reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
dziekuje za linki ;] skorzystam n pewno ! bo msuze zdjecia wywlac a widze ze tam taniusko jest ;]a chce od razu hurtem wywolac zeby potem nie chodzic nie prosic sie itd. ;] wiec do 1 grudnia mam czas zeby sobie porobic galryjke wybiore opcje 400 zdjec ;] bede miala z głowy ;] z anieldugo mąz pzychodzi z pracy ja juz wykaielona wypachniona i do lekarz isc musze ...a nie chce mnie sie ;/
ej laski jak któraś się zna na wynikach krwi,moczu i glukozy to proszę zajrzyjcie na wizyty u lekarza ten wątek, tam napisałam co mi źle wyszło i zaraz spanikuję!! bo ja zawsze miałam wsie wyniki super,przez całe życie, a te są niezbyt! pomocy!
MaMicurina
dzieki kobitki:-)
pinula30
pinula - ja wywołuję w empiku. Mimo że drogo, to jednak jakość zdjęć i kolor jest nieporównywalnie lepszy niż np rossman czy inne takie..
Wiem też chodziłam i szukałam miejsca gdzie robią ładnie zdjęcia.
Jak półtora roku temu chciałąm wywołac zdjęcia ze ślubu żeby porozdawac rodzince i znajomym to tak chodziłam i powywoływałam po trochy tu i tam.
A jak rok temu chciałam tesciom zrobic prezent na imieniny (andrzej i barbara) i mojej mamie (Maria grudniowa) to wymyśliłam duże ślubne albumy. Albumy kupiłam u tego gościa co ty a zdjęcia wywołałam tam gdzie dałam linka. Zrobiłam tak bo byłam wtedy totalnie uziemiona i nie mogłam wyjśc z domu a tak wszystko przyszło do mnie pocztą. Patrze na te zdjęcia a one o niebo lepsze niż od tych wszystkich fotografów niby profesjonalnych szczególnie pięknie wyszły na jedwabnym papierze. Dlatego z czystym sumieniem polecam.
dziekuje za linki ;] skorzystam n pewno ! bo msuze zdjecia wywlac a widze ze tam taniusko jest ;]a chce od razu hurtem wywolac zeby potem nie chodzic nie prosic sie itd. ;] wiec do 1 grudnia mam czas zeby sobie porobic galryjke wybiore opcje 400 zdjec ;] bede miala z głowy ;] z anieldugo mąz pzychodzi z pracy ja juz wykaielona wypachniona i do lekarz isc musze ...a nie chce mnie sie ;/
Ja dopiero wróciłam do odmu a maż dzwoni żebym sie ubierała bo znalazł przez przypadek łóżeczko w dobrej cenie idealnie pasujące do mebli w sypialni i chce mnie zawieź je ogląnąc
Perelandra
Witam witam
pinula nigdy bym nie wpadła na to, że można w ten sposób wywołać zdjęcia... a do fotografa mi nie po drodze ciągle, teraz już mogę się tym zając bez wychodzenia z domu :-)
Wy działacie od rana, a ja łażę tu i tam... a to kawę sobie zrobię, a to pranie włączę... nic sensownego nie zrobiłam dzisiaj
mężu jedzie do Kielc po wykładzinę po pracy i muszę jeszcze resztki szpargałów powynosić...ale okrutnego mam lenia; no i niektóre z Was będą ze mnie dumne, bo się biorę za prasowanie kilku ubrań (czego w zasadzie nie robię) ;-)
pinula nigdy bym nie wpadła na to, że można w ten sposób wywołać zdjęcia... a do fotografa mi nie po drodze ciągle, teraz już mogę się tym zając bez wychodzenia z domu :-)
Wy działacie od rana, a ja łażę tu i tam... a to kawę sobie zrobię, a to pranie włączę... nic sensownego nie zrobiłam dzisiaj
mężu jedzie do Kielc po wykładzinę po pracy i muszę jeszcze resztki szpargałów powynosić...ale okrutnego mam lenia; no i niektóre z Was będą ze mnie dumne, bo się biorę za prasowanie kilku ubrań (czego w zasadzie nie robię) ;-)
V
villandra8
Gość
pinula takiego chłopa to ze świeczką szukać ;-)
kilka dni temu wklejałam wyniki z M jak mama - spróbuje odszukać post, żebyś mogła naierzyc go dokładnie - ale właśnie w tamtym wątku
ej laski jak któraś się zna na wynikach krwi,moczu i glukozy to proszę zajrzyjcie na wizyty u lekarza ten wątek, tam napisałam co mi źle wyszło i zaraz spanikuję!! bo ja zawsze miałam wsie wyniki super,przez całe życie, a te są niezbyt! pomocy!
kilka dni temu wklejałam wyniki z M jak mama - spróbuje odszukać post, żebyś mogła naierzyc go dokładnie - ale właśnie w tamtym wątku
Kasiurek1983
jak tak samo nie wiedzialam ze mozna przez neta ;] teraz mam wiecej zapału zeby wywolac fotki ;]Witam witam
V
villandra8
Gość
ola na wątku o wizytach strona 204 - wyniki, jak się cofniesz dwoe strony wcześniej to też możesz poczytać
reklama
Perelandra
z tymi zdjęciami to by było super, bo zazwyczaj wystarcza mi zapału na wybranie zdjęć, a potem już nie trafiam do fotografa i zapominam gdzie folder z wybranymi fotkami jest, a teraz problem z głowy :-)
a jeszcze się pochwalę, że dostałam próbki z johnsona i z loveli (razem z czapunią i niedrapkami):-)
a jeszcze się pochwalę, że dostałam próbki z johnsona i z loveli (razem z czapunią i niedrapkami):-)