reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

tak sie zastanwiam czy vicka w cizy mozna brac ??? ;] tzn smarowac sie ...

a wiec - ja , jak to ja ;] zapytalam o opinie dr google ;p i powiedzial ze mozna ;] tylko smarowac gorna czesc klatki piersiowej i plecki a nie brzuchol ;p
a tu ulotkahttp://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=2274 w ktorej pisze ze w ciayz mozna ale nie w czasie karmienia (najlepiej zasiegnac porody lekarza) oraz drugi link gdzie artykul o tym ze w ciazy mozna to stosowac ;]

http://babyonline.pl/mamo_to_ja_bedziesz_mama_artykul,7561.html

reklama
oj Mini zazdroszczę takiej wygranej. Z chęcią bym poleżała na plaży plackiem i nabrała kolorku..... no ale może w przyszłym roku uda się gdzies pojechać lub polecieć:-)

Ja dziś leniwy dzień mam, nawet przy kompie nie mam siły . Do łózka jeszcze jakoś mnie nie ciągnie, bo drzemałam po południu...a w tv nic nie leci. Jutro ostatni dzień zwolnienia i od poniedziałku praca.

Życzę słodkich snów dla Was mamuśki i dla brzdąców w brzuszkach:*

villandra ja nocny marek zasiadam przy kompie po obejrzeniu Matrix Rewolucje - i to oglądałam po raz pierwszy (Matrix oglądałam chyba z 10 razy)
a podczas oglądania tv rozpoczęłam 24 tydzień :-D

prych i spać :-)

A ja dwie godzinki pospałam, obudziłam się na sik, zobaczyłam , że mąż nie napisał ,że jest w domu- zdenerwowałam się- zadzwoniłam a on wybitnie miał zamówienie do pozna i wyszedl z pracy 40 minut pozniej :/ No ale adrenalinka skutecznie odmuliła..
Teraz to znowu głodna jestem ehh

No i dzieć mój przestawił się na tryb mamusiowy zdecydowanie. Cały dzien spokoj, pojedyncze ruchy, az mi smutno bylo. Obudzilam sie na to siku i od tamtej pory daje czadu- "no co jest matka nigdy nie spisz o tej porze ;-) "

Hej dziewuszki :-)
Wczoraj wyszlismy ze znajomymi i o dziwo posiedzialam do 00:30 !!! No ale pozniej nie moglam zasnac:rofl2:....
Zasnelam w trakcie smarowania na rozstepy i M mial niezly ubaw:-)
Ale sluchajcie otwieram dzis kompa a tu zaproszenie dla mnie do SPA :happy:. ALe sie ciesze:-):-):-):-)
U nas bedzie zimna ale ladna niedziela i takiej wam zycze!:happy:

.
Wygrałam voucher do Tui na 8000 :-) . ( zajęłam ósme miejsce )
Tak strasznie się cieszę , koleżanki mi dziś z pracy zadzwoniły :-)
ale super!!!zastanow sie 100 razy zanim bedziesz chciala sprzedac...teraz mozecie gdzies poleciec przeciez a taka okazja moze sie nie przydarzyc

Poprosiłam go o umycie podłóg, a on dodatkowo odkurzył dywan i sypialnię, ogarnął troszkę nasz "salon" i sam od siebie :szok: opróżnił kubełki ze śmieciami :szok:.
nie wierze!!!kubelki tez????:rofl2::szok: hehehhe.

Angel ty jak na bombie pewnie siedziesz z wrazenia przed jutrem??? O ktorej to ??:tak:

dzien dorby dziewczynki :)
faktycznie ostanio jakos bardziej cicho - wszystkie wyprawki kompletuja i piora i prasuja zamiast na forum siedziec :) :) :)
milego dnia ;)

Mini Gratulacje :)

kasiurek sama się zastanawiałam jak byłam chora, ale mama farmaceutka powiedziała ze nie można się smarowac.... można tylko ewentulanie wdychac tego vicka do noska
nie mozna smarowac całej klatki piersiowej tylko jakby gardlo i hmmm dekold i troche plecków ;] ale u mnie zadzialalo od razu lepiej sie czuje ;]

jeszcze dzis na noc i mam andzieje ze starczy ;]

reklama
Do góry