reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Dziewczyny myślę, że warto posłuchać lekarzy i doświadczonych koleżanek- do 30 tc nie trzeba nawet liczyć ruchów.
Pozatym małe nasze mają jeszcze mnóstwo miejsca zeby sobie pływać, mogą układać się do wewnatrz i niem a wtedy jak odczuc ruchów..
Więc naprawde spokojnie ;-)

niestety nie sposób się nie niepokoić, no ale musimy się jakoś trzymać, jeju nikt mi nie powie, że ciąża to najpiękniejszy okres życia kobiety, to jeden wielki stres!

Fakt heh..
Jak juz przejde 30 tc to chyba dopiero odetchne troszke :confused2:
A póki co nie pytajcie jak mnie nawet w nocy nawiedza wizja wtorkowego badania połówkowego!! Ja od 15 tc nie widzialam mojego malego i teraz umieram z nerwow czy jest zdrowe i ok.. Ehh

Ta jes, próbuję na rozum brać to, co piszecie, w międzyczasie maluch kopnął od niechcenia parę razy, jakby mówił: "wyluzuj, matka".
No to matka próbuje wyluzować. Idzie plucha jesienno- zimowa, może śpią te nasze misie . Oby tak było.

Villandra fiu fiu jakie cudeńka :-)

Dziewczyny niby po 30 tyg powinno się liczyć ale ja chyba bym się martwiła jak bym nie czuła , bo w sumie od pierwszych takich mocniejszych ruchów w 17 tyg czuje dzidzię codziennie - kilka razy dziennie :sorry:
Więc to chyba też indywidualna sprawa i kwestia tego jak wcześnie te ruchy się poczuło ...

Kurcze Borysiątko znowu ma gorączkę :-( Pewnie to ten wirus , choć nie wymiotuje ...
Uderzył się dziś głową o schodek ( ma straszną śliwę między oczami ) skarży się że go boli a ja się martwię czy to nie od tego ta gorączka ... choć chyba to mało prawdopodobne co ???

I na koniec w ramach relaksu Quiz
Jak podchodzisz do porodu? - Quizy - Kobieta w INTERIA.PL - zdrowie kobiety, diety, uroda, seks, moda

mnie wyszedł typ B komu jeszcze ??:-D

no to się ululałam i wstałam niedawno...
villandra podziwiam Ciebie i Twoją pracę, te wszystkie piernikowe cuda są piękne. Może będziesz prowadzić sprzedaż wysyłkową? Chętnie kupię taką szopkę :-)
zgaga, zgaga mnie tez męczy - zjem rennie to trochę puści

Czesc dziewczynki tak sobie odpczywam... masuje włąsnie nózki w maszynie wodnej do masażu, bo moje nogi ( kostki )wyglądaja jak GOLONKi - tak stwierdził mój mąż.

Villandra nie mogę się napatrzeć na te twoje dzieła :-)

A z Bozienką jestem Myślami.

Wynik z testu : B

reklama
Do góry