reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
A co do porodu.... Moja przyjaciólka ma caly nagrany:-) Jej mąż nagrał wszytko:-) No i widziałam i nie jest wcale tak źle. trzeba być pozytywnie nastawionym. A póki co jeszcze nie myśle o nim. Zacznę chyba po Nowym roku jak zacznę wszytko szykować i pakować torbę. Ale póki co cieszę się z kopniaków synusia.

Boshe ja bym chyba nie mogla ogladac jeszcze ra ztego smaego ;/ rozumiem cyknac jedna gora dwie foty ale zeby nagrywac caly porod ?po co to komu ?! (ja staroswiecka jestem?)

ja tez w stycnziu bede kompletowac rzeczy do szpitala i do domku ;]

Boshe ja bym chyba nie mogla ogladac jeszcze ra ztego smaego ;/ rozumiem cyknac jedna gora dwie foty ale zeby nagrywac caly porod ?po co to komu ?! (ja staroswiecka jestem?)

ja tez w stycnziu bede kompletowac rzeczy do szpitala i do domku ;]

dokładnie aż mnie ciarki przeszły na myśl że można to jeszcze później oglądać :szok:

Kobietki mam pytanie za 100 punktów (zmieniam temat przy okazji)

Na początku grudnia mam 18 ste urodziny córki mojej siostry - nie jest moją chrześniaczką, ale jest jedynaczką i więcej rodzeństwa mieć raczej nie będzie - ile teraz dają takie bliższe ciotki na 18'stki??? Ile wy byście włożyły - chcę dać karteczkę z kasą bo dziecko ma wszystko i jakikolwiek prezent kupić to byłby nie lada problem :confused:

reklama
No wiem, że tyle na ile nas stać... Stać mnie aktualnie na danie 300 zł - ale ja tyle dostałam od jej mamy na swoją 18'stkę, która była 8 lat temu :confused::confused::confused::confused: i nie wiem zgłupiałam :-(chciałabym dać więcej ale comiesięczny lekarz, wstępne zakupy dla dziecka, budowa i szkoła (płace za podyplomówkę) to wszystko razem rujnuje moje finanse :-:)-(

Do góry