzymam kciuki,oby szybko kobietki wróciły do domkku
atomowka ja mam dzisiaj taki sam dzien a w tej ciazy to sie jakas nie normalna zrobilam mialam isc do kolezanki pomalowalam sie ubralam i przed samym wyjsciem stwierdzilam ze nigdzie nie ide no debil
Angel bede czekac na wiesci jutro:-)
Angel bede czekac na wiesci jutro:-)
Angel.
Zwierzoholik;)
Ah no i jak widać, dziś zaczynamy 23 tydzien! :-)
reklama