reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Hehe no wtedy tez rozłąka niemała, a śpiochu padł jak kawka po pracy..
Nie no wierze, ze sie obudzi- ale codzien spac niemoge po nocach wiec dzis :sorry:

Angel- to juz dzis, super:-):-) widzisz przelecialo, teraz szybko przeleci Wam w PL, a pozniej po powrocie do UK duze zmiany i znowu czas popedzi tak, ze sie nie ogladniecie i juz pojdziesz rodzic. zobaczysz....duzo energii i entuzjazmu Ci teraz zycze kochana :tak:
ps. nie zaspij, zeby malza obudzic na samolot ;-)

ja zagladam, ale nie mam weny na pisanie, ciagle mysle o naszej kolezance z wrzesnia 2008, ktora juz dzis bedzie zegnac zrozpaczona rodzina i my- wirtualne kumpelki....znalysmy sie juz tyle lat...eee nie bede juz smecic.

w piatek na poprawe humoru maz zabral mnie do kina, bylo milo, troche sie zrelaksowalam.
wczoraj mialam gosci, a dzis bylam na malych zakupkach, musialam Julce kupic czapke i take tam i tak zlecial weekend.
jutro mam wizyte.

pozdrawiam laseczki, wypilam drugi kubek kakao bede probowala spac, dobrej nocki.

Hehe nie spie, ale sam mnie obudzil przed budzikiem 20 minut piszac na gg bo mialam kompa i dzwiek wlaczony :-) Obudzil sie sam z siebie 20 minut przed.. aj biedny tez przezywa..
No to pospalam 2 godziny..

Dzien dobry wszystkim:-)
Mialam taki fajny weekend i meza duzo w domu ze nie lubie tego mroznego poniedzialku od samego rana.
Dzis caly dzien bede krazyc kolo polowkowego jutro.
A wy jakie macie plany?
Wyjatkowo (zapewniam) jako pierwsza Was witam ;-)
Mężo na odprawie..
Trzymajcie kciuki !

Spałam 2 godziny bedzie dzis niezle :sorry:
PIerwsze co jak usiadlam do komputera pomyslalam o was :)
No to super!

hej kochane jak tam u was ;) przez ten tydzien naskrobalyscie tyle ze chyba was nienadrobie bede sie straca ale najprawdopodobniej od jutra niebede miala neta wsesie neta bede miala ale komputera nie weic kontaktu z wami miec niebede przez jakis czas :-( ale jak tylko bede mogla bede zagladac i sie meldowac ;) musze pozalatwiac dzisiaj duzo spraw zaczoc zyc a nie zamartwac sie :) dobrze ze malenstwo szaleje jak oszalale :) wkoncu mamusia troche spokojniejsza przesypia nocki wiec i dzidiziu zadowolony :) najprawdopodobniej bede miala dzisiaj albo w tym tygodniu wizyte kontrolna u innego lekarza wiec mam nadzieje ze mnie sprawdzi od A do Z :)i oczywiscie dam wam znac :)

Dzien dobry wszystkim:-)
Mialam taki fajny weekend i meza duzo w domu ze nie lubie tego mroznego poniedzialku od samego rana.
Dzis caly dzien bede krazyc kolo polowkowego jutro.
A wy jakie macie plany?
PIerwsze co jak usiadlam do komputera pomyslalam o was :)
No to super!

Ojej dzieukuje Ci kochana! :happy:
Lada moment beda juz do bramki wzywac..
Moje nerwy są juz napięte do granic możliwosci..

Bozienka cieszę się, że u Ciebie lepiej psychicznie- dzidzia tez to napewno odczuła :tak:

reklama
Cześć ranne ptaszki. Śniadanko zaliczone, mężulo już w pracy, dziadek coś tam kuje (aż sie boję - muszę go zaraz skontrolować, żeby baboli nie porobił i płytki potem dobrze położył, inaczej M się znowu wścieknie).

Angel już tylko kilkadziesiąt minut i będziesz się mogła wtulić w ukochane ramiona, a jeszcze niedawno dzieliły Cię od tej chwili trzy tygodnie - pędzi ten czas jak rozpędzona lokomotywa... Nacieszcie się sobą - zasłużyliście.

Bozienka dobrze czytać, że u Ciebie zmiany w lepszym kierunku - oby tak dalej :tak: Powodzenia w załatwianiu wszelkich spraw - oby wszystko poszło jak najpomyślniej.

Ja dziś nie wiem co robić - jak zajrzy sąsiadka, to będziemy dalej pakować pierniki, jak nie to mogę co najwyżej poprasować (znowu cała sterta :no:), albo dobrać się do marcepanu i robić mikołajom wąsy. Coś tam wymyślę. A żeby nabrać weny na zajęcie to zapewne będę zaglądać do Was nieco częściej niż byłoby to konieczne :-D (milion przerw żeby sprawdzić, co nowego na bb).
Miłego dnia i większego zapału do wszelkich spraw, niz sama mam...

Do góry