Perelandra
Fanka BB :)
Angel zleci czas szybko i będziesz szczęśliwa, że wszystko ok; poznasz płeć Potomka i zaczniesz szaleć na zakupach :-) to tylko kilkadziesiąt godzin ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wtorek 13:30 Staram sie nie myslec, ale jak sni mi sie, ze dr patrzy na usg i mowi, ze cos jest nie tak to jak tu byc spokojnym Chyba ostatnia z połówkowym jestem co? :-(
Ja tu jakby nie patrzec od 15 tc ani usg, ani badania, ani sluchania serducha.. Tylko te badania krwi i moczu, no i toxo..
No nic juz tuż tuż, myslę , ze jednak po tym usg juz sie uspokoję jak wszystko bedzie ok..
to dobrze ze masz wizyte.Odrazu sie wszystko wyjasniDzień dobry,
Dziś wizyta... Mały stresik Ostatnie dni leje się ze mnie zółtawy śluz... W dodatku jednego dnia piekło i swędziało okrutnie... Znając życie znów mi się coś przypałętało ;( Od wczoraj pobolewa mnie brzuszek, co mnie też nie co niepokoi Mam nadzieję, że wizyta rozwieje wszelkie wątpliwości...
Do usłyszenia później!