reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
nawet tak nie mysl
dlaczego ma byc cos nie tak
bedzie to cudowne przeżycie dla Was
oczyma wyobraźni juz widze jak we wtorek bedzie tu nam stukac
ze jak super, machało raczkami, widziałs buzke i wszystko bedzie dobrze
musze jakis ładny obrazek poszukac z bejbikiem
chyba tylko Ty zostałas
a M idzie z toba? 2d czy 3d?

Wtorek 13:30 :zawstydzona/y: Staram sie nie myslec, ale jak sni mi sie, ze dr patrzy na usg i mowi, ze cos jest nie tak to jak tu byc spokojnym :crazy: Chyba ostatnia z połówkowym jestem co? :-(
Ja tu jakby nie patrzec od 15 tc ani usg, ani badania, ani sluchania serducha.. Tylko te badania krwi i moczu, no i toxo..
No nic juz tuż tuż, myslę , ze jednak po tym usg juz sie uspokoję jak wszystko bedzie ok..

JA mam wizyte 28 listopada. Bede w 26 tygodniu troche pozno na polowkowe, bede miala robione 4 d i wszytko ma lekarz sprawdzić i badac, pomierzyć Dla mnie jest bedzie takim połowkowym:-). W irlandii wizyty w szpiatlu sa bardzo rzadko.... pierwsza wizyte mialam pod koniec sierpnia a nastepna w polowie grudnia dopiero. A do Polskiego ginekologa nie szłam bo wiedzilam ze do Polski bede leciala. Ale już nie mogę się doczekać.. ale też się boję i denrwuje....

A jutro ide wkońcu pofarbować włosy:-) nie byłam już 4,5 miesiaca- wiec odrost jest mocny.... A mam ochote na zmiane kolorku:-)

witam wieczorkiem

ja dzisiaj paskudny dzień miałam dzisiaj wszystko mnie denerwowało okropnie...z kijem nie podchodź:szok:

Angel na pewno wszystko jest w porządku i z wizyty wrócisz pełna dobrych wieści

ja mam wizytę też we wtorek na 11 już się nie mogę doczekać i znowu z Agą muszę iść bo nie mam z kim jej zostawić

Ojej dzięki oby mi te dobre słowa na sny się rzuciły bo męczące są serio.
Ale małe tak dziś szaleje, kopało po raz pierwszy tak wysoko...no silne jest nie moze byc przecie nic złego nie? ;-)

Oczywiście z mężem jedziemy, to w sumie dla niego tak późno to wszystko w UK termin był na 2 listopada i tak myślałam, że i tu bedzie, ale odrazu mi powiedziano, że w połowie listopada ;) Wiec jak juz w połowie to przesunąć mozna było na przybycie M ;-) A co do jakosci badania to normalne, ta babka itak ma dobry sprzet ale chyba na NFZ to tylko takie..
No zobaczymy.. Ale ekscytacji nie da się stłumić no ;-)

Czesc dziewczyny:)!
Jakies wiesci od bozienki?
Ja mialam fajna spokojna niedziele...martwi mnie tylko ze mlody sie nie rusza za czesto...wczoraj wiekszosc dnia bylo cicho tez.
Myslimy coby tu w andrzejki porobic :)...macie plany?

witam się i ja z kawką

dzieci poszły do szkoły mała jeszcze śpi więc chwilka dla siebie
trzeba dzisiaj za sprzątanie się wziąć,wczoraj troszke brzuszek mnie bolał więc nic nie robiłam oprócz obiadu i kąpieli małej

Angel fajnie,że mąż będzie z Tobą,mój może pójdzie na następną wizytę

MaMicurina u nas andrzejki w domu jak co roku,dzieci w środę w szkole maja więc jakaś dla nich zabawa będzie

pozdrawiam

Dzień dobry,

Dziś wizyta... Mały stresik :( Ostatnie dni leje się ze mnie zółtawy śluz... W dodatku jednego dnia piekło i swędziało okrutnie... Znając życie znów mi się coś przypałętało ;( Od wczoraj pobolewa mnie brzuszek, co mnie też nie co niepokoi :( Mam nadzieję, że wizyta rozwieje wszelkie wątpliwości...

Do usłyszenia później!

reklama
Dzień dobry,

Dziś wizyta... Mały stresik :( Ostatnie dni leje się ze mnie zółtawy śluz... W dodatku jednego dnia piekło i swędziało okrutnie... Znając życie znów mi się coś przypałętało ;( Od wczoraj pobolewa mnie brzuszek, co mnie też nie co niepokoi :( Mam nadzieję, że wizyta rozwieje wszelkie wątpliwości...

Do usłyszenia później!
to dobrze ze masz wizyte.Odrazu sie wszystko wyjasni

Do góry