reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

W tym wszytskim dostalam tez karte apteki dbam o zdrowie dla mamy i malenstwa i katalog na te rzeczy ktore jest znizszka i powiem Wam ze bardzo mi sie to podoba:-Dbo wiekszosc rzeczy jest wlasnie przydatnych do wyprawki:-)

reklama
a tu jeszcze 11 dni do wizyty u gina - 4 tygodnie to za długa przerwa zdecydowanie...

Ja wizytę mam za 18 dni :-p ale po drodze wyniki porobić i obciążenie glukozą :sorry2: to zleci...

tak się zastanawiałam ostatnio czy dopadna mnie żylaki i takie tam. :confused:

mi póki co wykoczyły popekane naczynka przy kostkach, czasem czuję mrówki w nogach, żyły bardziej widoczne sie zrobiły (ale w ciąży to norma). Kiedyś żylaki bardziej dokuczały, teraz to chyba rzadziej (moja Mama będąc ze mną w ciąży - miała tez 26 lat - to sie strasznych żylaków narobiła, potem miała zatory usuwane jak byłam mała... a u mnie póki co ok :tak:

No ja zaczełam czytać o hemoroidach:confused: podobno w ciązy i po porodzie potrafią się pokazac. maskara

ja miałam mega hemoroidy po porodzie. Potem się zmniejszyły, ale ciągle były. A teraz jak jestem w ciąży to się wciągneły i spokój :-p tylko po porodzie pewnie znów będą dokuczać... wcześniej problemów z tym tematem nie miałam w ogóle...

Hemoroidy po nocy mi się będa śniły przez to, ze tknęłyśmy ten temat...
wieczorem pewnie stwierdze , że mnie (za przeproszeniem) tyłek boli. hahaha. Mam wrażenie, że mój możdżek czasami kurczy się bardziej niż móżdżek facetów. ;o

hahahah to schizy ciążowe :-p

Obiadek zrobiony, kuchnia ogarnięta, nawet troche poszydełkowałam, a teraz zmykam z mała sie pobawić ;-)

Mata ależ Ty masz powera... zazdroszczę....

Hemoroidy - ahhh dziewczyny ja już mam ten problem i niestety wizyty w łazience to jeden wielki ból z domieszką krwi - ale zawsze miałam straszne zaparcia i problemy z wypróżnianiem więc kwestia przyzwyczajenia...

Tunia porównaj ceny w necie - też mam tą kartę - ale tam mimo zniżek wszystko jest dużo droższe niż w avenie lub właśnie w aptekach internetowych - a mamy jeszcze czas na wyprawki, ot taki chwyt ;-)

ja jeszcze zaparć nie mam. słaba kawka, a raczej "brudne mleko" dziala na mnie jak srodek przeczyszczajacy... no ale zobaczymy co to bedzie. :)
najwyzej bedzie trza sie oswoic tak jak z rozstepami i pajaczkami:p aaaa co!;p

czytam was z doskoku... poluje wlasnie na rozne probki , katalogi darmowe itp. zobaczymy czy cos sensownego znajde:)

Ja dzisiaj na poprawę humoru M na zakupy zabieram - jedziemy łóżeczko do domku kupić - w agacie jest świetna promocja- całkiem, całkiem niezłe ;-) a potem po ciuszki dla Zuzanki :-) dobrze, że o tym podatku napisałyście mam pretekst coby M zabrać na zakupy :-):-):-):-):-) ostatnio w cubusie trafiłam na wyprzedaż bodziaków już za 9,90 można było kupić (przecenione z 29.90) :-):-) dziś jadę dalej poszaleć a dzień zakończę w kinie na "wyjeździe integracyjnym" - od taki dzień sobie zaplanowałam co by się rozerwać i zapomnieć o wczorajszym płaczu :-):-):-)

w odpowiednim wątku wrzuciłam link gdzie mozna zamowic darmowy katalog wozkow dzieciecych - moze pomoze niezdecydowanym;p

reklama
Do góry