reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dobryyyy!;p

czujemy się fajnooo :D
wcinamy sniadanko. Od 6 się Bąbel wiercił.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i życze wszystkim udanego dnia.

Ide szukać inspiracji pudełkowych:happy2:

reklama
Doris Borys miał kilka takich sytuacji że jakieś dziecko ( nie w przedszkolu ) nie chciało się z nim bawić . Byłam kiedyś świadkiem jak dziewczynka miała pistolet taki na wodę i wszystkim pokazywała tylko Borysowi nie chciała ..
W przedszkolu to nie wiem nie widzę go, a on niewiele mi mówi ,więc pewnie jak są takie sytuacje to bardzo ich nie przezywa

Lina super że czekoladka zadziałała ... Ja myślę że stres też dział na dzidziusia i może przez to mniej się rusza ??

Mini tak mi się wydaje, że moje zdenerwowanie, stres, płacz to wszystko mogło na nią wpłynąć - a jak zaczełam płakać nie mogłam się uspokoić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: chyba taka zaleta ciąży ;-) grunt, że się poruszała troszkę teraz :-)

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!!

Lina - albo stwierdziła, że jak Ty się masz zamiar denerwować to ona te straszne dla niej chwile prześpi zebyscie sie obie nie denerwowały ! taka spryciula! :D

Manta może i tak było ;-);-) a tu jeszcze 11 dni do wizyty u gina - 4 tygodnie to za długa przerwa zdecydowanie...

Lina - spokooojnie. :) Zleci raz dwa ... Nie ma co się na zapas martwić. :)

---
tak się zastanawiałam ostatnio czy dopadna mnie żylaki i takie tam. :confused:

nusia - no właśnie mojej mamie nie udało się tego ustrojstwa uniknąć jak była ze mną w ciąży... dlatego też się tak zastanawiam jak to ze mną będzie. - chyba zaczynam martwić się na zapas:no: haha.

Co ma być to będzie. Nie unikniemy.

reklama
ja mialam wybór ... albo 1 albo 6... ale wybrałam 6 - tak zeby miec prezent na mikolajki... po za tym za tydzien będziemy tez miec USG wiec tak sie fajnie dopasowało i zdaże wszystkie badania porobic spokojnie:D

....

Hemoroidy po nocy mi się będa śniły przez to, ze tknęłyśmy ten temat...
wieczorem pewnie stwierdze , że mnie (za przeproszeniem) tyłek boli. hahaha. Mam wrażenie, że mój możdżek czasami kurczy się bardziej niż móżdżek facetów. ;o

Do góry