reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
O dziewczynki, dzięki Wam za pociechę!
Naprawde mnie to trapi.. wiecie jak to jest tyle tygodni psychicznie nastawienia na ten jeden dziej jak juz bedzie znowu ze mną.. Bez tego bym psychicznie padła tu :-( I teraz sie boje poprostu, wszystko zaplanowane.. ehh
Villandra...słów mi brak.. juz sporo fot wrzuciłam wiec nie sciemniam z tym jaki nadbagaż "doświadczen" mam No dobra wiadomo jak mialam 17 lat byłam mniejsza o wiele..ale zmieniamy sie wszyscy, on tez nie wyglada tak jak ten 17 latek, ale kocham w nim wszystko z biegiem lat jeszcze bardziej.. I mysle, ze nie umialby 7 lat kłamać , ze kocha te wszystkie kilogramyy i to wszystko co stanowi MNIE.. I ja mu wierzę, juz teraz tak. Teraz w ciazy to wogole kaze sobie fotki pokazywac jak "rosnę" i sie rozczula nad "swoim brzusiem kochanym"... Co moge ci poiwiedziec, strasznie ci współczuję :-(
Powiedz zawsze taki był? Czy tak teraz w ciazy w łeb dostał?
Nie przejmuj się masz nas, jeseś śliczną kobietą aż promieniejesz !!
Naprawde mnie to trapi.. wiecie jak to jest tyle tygodni psychicznie nastawienia na ten jeden dziej jak juz bedzie znowu ze mną.. Bez tego bym psychicznie padła tu :-( I teraz sie boje poprostu, wszystko zaplanowane.. ehh
Villandra...słów mi brak.. juz sporo fot wrzuciłam wiec nie sciemniam z tym jaki nadbagaż "doświadczen" mam No dobra wiadomo jak mialam 17 lat byłam mniejsza o wiele..ale zmieniamy sie wszyscy, on tez nie wyglada tak jak ten 17 latek, ale kocham w nim wszystko z biegiem lat jeszcze bardziej.. I mysle, ze nie umialby 7 lat kłamać , ze kocha te wszystkie kilogramyy i to wszystko co stanowi MNIE.. I ja mu wierzę, juz teraz tak. Teraz w ciazy to wogole kaze sobie fotki pokazywac jak "rosnę" i sie rozczula nad "swoim brzusiem kochanym"... Co moge ci poiwiedziec, strasznie ci współczuję :-(
Powiedz zawsze taki był? Czy tak teraz w ciazy w łeb dostał?
Nie przejmuj się masz nas, jeseś śliczną kobietą aż promieniejesz !!
Bozienka24
Fanka BB :)
tunia ale popatrz jaka cisza na forum sie zrobila hehe przestraszyly sie dziewczyny ze obrzarciuchy przyjada ;-)
mini niema problemu jak tylko bede mogla to zaraz smigne a powiem ze dawno niewychodizlam z domu sama wsesie bez meza albo dzieciatka mojego
mini niema problemu jak tylko bede mogla to zaraz smigne a powiem ze dawno niewychodizlam z domu sama wsesie bez meza albo dzieciatka mojego
Perelandra
ja zapraszam, banany się pieką, a i zapas milki mi mężu zrobił w makro... do tego mini ogórki konserwowe
Bozienka Ty jak od Koziołka Matołka jedziesz to masz całkiem blisko
Bozienka Ty jak od Koziołka Matołka jedziesz to masz całkiem blisko
Bozienka24
to ja biore wszytsko procz ogorasow jakos mi niesmakuja
Perelandra
ogórki wczoraj wypatrzyłam w sklepie społem - takie mini, a do niech jeszcze była mini cebulka w słoiku
reklama
Perelandra
jak zaczniemy u Bozienki w wujkowym autobusie, to skończym w UK jak Angel wróci tam z mężem