W tym wszytskim dostalam tez karte apteki dbam o zdrowie dla mamy i malenstwa i katalog na te rzeczy ktore jest znizszka i powiem Wam ze bardzo mi sie to podobabo wiekszosc rzeczy jest wlasnie przydatnych do wyprawki:-)
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
a tu jeszcze 11 dni do wizyty u gina - 4 tygodnie to za długa przerwa zdecydowanie...
Ja wizytę mam za 18 dni ale po drodze wyniki porobić i obciążenie glukozą to zleci...
tak się zastanawiałam ostatnio czy dopadna mnie żylaki i takie tam.
mi póki co wykoczyły popekane naczynka przy kostkach, czasem czuję mrówki w nogach, żyły bardziej widoczne sie zrobiły (ale w ciąży to norma). Kiedyś żylaki bardziej dokuczały, teraz to chyba rzadziej (moja Mama będąc ze mną w ciąży - miała tez 26 lat - to sie strasznych żylaków narobiła, potem miała zatory usuwane jak byłam mała... a u mnie póki co ok
No ja zaczełam czytać o hemoroidach podobno w ciązy i po porodzie potrafią się pokazac. maskara
ja miałam mega hemoroidy po porodzie. Potem się zmniejszyły, ale ciągle były. A teraz jak jestem w ciąży to się wciągneły i spokój tylko po porodzie pewnie znów będą dokuczać... wcześniej problemów z tym tematem nie miałam w ogóle...
Hemoroidy po nocy mi się będa śniły przez to, ze tknęłyśmy ten temat...
wieczorem pewnie stwierdze , że mnie (za przeproszeniem) tyłek boli. hahaha. Mam wrażenie, że mój możdżek czasami kurczy się bardziej niż móżdżek facetów. ;o
hahahah to schizy ciążowe
Obiadek zrobiony, kuchnia ogarnięta, nawet troche poszydełkowałam, a teraz zmykam z mała sie pobawić ;-)
Mata ależ Ty masz powera... zazdroszczę....
Hemoroidy - ahhh dziewczyny ja już mam ten problem i niestety wizyty w łazience to jeden wielki ból z domieszką krwi - ale zawsze miałam straszne zaparcia i problemy z wypróżnianiem więc kwestia przyzwyczajenia...
Tunia porównaj ceny w necie - też mam tą kartę - ale tam mimo zniżek wszystko jest dużo droższe niż w avenie lub właśnie w aptekach internetowych - a mamy jeszcze czas na wyprawki, ot taki chwyt ;-)
Hemoroidy - ahhh dziewczyny ja już mam ten problem i niestety wizyty w łazience to jeden wielki ból z domieszką krwi - ale zawsze miałam straszne zaparcia i problemy z wypróżnianiem więc kwestia przyzwyczajenia...
Tunia porównaj ceny w necie - też mam tą kartę - ale tam mimo zniżek wszystko jest dużo droższe niż w avenie lub właśnie w aptekach internetowych - a mamy jeszcze czas na wyprawki, ot taki chwyt ;-)
MantaZG
Fanka BB :)
ja jeszcze zaparć nie mam. słaba kawka, a raczej "brudne mleko" dziala na mnie jak srodek przeczyszczajacy... no ale zobaczymy co to bedzie.
najwyzej bedzie trza sie oswoic tak jak z rozstepami i pajaczkami aaaa co!;p
czytam was z doskoku... poluje wlasnie na rozne probki , katalogi darmowe itp. zobaczymy czy cos sensownego znajde
najwyzej bedzie trza sie oswoic tak jak z rozstepami i pajaczkami aaaa co!;p
czytam was z doskoku... poluje wlasnie na rozne probki , katalogi darmowe itp. zobaczymy czy cos sensownego znajde
Ja dzisiaj na poprawę humoru M na zakupy zabieram - jedziemy łóżeczko do domku kupić - w agacie jest świetna promocja- całkiem, całkiem niezłe ;-) a potem po ciuszki dla Zuzanki :-) dobrze, że o tym podatku napisałyście mam pretekst coby M zabrać na zakupy :-):-):-):-):-) ostatnio w cubusie trafiłam na wyprzedaż bodziaków już za 9,90 można było kupić (przecenione z 29.90) :-):-) dziś jadę dalej poszaleć a dzień zakończę w kinie na "wyjeździe integracyjnym" - od taki dzień sobie zaplanowałam co by się rozerwać i zapomnieć o wczorajszym płaczu :-):-):-)
Kasiurek1983
Fanka BB :)
w czym wszytskim ? chyba nie doczytalam czegos?W tym wszytskim dostalam tez karte apteki dbam o zdrowie dla mamy i malenstwa i katalog na te rzeczy ktore jest znizszka i powiem Wam ze bardzo mi sie to podobabo wiekszosc rzeczy jest wlasnie przydatnych do wyprawki:-)
reklama