reklama
nusia181
Fanka BB :)
Tylko odwiedzę lekarza, wezmę zwolnienie i będę mogła zawitać u ciebie nawet na kilka dni
Kasiurek1983
A co do porodu.... Moja przyjaciólka ma caly nagrany:-) Jej mąż nagrał wszytko:-) No i widziałam i nie jest wcale tak źle. trzeba być pozytywnie nastawionym. A póki co jeszcze nie myśle o nim. Zacznę chyba po Nowym roku jak zacznę wszytko szykować i pakować torbę. Ale póki co cieszę się z kopniaków synusia.
Boshe ja bym chyba nie mogla ogladac jeszcze ra ztego smaego ;/ rozumiem cyknac jedna gora dwie foty ale zeby nagrywac caly porod ?po co to komu ?! (ja staroswiecka jestem?)
ja tez w stycnziu bede kompletowac rzeczy do szpitala i do domku ;]
anula_mm
czekając na...
Boshe ja bym chyba nie mogla ogladac jeszcze ra ztego smaego ;/ rozumiem cyknac jedna gora dwie foty ale zeby nagrywac caly porod ?po co to komu ?! (ja staroswiecka jestem?)
ja tez w stycnziu bede kompletowac rzeczy do szpitala i do domku ;]
dokładnie aż mnie ciarki przeszły na myśl że można to jeszcze później oglądać
Kobietki mam pytanie za 100 punktów (zmieniam temat przy okazji)
Na początku grudnia mam 18 ste urodziny córki mojej siostry - nie jest moją chrześniaczką, ale jest jedynaczką i więcej rodzeństwa mieć raczej nie będzie - ile teraz dają takie bliższe ciotki na 18'stki??? Ile wy byście włożyły - chcę dać karteczkę z kasą bo dziecko ma wszystko i jakikolwiek prezent kupić to byłby nie lada problem
Na początku grudnia mam 18 ste urodziny córki mojej siostry - nie jest moją chrześniaczką, ale jest jedynaczką i więcej rodzeństwa mieć raczej nie będzie - ile teraz dają takie bliższe ciotki na 18'stki??? Ile wy byście włożyły - chcę dać karteczkę z kasą bo dziecko ma wszystko i jakikolwiek prezent kupić to byłby nie lada problem
Bozienka24
witam was
nusia to ja wpadne po ciebie swoim samolotem i odpoczniemy u tuni
nusia to ja wpadne po ciebie swoim samolotem i odpoczniemy u tuni
nusia181
witam was
nusia to ja wpadne po ciebie swoim samolotem i odpoczniemy u tuni [/QUOTE
Bozienka to dawaj:-) Odpoczynek dobrze nam zrobi:-)
A co do 18-stki to nie wiem ile powinno się dać. Wszytko zależy na ile możecie sobie pozwolić, w sumie kasa nie jest bardzo ważna.
reklama
No wiem, że tyle na ile nas stać... Stać mnie aktualnie na danie 300 zł - ale ja tyle dostałam od jej mamy na swoją 18'stkę, która była 8 lat temu i nie wiem zgłupiałam :-(chciałabym dać więcej ale comiesięczny lekarz, wstępne zakupy dla dziecka, budowa i szkoła (płace za podyplomówkę) to wszystko razem rujnuje moje finanse :--(