reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

. Moj Borys miał na podwieczorek w przedszkolu "perełki w owocowej kołderce" ?

... oczami wyobrazni widziałam Boryska jak wcina ząbki... w polewie..

Zdecydowanie wybieram żurek zamiast czekolady.............
a u nas na obiadek zawijańce (naleśniki z farszem: pieczarki/kapucha/cebulka)

Ze smarkiem troche lisci pograbilismy przed domkiem. I zleciało...

Angel nie bedzie problemu... zobaczysz..

reklama
Vilandra smutne to co piszesz..
z reguły te nasze kształy podobaja sie naszym lubym..
wiekszy cyc wieksza pupa.. jest za co złapać...
no i to ze ich dzieciatko jest "tam w srodku" to ich "rozczula" "to dla nich magia"...
własnie dopiero wtedy gdy brzuszek sie pojawia/gdy zqczyna kopac zauwazaja "zmiany"

dziwny ten Twoj chłop jakiś...

vilandra ja to bym chyba go szczelila w leb za glupie gadanie moja na poczatku niepwoiem tez byl taki dziwny dziewczyny wiedza czemu ;) ale teraz sprobowal by powiedziec cos takiego,jak mala kopala ale niedosc mocno to tez niechcetnie klad mi reke bo sie wkurzal ze ja czuje ze kopie a on nie a ja sie smialam zniego ze ma skore slon ;) ale teraz glaszcze brzuszek dotyka i tak wie ze mala go niekopnie eheh ale zato dostaje kpniaki po pleckach wystarczy ze sie przytule a mala zaraz kopie a moze mu chce nakopac do .... :szok:

mini penwie ze bym sie umuwila :) zobaczymy tylkko co mi pani doktor powie w czwartek :) jak bedzie wsyztsko gitarka to siem wybierzemy na kawke mrozona :) i ciacho z czekolada truskawkami i standard bita smietana :) asz slinotoku dostalam :D

villandra ja bym chyba wyszła z siebie... brak mi słów po prostu..:-(
Bozienka u nas jest chyba jedna lodziarnia Dolce vita, w której można kawę mrożoną wypić... mniam :tak:
tunia nie mogę się doczekać widocznych kopniaczków, bo póki co jak się zastanawiam czy wszystko ok z dzidzią, o przysypia to mnie "uszczypnie" w pęcherz i już wiem że ok :-p

Ja zaraz zaslinie klawiature!!Dajcie spokoj juz z tymi slodkosciami:-D:-Doszaleje:szok:
Perelandra juz nie dlugo zobaczysz napewno:-)

Ostatnia edycja:
I tak narobilyscie z tymi slodkosciami ze musze teraz pojsc do sklepu bo oczywiscie przeciez nic slodkiego w domu nie ma:-)

reklama
Ja to juz dzisiaj sie tak nachodzilam ze nogi mi w du...weszly:-D:-DAle i tak mam jechac ze swoim krolikiem a wlasciwie z 3 dzieckiem mojej mamy do weterynarza obciac pazurki wiec po drodze to zalatwie:-)

Do góry