reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hejo:-)
Bylismy wywołac zdjecia ze slubu dopiero wrocilam.
Pytalam w aptece o ta mustele i kosztuje 80 zl:szok:i bede zamawiac przez internet jest taniej nawet z przesylka.
A te tabletki co mi przepisal to jakas masakra!!!!Wielkie i wcale nie przyjemne!!!!:-)nie lubie ich:-)

reklama
Dzień dobry sobotnio..
Jak nie urok to przemarsz wojsc.. Wczoraj maz mi pisze, ze sie przeziebil..
Dzis ja wstaje z głowa jak sklep, gardlo drapie,pokasluje.. Nie no nie mam znowu sil juz na te przeziebienia... Nigdzie nie wychodze grzeje sie w domu herbatami..co innego zostalo..
jeszcze tydzien...........

Pij herbatke z cytryna i miodem i wygrzewaj się. Podobo to najlepsze lekarstwo, mam nadzieje ze ci pomoże. Bo mi tak nie za bardzo pomogło :-/

No to schodki zrobione - wyszło wszystko cacy, lepiej nawet niż pierwowzór i taniutko - baaaaaardzo siem cieszem :-D:-D:-D:-D:-D

Do żelazka nie dotarłam - i już nie dotrę - a co tam - jutro też jest dzień - a na dziś mam po prostu dosyć i już.Kropka.

A ostatnio miewam czas na zgagę (imbiru nie chcę nawet próbować - bleeeeeeeeee).
Zjadłam mandarynkę (tyle tu o nich się pisało) - zgaga.
Wczoraj wieczorem kaszka na mleku - zgaga.
Dziś na obiad placki - zgaga.
Banana - zgaga.
Jakby wierzyć w te zabobony, to Dzidzia jak nic urodzi się z warkoczami :happy2:.

hejjj
Byłam w szpitalu . Pojechałam sprawdzić bo jednak ból całkiem nie ustąpił więc dla czystego sumienia pojechałam .... PORAŻKA ...
Pan doktor zbadał mnie ginekologicznie i wszystko tam na szczęście jest ok , no ale łożyska mi nie sprawdził ( najbardziej właśnie obawiam się tego odklejania ) bo nie zrobi mi USG jak nie będę przyjęta na oddział :no:
To mi właśnie zaproponował leżenie na oddziale bez zbadania czy wszystko jest ok ...
więc pojechałam do domu ...
Jak jest u was w szpitalu ?? Jak coś jest nie tak to was badają i robią USG czy każą wam zostać na oddziale ????

villandra moje małe to chyba będzie miało kołtuny niezłe, też mam zgagę po wszystkim nawet po wodzie i herbacie; rennie trzeba zawsze mieć pod ręką i tak jak pisała mata pomaga ciepłe mleko pite małymi łykami (potem miałam zgagę ale nie wiem czy po mleku, czy po kanapce z pasztetem :-p)

Mini u nas nawet nie badają, bez przyjęcia na oddział, ewentualne usg po badaniu (ale to nie zawsze, zależy od lekarza). Zostawiają na 3-4 dni na obserwację i jak wszystko jest ok to puszczają...:baffled:

reklama
Perelandra w sumie to sie już do tej zgagi przyzwyczaiłam - nie jest tak źle i daję radę

Mini ja się nie wypowiem, bo na szczęscie nigdy jeszcze nic złego się nie działo i nie miałam potrzeby jechać do szpitala czy choćby do gin poza wyznaczonymi wizytami wyjątek stanowił telefon w sprawie tych leków na przeziębienie.
Przykro mi, że nie mogę pomóc, ale trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze.

Do góry