reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Tantum verde też można:tak: i psikany i do ssania.Gardło można też płukać zaparzoną szałwią.
i polecam też kompresy na gardło np z aroma activ (nic mocniejszego raczej nei wchodzi w grę)

reklama
Aadka potwierdzam, że tantum verde można (potwierdzone w wielu źródłach, w tym gin,sam brałam), także syropy stodal i drosetux.
Na katar jakby coś, to można euphorbium (najlepiej spray).

Też nadal trzymam kciuki za Bożenkę, jak wszystkie z nas. modlę się, by wszystko skończyło się szczęśliwie.

Bobem budowniczym dizsiaj chyba nie zostanę, za to wstawiłam pranie - drugie już dzisiaj, a zaraz myślę o obiedzie bo za godzine wraca M, a potem do miasta.

tunia kawałek świetny :tak: mój M przytaszczył go kilka dni temu z zapytaniem czy to nie z mojego Zmierzchu bo tak mu się skojarzył (mi w sumie tez do tego pasuje)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tunia,

Super kawałek, w moim typie takie trochę jak MGMT, pewnie słyszałaś?
Ciekawe czy resztę też mają taką super?

Aha i dzięki za info. z tymi tabl. na gardło.

Na merlinie znalazłam taką opinię o płytce (zastanawiam się właśnie czy by małżowi nie zrobić prezentu na mikołajki)

Foster The People - trójka zupełnie niepozornych chłopaków ze słonecznej Kalifornii podbiła latem listy przebojów kawałkiem "Pumped Up Kicks". Jeżeli ten kawałek przypadł komuś do gustu, to bez dłuższego zastanawiania powinien zaopatrzyć się w pełny album. Cała płyta jest bardzo energetyczna dzięki sporej ilości elektroniki i jest bardzo wyrównana. Porównania do zespołu Hurts są zupełnie niepotrzebne i pasują jak pięść do oka. Hurts to czyste smęcenie, a Foster The People to czysta energia. Nie ma ani jednej ballady(na siłę można za nią uznać kawałek Miss You)!

villandra wiesz co ja wczoraj zrobilam sciagnelam kinowke bez napisow angielska wersje obejrzalam i wiesz co nie ma szalu:-)ja to sie chyba fajerwerkow spodziewalam:-)

Ivi, Villandra, dzięki za info. o tabletkach. To biorę Tantum i jeszcze ta szałwia dobry pomysł.

Tunia, a ściągnęłaś z netu czy kupiłaś płytkę, napisz co jak gdzie, bo muzyka super.

villandra wiesz co ja wczoraj zrobilam sciagnelam kinowke bez napisow angielska wersje obejrzalam i wiesz co nie ma szalu:-)ja to sie chyba fajerwerkow spodziewalam:-)

tunia ja idę na film jako film, bo oczywiście nic nie pobije książki, ale jakaś rozrywka w końcu też mi się należy (ostatni raz w konie to byłam chyba na ostatniej części Pottera). Małż coś przebąkiwał, że w weekend chciał mnie zabrać na Immortals (czemu nie?), ale weekend przeleciał, kino umarło śmiercią naturalną, a małż zaliczył tradycyjnie kolegów...
Tak to już z nim jest - pełen dobrych chęci, ale z realizacją bywa gorzej...

Aadka na allegro są juz od 36 zeta - choć z netu pewnie też sie da ściągnąć i taniej ;-) (Ja lubię mieć oryginały - moja kolekcja CD będzie już dobijać do czterech stów)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aadka ściagnelam z neta wpisz sobie w google i tam powinno ci wszystko wyskoczyc:-)
villandra my tez mielismy isc do kina w weekend i tez cisza to sie wkurzylam wczoraj i sobie sama poradzilam kinowka to kinowka ale obejrzalam a on sie mnie pyta co ja robie to mu powiedzilam jestem na seansie w kinie tak jak mi obiecales:-)

Do góry