reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Lina świetny masz pomysł z tym dniem dla siebie poniekąd, chyba też będę musiała coś takiego wykombinować - może po weekendzie kiedy będę w pełni zdrowa... Baw się dobrze.

Ja też dzisiaj jeszcze leniwie, ale teraz już nie ma zmiłuj się i biorę się za tę stertę gratów - pokażę mojemu M, że potrafię - a co! niech se nie myśli!

reklama
Moj ostatnio jak przyszedl z pracy to mowi do mnie"witam ksiezniczke i jej brudki":-Dno dowcipny no nie:-):-):-):-)

Ale dowcipny ten twój mężulek:-)
Sprzątanie u nas jest na razie na głowie mojego męza:-)
Ja póki co non stop leżę. i juz mam dosyć . W tv nic nie leci, w internecie troche posiedze ale ile można..... hahah a dopiero to mój drugi dzień zwolnienia, a ja juz narzekam

ooo Lina- jakie super nastroj widze u Ciebie :-) bardzo sie ciesze! prosze nie smucic, a po zakupach bedzie na pewno jeszcze lepiej:-)ja melduje, ze zyje, od rana siedze na allegro jak durna, zaraz po dziecie musze isc, a chalpa jeszcze nawet nie ogarnelam, oj durna matka!wiec luknelam tylko na "zdrowotny", fajowskie wiesci poczytalam, moge spadac, moze wieczorem sie uda nadrobic.milego laski!aha ps. a jak mam na suwaczku 23 i 1 dzien to ktory mam teraz tydzien? wie ktos, bo ja durna? :zawstydzona/y:
24t c

chyba czas na obiadek...
aaaa dziiiś parówkowo, serowo nalesnikowy zawrót głowy.

Znikam na jakis czas.
Bawcie się.
;-)

Ja na parówki mam jakiś szał juz od dłuzszego czasu:-)Na sniadanie leca parówki a pozniej jeszcze w ciagu dnia mogla bym jesc caly czas i teraz własnie pojde po parowki Manta narobilas mi smaka:-)

Cześć dziewczyny siedzę w domku i jakaś zmęczona jestem ze masakra najchętniej bym tylko spała.Zaczynam czytać na forum i już mi się oczy kleją.Obiadki dla mnie mamy zamówić od poniedziałku mój je w pracy ,małą zapisałam na obiady w szkole, Kacper w przedszkolu (mam nadzieje ze nie zapomnę jak się gotuje )Wiec problem z staniem przy garach rozwiązany.Do szkoły będę chodzić tylko na zajęcia na których sprawdzają obecność .A dzisiaj mam tylko zajęcia z ekonometrii wiec 1,5 godzinki do domku.We wtorek mam usg i badanie mam nadzieje ze się nic nie pogorszy ..Zmykam się szykować do szkoły miłego dnia i powodzenia na Usg bo jak dobrze wyczytałam to dzisiaj niektórym wypada :-)

reklama
Do góry