reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dobryyyy!;p

czujemy się fajnooo :D
wcinamy sniadanko. Od 6 się Bąbel wiercił.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i życze wszystkim udanego dnia.

Ide szukać inspiracji pudełkowych:happy2:

reklama
Doris Borys miał kilka takich sytuacji że jakieś dziecko ( nie w przedszkolu ) nie chciało się z nim bawić . Byłam kiedyś świadkiem jak dziewczynka miała pistolet taki na wodę i wszystkim pokazywała tylko Borysowi nie chciała ..
W przedszkolu to nie wiem nie widzę go, a on niewiele mi mówi ,więc pewnie jak są takie sytuacje to bardzo ich nie przezywa

Lina super że czekoladka zadziałała ... Ja myślę że stres też dział na dzidziusia i może przez to mniej się rusza ??

Mini tak mi się wydaje, że moje zdenerwowanie, stres, płacz to wszystko mogło na nią wpłynąć - a jak zaczełam płakać nie mogłam się uspokoić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: chyba taka zaleta ciąży ;-) grunt, że się poruszała troszkę teraz :-)

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!!

Lina - albo stwierdziła, że jak Ty się masz zamiar denerwować to ona te straszne dla niej chwile prześpi zebyscie sie obie nie denerwowały ! taka spryciula! :D

Manta może i tak było ;-);-) a tu jeszcze 11 dni do wizyty u gina - 4 tygodnie to za długa przerwa zdecydowanie...

Lina - spokooojnie. :) Zleci raz dwa ... Nie ma co się na zapas martwić. :)

---
tak się zastanawiałam ostatnio czy dopadna mnie żylaki i takie tam. :confused:

nusia - no właśnie mojej mamie nie udało się tego ustrojstwa uniknąć jak była ze mną w ciąży... dlatego też się tak zastanawiam jak to ze mną będzie. - chyba zaczynam martwić się na zapas:no: haha.

Co ma być to będzie. Nie unikniemy.

reklama
ja mialam wybór ... albo 1 albo 6... ale wybrałam 6 - tak zeby miec prezent na mikolajki... po za tym za tydzien będziemy tez miec USG wiec tak sie fajnie dopasowało i zdaże wszystkie badania porobic spokojnie:D

....

Hemoroidy po nocy mi się będa śniły przez to, ze tknęłyśmy ten temat...
wieczorem pewnie stwierdze , że mnie (za przeproszeniem) tyłek boli. hahaha. Mam wrażenie, że mój możdżek czasami kurczy się bardziej niż móżdżek facetów. ;o

Do góry