reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Manta aż tyle pali ??
Kurcze ja bym chyba zrobią tak że pieniądze wspólne podzieliła bym na :opłaty , jedzenie , wyprawkę a resztę na pół na nasze przyjemności . Czyli dla Ciebie na maseczkę , fryzjera albo czekoladę a dla niego na papierosy albo piffko . Czyli jak np zostanie po stówie dla każdego to tylko tyle może wydać na siebie ...

reklama
Mini - tak się nie da, bo swoje przepali , a potem rpzyjdzie do mnie po pieniażki;)))) a lepiej dac niz zeby sie gdzies zapozyczał... takze nie działa:p

Manta no to kiepsko ... Ale z drugiej strony wydatki na dziecko to też jego obowiązki i powinien się z tym oswajać ... Zapytaj jakie on widzi rozwiązanie tego problemu ??

Durne facety nie to durne barany!
Moj wczoraj jak wrocil z pracy poszedl sie umyc zjadl i odrazu do komputera w glowie mu sie przepalily jakies styki!!!!Albo wywale komputer albo pousuwam mu te wszystkie gry!Tylko ze wczoraj bylam jakos nadzwyczaj spokojna i poprostu go olalam:-)ogladalam porodowke zobaczyl ze mam go gdzies i przylazl do mnie sam:-)takze chyba znalazlam nowy sposob na niego olewanie:-)

Mini - gdybym nie probowala wszystkiego to bym nie szukala pomyslu np. tutaj;p
To też już było... hehe.

Pozostał mi chyba tylko cud. :szok:

reklama
doktorka to sie za glowe zlapie jak mi dzis cisnienie zmierzy chyba;o

Niedlugo trzeba sie ogarniac powoli...
Nie chce mi się.

Do góry