reklama
Mini55
&&&&&
Doris Borys miał kilka takich sytuacji że jakieś dziecko ( nie w przedszkolu ) nie chciało się z nim bawić . Byłam kiedyś świadkiem jak dziewczynka miała pistolet taki na wodę i wszystkim pokazywała tylko Borysowi nie chciała ..
W przedszkolu to nie wiem nie widzę go, a on niewiele mi mówi ,więc pewnie jak są takie sytuacje to bardzo ich nie przezywa
Lina super że czekoladka zadziałała ... Ja myślę że stres też dział na dzidziusia i może przez to mniej się rusza ??
W przedszkolu to nie wiem nie widzę go, a on niewiele mi mówi ,więc pewnie jak są takie sytuacje to bardzo ich nie przezywa
Lina super że czekoladka zadziałała ... Ja myślę że stres też dział na dzidziusia i może przez to mniej się rusza ??
Mini tak mi się wydaje, że moje zdenerwowanie, stres, płacz to wszystko mogło na nią wpłynąć - a jak zaczełam płakać nie mogłam się uspokoić chyba taka zaleta ciąży ;-) grunt, że się poruszała troszkę teraz :-)
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!!
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!!
nusia181
Fanka BB :)
---
tak się zastanawiałam ostatnio czy dopadna mnie żylaki i takie tam.
No ja zaczełam czytać o hemoroidach podobno w ciązy i po porodzie potrafią się pokazac. maskara
reklama
MantaZG
Fanka BB :)
ja mialam wybór ... albo 1 albo 6... ale wybrałam 6 - tak zeby miec prezent na mikolajki... po za tym za tydzien będziemy tez miec USG wiec tak sie fajnie dopasowało i zdaże wszystkie badania porobic spokojnie
....
Hemoroidy po nocy mi się będa śniły przez to, ze tknęłyśmy ten temat...
wieczorem pewnie stwierdze , że mnie (za przeproszeniem) tyłek boli. hahaha. Mam wrażenie, że mój możdżek czasami kurczy się bardziej niż móżdżek facetów. ;o
....
Hemoroidy po nocy mi się będa śniły przez to, ze tknęłyśmy ten temat...
wieczorem pewnie stwierdze , że mnie (za przeproszeniem) tyłek boli. hahaha. Mam wrażenie, że mój możdżek czasami kurczy się bardziej niż móżdżek facetów. ;o