reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kolejne nieciekawe wieści... :no: psychika ludzka jest nie do ogarnięcia

Ja też dziś kiepsko się czuję, u nas pogoda była ponura strasznie... ciemno i w ogóle
Zajełam się gotowaniem obiadku, a potem to już się całkiem źle czułam i nawet do kościoła nie poszłam
Poza tym jestem zła na mamuśkę, bo jej zrobiłam czapkę, a ona teraz twierdzi, że czapka za duża. A prosiłam żeby przymierzyła i sprawdziła wcześniej to mówiła, że dobra jest.... wrrr muszę zacząć od nowa, bo się obrazi na mnie :no:

Jutro mam wizytę, już mnie nudzą te ciągle rejestracje, ważenia, badania ginekologiczne... no i wstać trzeba po 6 żeby przed 7 być w przychodni :baffled: pewnie jutro dostanę zlecenie na glukozę

reklama
Mini moi znajomi jeździli kilka razy do Meksyku i ani razu się na nic nie szczepili, na Kubę też nie są wymagane żadne szczepienia. Moja przyjaciólka wróciła tydzień temu z Fuerteventury i było 26 stopni:)więc może jednak coś znajdziesz na wypad:)

Amandla w Hiszpani teraz jeszcze ciepło ale w styczniu już spada temperatura choć 26 to też mało jak na plażowanie :tak: a na Kubę to chyba 8000 dla trzech osób to mało :-D

Ja bym chętnie pojechała na wycieczkę objazdową do Azji ale taka co mnie interesuje to kosztuje ponad 8 tyś za tydzień dla jednej osoby ...

Ostatnia edycja:
to jedźcie jeszcze w tym roku, niestety z pogodą udaną w tym okresie o tylko w Egipcie jest gwarancja, a tam bym w ciąży i z dzieckiem nie radziła, ale skoro macie do listopada 2012, to może coś fajnego znajdziecie w przyszłym roku, takie maluchy do pół roku jeżdżą za darmo:)

Melduję, że żyję - plan na dziś wykonany, przyjechała mama i mnie wsparła w mojej ciężkiej pracy - mikołajom brakuje wprawdzie jeszcze wąsów (trzeba sięgnąć po marcepan), ale za to dwa kartony udało się popakować w celofan - ufff...

mata fajnie że się panowie u Ciebie wyrobili. U mnie małż ostatnio też ostro wziął się do pracy i robota w domu rwie do przodu - może nawet uda się to wszystko ogarnąć do świąt zgodnie z planem.

A teraz też się zajadam żelkami... haribo ;-), zaraz poprzeglądam, co tam na innych wątkach, a potem może jeszcze książka - się zobaczy...

Villandra to Ci się facet wziął do pracy :-) super

Amandla z takim maluszkiem nie wyobrażam sobie podróży , no chyba że gdzieś w Polsce . Wiem że ludzie jeżdżą ale ja bym się nie zdecydowała , zwłaszcza po doświadczeniach z Borysem :-D:-p:-p a w tym roku może być problem z urlopem , bo grudzień to miesiąc handlowy a mąż pracuje w handlu

coś na poprawę humoru przed snem :-)
[video]http://noshit.pl/lubie/52685[/video]

a widziałam ostatnio na facebooku - rewelacja :-D:-D:-D

Mini wziął się, wziął - aż miło :-) tylko dlaczego trzeba było to okupić wcześniej taką dawką (niepotrzebnych) stresów :confused: nie rozumiem :no: Ale się cieszę ogromnie :tak:w końcu za coś go kocham, nie i nie składa się z samych wad.

edit: ja się na dziś żegnam - niech śpią dobrze wszystkie Mamy i Maluchy. Do jutra :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry