reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Wrociłam z pracy... W sumie w domu nie mam pracy więc będe sobie orgaznizowac może czas na zewnątrz. Mroźno dziś...

Mojego placka już prawie nie ma :( rozpłynął się w mig. idę coś czynic, ale na pewno będe tu do Was zaglądac :p

reklama
dziendobry dziewczyny :-)

anula- zdrowka zycze
villandra- ale cuda porobilas :-) ja to chyba bym nie miala cierpliwosci

u nas pogoda tez w miare fajna wiec sie chyba zbiore na jakis spacer,
no i jakies porzadki trzeba zrobic... a z tym moim klociem to w koncu niewiem co to bylo bo dzis mialam to raz i juz tak jakby przeszlo.......
milej soboty zycze mamuski

hej moje panie, powiedzcie mi prosze czy ktoras z Was ma juz obajwy "pokarmu"? bo ja wczoraj w nocy poszlam do taalety i patrze a tu koszula miedzy piersiami jakas mokra - plama na srodku.... zdziwilam sie ale poszlam spac dalej, dzis jak wstawlam do taolaety znowu w nocy to mialam wrazenie ze cos mi znowu mokro pocieklo po brzuchu ale sprawdzilam piersi i suche... i nie wiem czy ja mam jakies omamy nocne czy to moze juz cos sie zaczyna?

hej moje panie, powiedzcie mi prosze czy ktoras z Was ma juz obajwy "pokarmu"? bo ja wczoraj w nocy poszlam do taalety i patrze a tu koszula miedzy piersiami jakas mokra - plama na srodku.... zdziwilam sie ale poszlam spac dalej, dzis jak wstawlam do taolaety znowu w nocy to mialam wrazenie ze cos mi znowu mokro pocieklo po brzuchu ale sprawdzilam piersi i suche... i nie wiem czy ja mam jakies omamy nocne czy to moze juz cos sie zaczyna?

Jakiś czas temu temat był na tapecie - nie pamiętam już komu, ale wiem, że chyba dwie dziewczyny pisały, że pojawia się juz u nich siara

Witam Panie
piękny dzień dziś był, słoneczko i mrozik
nawiedziła mnie koleżanka i tak spędziłam miło czas przy kawce i plotkach :-)
a teraz skończę czapuchę, otem powycinam kółka na gwiazdki choinkowe i jeszcze mam w planach masę solną na anioły... jakąś wenę mam :-)chyba dlatego, że zazwyczaj o tej porze roku już zaczynałam działać na kiermasz świąteczny, a w tym roku jestem "bezrobotna"... a może też pierniczki jakieś bym pyknęła, bo mnie villandra zainspirowała
K&M
nie wiem czy dobrze pamiętam chyba mata i Kasiurek coś wspomniały, że im cieknie

co do mężowych zakupów, to jest strasznie ciężko... teraz postanowiłam, że spodnie będę mu kupować na allegro nawet jeśli wszystkie będą takie same... bo nie mam możliwości jechać do Kielc na zakupy, a u nas na chudego faceta niewiele się znajdzie, a on sam przecież i tak nie pójdzie na zakupy

Dzien dobry kobitki:-D
villandra Ty sie zarobisz tymi pierniczkami:-)
manta glasiaj rozstepik i mysle ze dzidzia zdrowo rosnie:-)u mnie jeszcze nie ma ale tez wyczekuje:eek:
Moj to dzisiaj oszalal od 9 bylismy po za domem jak to on mowi dzidzie chcial dotlenic:-Da matke zatrzec!!!!:-D:-D:-D:-D
Nasz kochany ziutek tak dzisiaj daje popalic ze szok:-Dwszystkich kopie taka rozkoszna sie zrobila:-D

hej hej
współczuje niewyspanych nocek .
I bardzo chciałam wam podziękować za korzystanie kuponów z rossmanna które Wam wysłałam .
Wygrałam voucher do Tui na 8000 :-) . ( zajęłam ósme miejsce )
Tak strasznie się cieszę , koleżanki mi dziś z pracy zadzwoniły :-)

Jak by któraś chciała odkupić ( ze zniżką oczywiście ) to ja chętnie sprzedam . Zobaczę jeszcze jak mi przyjdzie jak to wygląda i czy nie jest imienny . Do wykorzystania do listopada 2012 :tak:

Straszliwie się cieszę , kurcze pióro :rofl2:

Ale super Mini!!! Gratulacje;D dlaczego chcesz się pozbyć tak zacnej nagrody:D Dzidzię pod pachę i jedziecie w tropiki!!! Super prezent, i biuro godne polecenia:)
na czym polegał ten konkurs?

Amandla myślałam żeby wyjechać teraz, bo potem chyba bym się nie zdecydowała, ale jednak kasa by się bardziej przydała :sorry:
A konkurs był dla pracowników . Kogo znajomi zrobią największe zakupy marki Rossmannn za pomocą indywidualnych kuponów . Było dziesięć voucherów do wygrania :happy:

reklama
No to w sumie może lepszy pomysł teraz pojechać , jak lekarz nie widzi przeciwwskazań to ruszajcie! :)
Póżniej będzie to bardziej skomplikowane jak będzie dzidzi, a poza tym, myślę, że sama z siebie nie przeznaczyłabyś takiej sumy na wyjazd, a taka okazja może się zdarzyc raz w życiu:)
wiadomo pieniądze są przydatne, ale troche szaleństwa w życiu też trzeba mieć, a nie tylko trzeźwo myśleć:) i na bank voucher będzie imienny, więc lepiej szukaj na stronach Tuia jakiego Bali lub innej Dominikany:D

Do góry