reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam was :-)
Ja juz po kakao :)

Dzień doberek. Ja też kończe pić półlitrowy kubek tego napoju ;-)

Nocka znośna, choć uparcie się ostatnimi czasy przekręcam na plecki, jak juz na boku mi sie znudzi...

Kasiurek widzę że masz dzisiaj niezłego powera - no muszę wziąć z Ciebie przykład i też się zmobilizować, kuchnię przynajmniej ogarnąć, bo zaraz będzie tragedia. Zwłaszcza że za pół godzinki ma wpaść do mnie matula i będziemy znowu pakować pierniki - trzeba zafoliować mój "las" i pierwsze szopki.
Angel OBIECUJĘ dzis wrzucić zdjęcia tych owieczek z marcepanu

Mini zdrowiej szybko kochana. O Twojej łazience też pamiętam - mam dwa pomysły, tylko je rozrysować w końcu muszę.

Małż na razie w pracy, po powrocie będzie znowu gładził ściany (normalnie nie ma chyba gorszej rzeczy na świecie od gładzi :no:). Muszę poskładać ciuchy, bo mężulo się skarży, że nie ma skarpetek w szafce (a weź se z suszarki - nie mam czasu na pierdoły, a Bozia ręce chyba dała, nie?), no i kolejną pralkę też by było dobrze wstawić.
Jestem po prostu przez ostatnie dwa dni jakoś mało zorganizowana - zupełnie jak nie ja - ale juz się mobilizuję, więc zerkne raczej później.

Miłej soboty miłe panie - jak tylko możecie wypoczywajcie weekendowo, a jak macie coś do zrobienia, to energii życzę.

reklama
Haha dziewczyny powera nie mam - zdjadlam krepla (pączka) na sniadnie i mnie zgaga pali ...bleh
Noc oprocz tego godiznnego incydentu przespalam rano o 8 dzidz sie obudzil wiec sie wyspalam ;]
a sprztam bo zdalam sobie sprawe ze do 1 niedziela adwentu zostalo 8 dni, a ja zawsze przed adwentem sprztam juz tak na cacy na swieta, potem przed swietami tylko tak powierzchownie sprzatam,

przy okazji sie poruszam troche bo mi sie kosci zastoja haha ;]

no i okna ale to malz bo w 1 niedziele bedziemy juz w oknach swiecic a co niech syn ma frajde ze swiat ;]

a zpaomnialam dodac ze maz pojechal do cieszyna na rajd z kolega wiec ja moge po swojemu posprztac bo on jak mieszknaie wczoraj na miotle przelecial to ja dzis poprawiac musialam ;/

Ostatnia edycja:
ahoj Kobitki sobotnio:) u mnie dzisiaj małżon się krząta i robi porządki, a mi nakazał się położyć i odpoczywać:D jedyny minus tego jest taki, że skazana jestem na tvn24 i słuchanie polityków, bo on musi przy sprzątaniu być na bieżąco, ale co tam, wycierpię w imię wyższej idei sprzątania przez małżowinkę;D
miłego dnia życzę:)

melduje sie, ze łazioenka wysprztana od sufitu po podlogi !! :-) umylam kafelki i wsyztsko inne co nie jest myte co tydzien ;p wiec mam juz posprztane polowe kuchni tez teraz tylko sprzty co na szfkach stoja musz eumyc lodowke i w sumie tyle moze za pokoj nieletniego sie wezme w sypilani sprztalam jak dzidzia w domu nie bylo - co sie *****lam, no i duzy pokoj ale tu to mam 3 komody stol i rogowke wiec duzo sprtanie nie ma i maz powinien dac osbie rade;] przepdokoj tez ogarniety na szczescie jedna szfka na buty i szafa z drzwiami rpzesownymi ale tam sprztalam w zeszla sobote robilam porzadek z ubraniami, recnzikami butami i całym klamorstwem !

wow wow Kasiurek, ale organizacja!podziwiam, podziwiam, bo ja od rana zdolalam tylko zjesc sniadanie i sie ubrac, ale kurcze tak jakos slabo sie czuje, pije kolejna herbate. Czy mozna sie leczyc herbata?! bo mi jakos chwilowo lepiej na zatokach jak pije goraca:confused:

Amandla- moj jak sprzata to na full musi leciecRammstein lub inna jego muza i wtedy mu to idzie uuuu jak burza:crazy::-D a ja dostaje pomieszania zmyslow:-D ale przyznac musze szczerze cos niepopularnego; moj maz jak juz sprzata to robi to lepiej niz ja, wejdzie doslownie w kazdy kąt, serio! ostatnio odpicowal mi lazienke tez z gory na dol!
szkoda tylko, ze tak rzadko ma czas, zeby sie tak wykazac :-D

dziewczyny ja wiem, ze to nie ten watek, ale chcialam dopytac czy ja dobrze zrozumialam ten przepisa na leniwego murzyna; ten dżem to ja mam normalnie wrzucic do srodka do tej calej masy? czy jakos go pozniej nim przekladac itd??

cześć laseczki
widzę politycznie u nas;) każda ma swoją opinię i dobrze;)

ajako - tak, dżem dorzucasz do miski razem z pozostałymi składnikami i mieszasz :tak: ja wczoraj dorzuciłam powideł, ciacho genialne:-D

u nas kicha z pogobą.. beznadziejnie jest... wiatr, chmury, buro i ponuro :( i taki też nastrój..

Hejo:-D
Ja dzisiaj dostalam śniadanko do łóżka normalnie jakis dzien dobroci:-D:-D
Pojdziemy chyba dzisiaj na jakies zakupy wiec nie obedzie sie bez rzeczy dla ziutka:-Da tak wogole to nic mi sie nie chce, ale to juz zadna nowosc:-)
Tuska to ja mam tam gdzie slonce nie dochodzi i cala reszte naszego fantastycznego rzadu:-)
ivi u mnie tez pogoda na nic a wczoraj byla taka mgla ze nic widac nie bylo...

reklama
Do góry