reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

pinula - ja wywołuję w empiku. Mimo że drogo, to jednak jakość zdjęć i kolor jest nieporównywalnie lepszy niż np rossman czy inne takie..

reklama
dziekuje za linki ;] skorzystam n pewno ! bo msuze zdjecia wywlac a widze ze tam taniusko jest ;]a chce od razu hurtem wywolac zeby potem nie chodzic nie prosic sie itd. ;] wiec do 1 grudnia mam czas zeby sobie porobic galryjke wybiore opcje 400 zdjec ;] bede miala z głowy ;] z anieldugo mąz pzychodzi z pracy ja juz wykaielona wypachniona i do lekarz isc musze ...a nie chce mnie sie ;/

ej laski jak któraś się zna na wynikach krwi,moczu i glukozy to proszę zajrzyjcie na wizyty u lekarza ten wątek, tam napisałam co mi źle wyszło i zaraz spanikuję!! bo ja zawsze miałam wsie wyniki super,przez całe życie, a te są niezbyt! pomocy!

pinula - ja wywołuję w empiku. Mimo że drogo, to jednak jakość zdjęć i kolor jest nieporównywalnie lepszy niż np rossman czy inne takie..

Wiem też chodziłam i szukałam miejsca gdzie robią ładnie zdjęcia.
Jak półtora roku temu chciałąm wywołac zdjęcia ze ślubu żeby porozdawac rodzince i znajomym to tak chodziłam i powywoływałam po trochy tu i tam.
A jak rok temu chciałam tesciom zrobic prezent na imieniny (andrzej i barbara) i mojej mamie (Maria grudniowa) to wymyśliłam duże ślubne albumy. Albumy kupiłam u tego gościa co ty a zdjęcia wywołałam tam gdzie dałam linka. Zrobiłam tak bo byłam wtedy totalnie uziemiona i nie mogłam wyjśc z domu a tak wszystko przyszło do mnie pocztą. Patrze na te zdjęcia a one o niebo lepsze niż od tych wszystkich fotografów niby profesjonalnych szczególnie pięknie wyszły na jedwabnym papierze. Dlatego z czystym sumieniem polecam.

dziekuje za linki ;] skorzystam n pewno ! bo msuze zdjecia wywlac a widze ze tam taniusko jest ;]a chce od razu hurtem wywolac zeby potem nie chodzic nie prosic sie itd. ;] wiec do 1 grudnia mam czas zeby sobie porobic galryjke wybiore opcje 400 zdjec ;] bede miala z głowy ;] z anieldugo mąz pzychodzi z pracy ja juz wykaielona wypachniona i do lekarz isc musze ...a nie chce mnie sie ;/

Ja dopiero wróciłam do odmu a maż dzwoni żebym sie ubierała bo znalazł przez przypadek łóżeczko w dobrej cenie idealnie pasujące do mebli w sypialni i chce mnie zawieź je ogląnąc :p

Witam witam
pinula nigdy bym nie wpadła na to, że można w ten sposób wywołać zdjęcia... a do fotografa mi nie po drodze ciągle, teraz już mogę się tym zając bez wychodzenia z domu :-)
Wy działacie od rana, a ja łażę tu i tam... a to kawę sobie zrobię, a to pranie włączę... nic sensownego nie zrobiłam dzisiaj
mężu jedzie do Kielc po wykładzinę po pracy i muszę jeszcze resztki szpargałów powynosić...ale okrutnego mam lenia; no i niektóre z Was będą ze mnie dumne, bo się biorę za prasowanie kilku ubrań (czego w zasadzie nie robię) ;-)

pinula takiego chłopa to ze świeczką szukać ;-)

ej laski jak któraś się zna na wynikach krwi,moczu i glukozy to proszę zajrzyjcie na wizyty u lekarza ten wątek, tam napisałam co mi źle wyszło i zaraz spanikuję!! bo ja zawsze miałam wsie wyniki super,przez całe życie, a te są niezbyt! pomocy!

kilka dni temu wklejałam wyniki z M jak mama - spróbuje odszukać post, żebyś mogła naierzyc go dokładnie - ale właśnie w tamtym wątku

Witam witam
pinula nigdy bym nie wpadła na to, że można w ten sposób wywołać zdjęcia... a do fotografa mi nie po drodze ciągle, teraz już mogę się tym zając bez wychodzenia z domu :-)
Wy działacie od rana, a ja łażę tu i tam... a to kawę sobie zrobię, a to pranie włączę... nic sensownego nie zrobiłam dzisiaj
mężu jedzie do Kielc po wykładzinę po pracy i muszę jeszcze resztki szpargałów powynosić...ale okrutnego mam lenia; no i niektóre z Was będą ze mnie dumne, bo się biorę za prasowanie kilku ubrań (czego w zasadzie nie robię) ;-)
jak tak samo nie wiedzialam ze mozna przez neta ;] teraz mam wiecej zapału zeby wywolac fotki ;]

reklama
z tymi zdjęciami to by było super, bo zazwyczaj wystarcza mi zapału na wybranie zdjęć, a potem już nie trafiam do fotografa i zapominam gdzie folder z wybranymi fotkami jest, a teraz problem z głowy :-)
a jeszcze się pochwalę, że dostałam próbki z johnsona i z loveli (razem z czapunią i niedrapkami):-)

Do góry