reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam was :-)
Ja juz po kakao :)

Dzień doberek. Ja też kończe pić półlitrowy kubek tego napoju ;-)

Nocka znośna, choć uparcie się ostatnimi czasy przekręcam na plecki, jak juz na boku mi sie znudzi...

Kasiurek widzę że masz dzisiaj niezłego powera - no muszę wziąć z Ciebie przykład i też się zmobilizować, kuchnię przynajmniej ogarnąć, bo zaraz będzie tragedia. Zwłaszcza że za pół godzinki ma wpaść do mnie matula i będziemy znowu pakować pierniki - trzeba zafoliować mój "las" i pierwsze szopki.
Angel OBIECUJĘ dzis wrzucić zdjęcia tych owieczek z marcepanu

Mini zdrowiej szybko kochana. O Twojej łazience też pamiętam - mam dwa pomysły, tylko je rozrysować w końcu muszę.

Małż na razie w pracy, po powrocie będzie znowu gładził ściany (normalnie nie ma chyba gorszej rzeczy na świecie od gładzi :no:). Muszę poskładać ciuchy, bo mężulo się skarży, że nie ma skarpetek w szafce (a weź se z suszarki - nie mam czasu na pierdoły, a Bozia ręce chyba dała, nie?), no i kolejną pralkę też by było dobrze wstawić.
Jestem po prostu przez ostatnie dwa dni jakoś mało zorganizowana - zupełnie jak nie ja - ale juz się mobilizuję, więc zerkne raczej później.

Miłej soboty miłe panie - jak tylko możecie wypoczywajcie weekendowo, a jak macie coś do zrobienia, to energii życzę.

reklama
Haha dziewczyny powera nie mam - zdjadlam krepla (pączka) na sniadnie i mnie zgaga pali ...bleh
Noc oprocz tego godiznnego incydentu przespalam rano o 8 dzidz sie obudzil wiec sie wyspalam ;]
a sprztam bo zdalam sobie sprawe ze do 1 niedziela adwentu zostalo 8 dni, a ja zawsze przed adwentem sprztam juz tak na cacy na swieta, potem przed swietami tylko tak powierzchownie sprzatam,

przy okazji sie poruszam troche bo mi sie kosci zastoja haha ;]

no i okna ale to malz bo w 1 niedziele bedziemy juz w oknach swiecic a co niech syn ma frajde ze swiat ;]

a zpaomnialam dodac ze maz pojechal do cieszyna na rajd z kolega wiec ja moge po swojemu posprztac bo on jak mieszknaie wczoraj na miotle przelecial to ja dzis poprawiac musialam ;/

Ostatnia edycja:
ahoj Kobitki sobotnio:) u mnie dzisiaj małżon się krząta i robi porządki, a mi nakazał się położyć i odpoczywać:D jedyny minus tego jest taki, że skazana jestem na tvn24 i słuchanie polityków, bo on musi przy sprzątaniu być na bieżąco, ale co tam, wycierpię w imię wyższej idei sprzątania przez małżowinkę;D
miłego dnia życzę:)

melduje sie, ze łazioenka wysprztana od sufitu po podlogi !! :-) umylam kafelki i wsyztsko inne co nie jest myte co tydzien ;p wiec mam juz posprztane polowe kuchni tez teraz tylko sprzty co na szfkach stoja musz eumyc lodowke i w sumie tyle moze za pokoj nieletniego sie wezme w sypilani sprztalam jak dzidzia w domu nie bylo - co sie *****lam, no i duzy pokoj ale tu to mam 3 komody stol i rogowke wiec duzo sprtanie nie ma i maz powinien dac osbie rade;] przepdokoj tez ogarniety na szczescie jedna szfka na buty i szafa z drzwiami rpzesownymi ale tam sprztalam w zeszla sobote robilam porzadek z ubraniami, recnzikami butami i całym klamorstwem !

wow wow Kasiurek, ale organizacja!podziwiam, podziwiam, bo ja od rana zdolalam tylko zjesc sniadanie i sie ubrac, ale kurcze tak jakos slabo sie czuje, pije kolejna herbate. Czy mozna sie leczyc herbata?! bo mi jakos chwilowo lepiej na zatokach jak pije goraca:confused:

Amandla- moj jak sprzata to na full musi leciecRammstein lub inna jego muza i wtedy mu to idzie uuuu jak burza:crazy::-D a ja dostaje pomieszania zmyslow:-D ale przyznac musze szczerze cos niepopularnego; moj maz jak juz sprzata to robi to lepiej niz ja, wejdzie doslownie w kazdy kąt, serio! ostatnio odpicowal mi lazienke tez z gory na dol!
szkoda tylko, ze tak rzadko ma czas, zeby sie tak wykazac :-D

dziewczyny ja wiem, ze to nie ten watek, ale chcialam dopytac czy ja dobrze zrozumialam ten przepisa na leniwego murzyna; ten dżem to ja mam normalnie wrzucic do srodka do tej calej masy? czy jakos go pozniej nim przekladac itd??

cześć laseczki
widzę politycznie u nas;) każda ma swoją opinię i dobrze;)

ajako - tak, dżem dorzucasz do miski razem z pozostałymi składnikami i mieszasz :tak: ja wczoraj dorzuciłam powideł, ciacho genialne:-D

u nas kicha z pogobą.. beznadziejnie jest... wiatr, chmury, buro i ponuro :( i taki też nastrój..

Hejo:-D
Ja dzisiaj dostalam śniadanko do łóżka normalnie jakis dzien dobroci:-D:-D
Pojdziemy chyba dzisiaj na jakies zakupy wiec nie obedzie sie bez rzeczy dla ziutka:-Da tak wogole to nic mi sie nie chce, ale to juz zadna nowosc:-)
Tuska to ja mam tam gdzie slonce nie dochodzi i cala reszte naszego fantastycznego rzadu:-)
ivi u mnie tez pogoda na nic a wczoraj byla taka mgla ze nic widac nie bylo...

reklama
Do góry