reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

tunia to wiesz mi tez bys kupila bo ja to mam hektary do sklepu wiec nawet sie niewybieram zadowole sie hmm grysikiem ostatnio mam na niego meeeeega smaka :) ale taka czekoladke mleczna z milki rozplywajaca sie w ustach bym sobie zjadla ajjjccccccc

reklama
villandra ja nawet nie wiem co mam Ci napisac....i Ty z nim wytrzymujesz ja bym go powiesila!!!
nawet nie wiecie jak często mnie ta opcja kusi :evil:

co do krągłości, to owszem cyc zawsze miałam (i mu się podobało) ale do tego w komplecie i inne krągłości były (a to juz mniej go zachwycało) ale widziały gały co brały - do modelki nigdy nie pretendowałam

a do dotykania - jeszcze przyjdzie mu ochota... :tak: wtedy pogadamy... :huh:

a słodkości mam na szczęście caaaaaaaaały zapas :-D ale ja jednak tak jakoś z umiarem...

Pozniej z tym dotykaniem to niech sie pocaluje gdzies!Wypnij sie na niego pozniej Ty mu powiedz nie pocigasz mnie i mnie nie dotykaj!:-D

tunia taki właśnie mam zamiar - ja też umiem być wredna, a on nawet jeszcze nie podejrzewa jak bardzo - jego błąd

a na słodkości zapraszam - nocleg u mnie też załatwiony ponoc robię z domu hotel ;-))

Moze byc:-)a najlepiej jeszcze o Perelandre zahaczymy ona jakis chlebek bananowy robi, ktos jeszcze cos robi to my z Bozienka zaraz bedziemy:-D:-D:-D
villandra poprostu mu mozg odielo na jakis czas nie przejmuj sie

reklama
hahahah dobra moj wojek pracuje w pks-ie to pogadam znim hehe to pierwsze jade po mini bo po drodze a potem po tunie kto sie jeszcze pisze :D ha ha zrobimy objazd po domach i prawie nam zejdzie do marca wrocimy do domku i na porodowke :)

Do góry