reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

MaMicurina nie do końca chyba ciągnięcie - bardziej ostry ból :sorry2:

nusia miłego relaksu u fryzjera :-)

U nas też dziś buro i ponuro . Borys chyba zasypia , przynajmniej mam taką nadzieję ... Należy nam się odpoczynek po tej nocce

reklama
witam was
Brr jak zimno dzis ,ja juz po badaniach:) nie bylo zle na 17jade na usg 4d ciekawe jak to wyglada,Teraz sniadanko, herbatka i brykam do kolezanki , ktora ma 3 miesieczna krolewne.Caly czas mysle ze dzis wtorek- Wiec Angel uszy do gory tak malo ci zostalo a tak dlugo grzecznie czekalas.Ja juz mysle o swietach w 2012
koniecznie chce byc z moja rodzinka mam nadzieje ze nic nam nie stanie na przeszkodzie, teraz mi jakos smutno , ze znowu swieta zdala od domku-taki depresyjny nastroj:(.

Zjadłam pycha:-D:-D
Angel właśnie tyle czekalas a to juz nie dlugo ciekawa jestem co tam sie chowa u Ciebie w brzusiu:-D
A tak wogole chyba mam dzien lenia dzisiaj nie ide nigdzie,wlasciwie to nawet nic do zalatwienia dzisiaj nie mam wiec sie bede byczyc.
Pisal ktos do Bozienki????

sms od Bozienki
"Dzięki kochane przydadzą się, rano znowu się wody sączyły, mała przez to ma spowolnioną akcję serca (miejmy nadzieje że to przez to) podają leki żeby przyspieszyć"

:((

dziendobry kochane :)
ja juz na nogach, po sniadanku :0 co prawda nie parowki bo nic miesnego przelknac nie moge :))
marusia- trzymam kciuki za wizyte
angel- tez jestem ciekawa co ty tam masz w brzuszku jakies przeczucia?

co do bozienki to trzymam kciuki mocne za nia i mala - Ciekawe wlasnie co na to ten jej 'kochany'?

ja dzis o 14 smigam do poloznej a popoludniu mama bedzie :)

Dzieńdobry Kochane,
Po paru dniach nieobecności ilość jest nie do ogarnięcia. Więc to co ogarnęłam.

Po pierwsze -Trzymam kciuki za Bożenkę!

Po drugie - Co do tych bólów i kłuć to ja też mam czasami, ale to pewnie więzadła i macica, no i mała co nie lubi aby ją przygniatać, kopa wtedy daje mamie, ot księżniczka wygodnisia mi się szykuje:-).

Po trzecie - Ja niestety od wczoraj staram się opanować katar i ból gardła więc w ruch poszły:
- rutinsocrobin
- wapno
- mikstura imbirowo-cytrynowo-miodowa
- syrop *spam* i herbatka z Lipy
i na razie odpukać jakoś zahamowane i nie idzie dalej.
A czy można Tantum Verde na gardło w tabletakach? Któraś z Was stosowała?

I różności:

• zrobiłam ciasto bananowe z przepisu forumowego - wyszło super! Pycha!
  • czas leci, za ok. m-c wigilia a na forum juz dziewczyny na lipiec 2012
  • Tunia - ja dziś też w domku, a co tam trochę się polenię a teraz zmykam pouczyć się hiszpańskiego, bo kobitka na lekcjach normalnie mnie przepytuje, oj cudny czas tak się pouczyć, od razu sie czuję na 20lat, a nie 34 ;-)

Aadka ja ostatnio na gardło bralam propolki i pani w aptece powiedziala ze mozna tez halset ja mam ten psikany i pomoglo mi a o tantum nie slyszalam

reklama
Do góry