reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Manta aż tyle pali ??
Kurcze ja bym chyba zrobią tak że pieniądze wspólne podzieliła bym na :opłaty , jedzenie , wyprawkę a resztę na pół na nasze przyjemności . Czyli dla Ciebie na maseczkę , fryzjera albo czekoladę a dla niego na papierosy albo piffko . Czyli jak np zostanie po stówie dla każdego to tylko tyle może wydać na siebie ...

reklama
Mini - tak się nie da, bo swoje przepali , a potem rpzyjdzie do mnie po pieniażki;)))) a lepiej dac niz zeby sie gdzies zapozyczał... takze nie działa:p

Manta no to kiepsko ... Ale z drugiej strony wydatki na dziecko to też jego obowiązki i powinien się z tym oswajać ... Zapytaj jakie on widzi rozwiązanie tego problemu ??

Durne facety nie to durne barany!
Moj wczoraj jak wrocil z pracy poszedl sie umyc zjadl i odrazu do komputera w glowie mu sie przepalily jakies styki!!!!Albo wywale komputer albo pousuwam mu te wszystkie gry!Tylko ze wczoraj bylam jakos nadzwyczaj spokojna i poprostu go olalam:-)ogladalam porodowke zobaczyl ze mam go gdzies i przylazl do mnie sam:-)takze chyba znalazlam nowy sposob na niego olewanie:-)

Mini - gdybym nie probowala wszystkiego to bym nie szukala pomyslu np. tutaj;p
To też już było... hehe.

Pozostał mi chyba tylko cud. :szok:

reklama
doktorka to sie za glowe zlapie jak mi dzis cisnienie zmierzy chyba;o

Niedlugo trzeba sie ogarniac powoli...
Nie chce mi się.

Do góry