reklama
V
villandra8
Gość
Aadka potwierdzam, że tantum verde można (potwierdzone w wielu źródłach, w tym gin,sam brałam), także syropy stodal i drosetux.
Na katar jakby coś, to można euphorbium (najlepiej spray).
Też nadal trzymam kciuki za Bożenkę, jak wszystkie z nas. modlę się, by wszystko skończyło się szczęśliwie.
Bobem budowniczym dizsiaj chyba nie zostanę, za to wstawiłam pranie - drugie już dzisiaj, a zaraz myślę o obiedzie bo za godzine wraca M, a potem do miasta.
tunia kawałek świetny mój M przytaszczył go kilka dni temu z zapytaniem czy to nie z mojego Zmierzchu bo tak mu się skojarzył (mi w sumie tez do tego pasuje)
Na katar jakby coś, to można euphorbium (najlepiej spray).
Też nadal trzymam kciuki za Bożenkę, jak wszystkie z nas. modlę się, by wszystko skończyło się szczęśliwie.
Bobem budowniczym dizsiaj chyba nie zostanę, za to wstawiłam pranie - drugie już dzisiaj, a zaraz myślę o obiedzie bo za godzine wraca M, a potem do miasta.
tunia kawałek świetny mój M przytaszczył go kilka dni temu z zapytaniem czy to nie z mojego Zmierzchu bo tak mu się skojarzył (mi w sumie tez do tego pasuje)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tunia,
Super kawałek, w moim typie takie trochę jak MGMT, pewnie słyszałaś?
Ciekawe czy resztę też mają taką super?
Aha i dzięki za info. z tymi tabl. na gardło.
V
villandra8
Gość
Tunia,
Super kawałek, w moim typie takie trochę jak MGMT, pewnie słyszałaś?
Ciekawe czy resztę też mają taką super?
Aha i dzięki za info. z tymi tabl. na gardło.
Na merlinie znalazłam taką opinię o płytce (zastanawiam się właśnie czy by małżowi nie zrobić prezentu na mikołajki)
Foster The People - trójka zupełnie niepozornych chłopaków ze słonecznej Kalifornii podbiła latem listy przebojów kawałkiem "Pumped Up Kicks". Jeżeli ten kawałek przypadł komuś do gustu, to bez dłuższego zastanawiania powinien zaopatrzyć się w pełny album. Cała płyta jest bardzo energetyczna dzięki sporej ilości elektroniki i jest bardzo wyrównana. Porównania do zespołu Hurts są zupełnie niepotrzebne i pasują jak pięść do oka. Hurts to czyste smęcenie, a Foster The People to czysta energia. Nie ma ani jednej ballady(na siłę można za nią uznać kawałek Miss You)!
Ja sciagnełam cała płyte:-)
Aadka słyszałam super piosenki:-)a jezeli chodzi o Zmierzch to w tej ostatniej czesci leciala piosenka z pierwszej czesci w scenie ze ślubem tez ja bardzo lubie:-)
flightless bird, american mouth (Twilight Soundtrack) w lyrics - YouTube
Aadka słyszałam super piosenki:-)a jezeli chodzi o Zmierzch to w tej ostatniej czesci leciala piosenka z pierwszej czesci w scenie ze ślubem tez ja bardzo lubie:-)
flightless bird, american mouth (Twilight Soundtrack) w lyrics - YouTube
V
villandra8
Gość
słucham właśnie
Foster The People - Helena Beat - YouTube
i coraz bardziej się przekonuje do tej płytki - na allegro jest wybór wśród sprzedawców
A na Zmierzch wybiorę sie może w końcu jutro - zobaczę jeszcze. Tak niecierpliwie czekałam na premierę, a teraz nie ma kiedy iść :-(
Foster The People - Helena Beat - YouTube
i coraz bardziej się przekonuje do tej płytki - na allegro jest wybór wśród sprzedawców
A na Zmierzch wybiorę sie może w końcu jutro - zobaczę jeszcze. Tak niecierpliwie czekałam na premierę, a teraz nie ma kiedy iść :-(
V
villandra8
Gość
villandra wiesz co ja wczoraj zrobilam sciagnelam kinowke bez napisow angielska wersje obejrzalam i wiesz co nie ma szalu:-)ja to sie chyba fajerwerkow spodziewalam:-)
tunia ja idę na film jako film, bo oczywiście nic nie pobije książki, ale jakaś rozrywka w końcu też mi się należy (ostatni raz w konie to byłam chyba na ostatniej części Pottera). Małż coś przebąkiwał, że w weekend chciał mnie zabrać na Immortals (czemu nie?), ale weekend przeleciał, kino umarło śmiercią naturalną, a małż zaliczył tradycyjnie kolegów...
Tak to już z nim jest - pełen dobrych chęci, ale z realizacją bywa gorzej...
Aadka na allegro są juz od 36 zeta - choć z netu pewnie też sie da ściągnąć i taniej ;-) (Ja lubię mieć oryginały - moja kolekcja CD będzie już dobijać do czterech stów)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aadka ściagnelam z neta wpisz sobie w google i tam powinno ci wszystko wyskoczyc:-)
villandra my tez mielismy isc do kina w weekend i tez cisza to sie wkurzylam wczoraj i sobie sama poradzilam kinowka to kinowka ale obejrzalam a on sie mnie pyta co ja robie to mu powiedzilam jestem na seansie w kinie tak jak mi obiecales:-)
villandra my tez mielismy isc do kina w weekend i tez cisza to sie wkurzylam wczoraj i sobie sama poradzilam kinowka to kinowka ale obejrzalam a on sie mnie pyta co ja robie to mu powiedzilam jestem na seansie w kinie tak jak mi obiecales:-)