reklama
Ewstra
Fanka BB :)
witam was
Brr jak zimno dzis ,ja juz po badaniach nie bylo zle na 17jade na usg 4d ciekawe jak to wyglada,Teraz sniadanko, herbatka i brykam do kolezanki , ktora ma 3 miesieczna krolewne.Caly czas mysle ze dzis wtorek- Wiec Angel uszy do gory tak malo ci zostalo a tak dlugo grzecznie czekalas.Ja juz mysle o swietach w 2012
koniecznie chce byc z moja rodzinka mam nadzieje ze nic nam nie stanie na przeszkodzie, teraz mi jakos smutno , ze znowu swieta zdala od domku-taki depresyjny nastroj.
Brr jak zimno dzis ,ja juz po badaniach nie bylo zle na 17jade na usg 4d ciekawe jak to wyglada,Teraz sniadanko, herbatka i brykam do kolezanki , ktora ma 3 miesieczna krolewne.Caly czas mysle ze dzis wtorek- Wiec Angel uszy do gory tak malo ci zostalo a tak dlugo grzecznie czekalas.Ja juz mysle o swietach w 2012
koniecznie chce byc z moja rodzinka mam nadzieje ze nic nam nie stanie na przeszkodzie, teraz mi jakos smutno , ze znowu swieta zdala od domku-taki depresyjny nastroj.
Zjadłam pycha
Angel właśnie tyle czekalas a to juz nie dlugo ciekawa jestem co tam sie chowa u Ciebie w brzusiu
A tak wogole chyba mam dzien lenia dzisiaj nie ide nigdzie,wlasciwie to nawet nic do zalatwienia dzisiaj nie mam wiec sie bede byczyc.
Pisal ktos do Bozienki????
Angel właśnie tyle czekalas a to juz nie dlugo ciekawa jestem co tam sie chowa u Ciebie w brzusiu
A tak wogole chyba mam dzien lenia dzisiaj nie ide nigdzie,wlasciwie to nawet nic do zalatwienia dzisiaj nie mam wiec sie bede byczyc.
Pisal ktos do Bozienki????
kamilaedi
Fanka BB :)
dziendobry kochane
ja juz na nogach, po sniadanku :0 co prawda nie parowki bo nic miesnego przelknac nie moge )
marusia- trzymam kciuki za wizyte
angel- tez jestem ciekawa co ty tam masz w brzuszku jakies przeczucia?
co do bozienki to trzymam kciuki mocne za nia i mala - Ciekawe wlasnie co na to ten jej 'kochany'?
ja dzis o 14 smigam do poloznej a popoludniu mama bedzie
ja juz na nogach, po sniadanku :0 co prawda nie parowki bo nic miesnego przelknac nie moge )
marusia- trzymam kciuki za wizyte
angel- tez jestem ciekawa co ty tam masz w brzuszku jakies przeczucia?
co do bozienki to trzymam kciuki mocne za nia i mala - Ciekawe wlasnie co na to ten jej 'kochany'?
ja dzis o 14 smigam do poloznej a popoludniu mama bedzie
Dzieńdobry Kochane,
Po paru dniach nieobecności ilość jest nie do ogarnięcia. Więc to co ogarnęłam.
Po pierwsze -Trzymam kciuki za Bożenkę!
Po drugie - Co do tych bólów i kłuć to ja też mam czasami, ale to pewnie więzadła i macica, no i mała co nie lubi aby ją przygniatać, kopa wtedy daje mamie, ot księżniczka wygodnisia mi się szykuje:-).
Po trzecie - Ja niestety od wczoraj staram się opanować katar i ból gardła więc w ruch poszły:
- rutinsocrobin
- wapno
- mikstura imbirowo-cytrynowo-miodowa
- syrop *spam* i herbatka z Lipy
i na razie odpukać jakoś zahamowane i nie idzie dalej.
A czy można Tantum Verde na gardło w tabletakach? Któraś z Was stosowała?
I różności:
Po paru dniach nieobecności ilość jest nie do ogarnięcia. Więc to co ogarnęłam.
Po pierwsze -Trzymam kciuki za Bożenkę!
Po drugie - Co do tych bólów i kłuć to ja też mam czasami, ale to pewnie więzadła i macica, no i mała co nie lubi aby ją przygniatać, kopa wtedy daje mamie, ot księżniczka wygodnisia mi się szykuje:-).
Po trzecie - Ja niestety od wczoraj staram się opanować katar i ból gardła więc w ruch poszły:
- rutinsocrobin
- wapno
- mikstura imbirowo-cytrynowo-miodowa
- syrop *spam* i herbatka z Lipy
i na razie odpukać jakoś zahamowane i nie idzie dalej.
A czy można Tantum Verde na gardło w tabletakach? Któraś z Was stosowała?
I różności:
- zrobiłam ciasto bananowe z przepisu forumowego - wyszło super! Pycha!
- czas leci, za ok. m-c wigilia a na forum juz dziewczyny na lipiec 2012
- Tunia - ja dziś też w domku, a co tam trochę się polenię a teraz zmykam pouczyć się hiszpańskiego, bo kobitka na lekcjach normalnie mnie przepytuje, oj cudny czas tak się pouczyć, od razu sie czuję na 20lat, a nie 34 ;-)
reklama