reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

tunia - wszystkie sensowne podam na pewno... wlasnie takowych szukam:)

Lina - jak fajnie widzieć Cię w takim nastroju. Do twarzy Ci :D

reklama
Lina wrzucaj:-)
Manta no co ja bym zrobila bez Ciebie i juz sobie zamowilam katalog dziekuje:-)
Kasiurek przejdz do wizyt u lekarza i bedziesz wiedziec w czym wszystkim.

ooo Lina- jakie super nastroj widze u Ciebie :-) bardzo sie ciesze! prosze nie smucic, a po zakupach bedzie na pewno jeszcze lepiej:-)

ja melduje, ze zyje, od rana siedze na allegro jak durna, zaraz po dziecie musze isc, a chalpa jeszcze nawet nie ogarnelam, oj durna matka!

wiec luknelam tylko na "zdrowotny", fajowskie wiesci poczytalam, moge spadac, moze wieczorem sie uda nadrobic.

milego laski!
aha ps. a jak mam na suwaczku 23 i 1 dzien to ktory mam teraz tydzien? wie ktos, bo ja durna? :zawstydzona/y:

Manta , Ajako dziękuję, dziękuję :-):-)

Ajako 24 tydzień :-):-) Kochana chyba prowadzisz nasze marcówki :-):-):-)

aaaaa dzieki nusia, tunia dobrze wiedziec heheheh
kurde kopnijcie mnie ktos w moje wielkie d..... juz mnie tylek boli, tylko siedze, jem, popijam i tak od rana pokonuje oszalamiajace dystanse; kuchnia- salon- lazienka, bozeeeee co za megaaaa lenisko!!!
nie spadam juz serio....ale jak sie teraz najadlam to mi sie znowu nie chce:crazy::-D

reklama
taaaaa tylko dobrze, ze nikt nie widzi ile mam kurzu na meblach :szok::crazy: ale wstyd, wstyd, wstyd, zaraz sie zbiczuje chyba, a dalej bede tu siedziala, bo musze wszystkie watki obleciec:-D
a moze dzis taka pogoda? cisnienie? musze szybko sobie znalezc wymowke, wczoraj mialam, bo mi sie maly nie ruszal w ogole, wiec lezalam (gnilam) do samego wieczora prawie, z przerwa na spacer do przedszkola z bardzo ładna, przykladna przerwa godzinna na placu zabaw z coreczka noooo, az taka najgorsza nie jestem :-D

Do góry