reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Bozienka leci leci jeszcze nie dawno pamietam jak my bylysmy ostatnie a tu nagle kwiecien i maj wyskoczyl:-)
Manta ja wczoraj to samo pomyslalam zebym mu jajca urwala jak by mi tak buczal nad uchem:-D:-D:-D

reklama
leci czas oj leci a ja sie nie moge doczekać juz Świąt :) ostatnio oglądałam na you tube ozdoby śwąteczne bede robic,
Świąteczne dekoracje stołu - choinka oraz stroik - YouTube
piec gotowac ojoj az mi sie chce czuc zapach pierników, siwczuszki czerwone złote uwielbiam ten okres i te sklepy takie przyzdobione mam zamiar sie w tym roku relaksowac zakupami hmmm snieg za oknem super

Hej dziewczny ale tu piernikowo :-)

Muszę sobie trochę dychnąć .
Fajną muzyczkę wrzucacie . Mój Borysław ze względu na to że zasypiał przy wiertarce lubił nie tylko spokojną muzyczkę do snu .
To była długo jego kołysanka :-D
[video=youtube;pdz5kCaCRFM]http://www.youtube.com/watch?v=pdz5kCaCRFM[/video]

nie dam rady dziś tu gęgolić, bo nie skoncze zdjęć zgrywać na płyty nigdy.
Bawcie się... pewnie wrócę do was w poniedziałek, bo jutro walczę z piwnicą...
a moze w sobote uda mi się tu kuknąć...
tak czy siuak duzo czytania pewnie będzie :szok:

Ja lecę życzac milego popoludnia i wieczorku.

ufff nie nadazam tez, za duzo, za duzo :oo:

ja tez planuje w tym roku wyprodukowac pierniki z moja coreczka, ale nie mam foremek do wyciecia, gdzie to kupic i za ile?
i kiedy sie je robi, zeby na swieta byly w sam raz?

robilam kiedys, ale to bylo wiele lat temu, chcialam (durna :ninja2:) zaimponowac przyszlej- niedoszlej tesciowej!
teraz to wolalabym zimponowac mojej coreczce:tak:

ale wkurzona jestem, ze nie moge jechac na swieta do rodzicow, a moj maz caly szczesliwy:angry: tylko ciekawe kto bedzie stal przy tych garach i pichcil, ja jakos nie mam na to najmniejszej ochoty, nooo chyba ze jeszcze mnie najdzie:confused:

Doris- ja to bym chciala, zeby mi paluchy troche spuchly, moglabym w koncu po latach zalozyc obraczke, a taka ladna mam ech....nie nosze jej od ciazy z Jula, bo mi spada jak szalona.
ale troche dziwne wlasnie takie puchniecie nagle, obserwuj to.
chociaz mi stopy puchna wieczorami jak za sie duzo na łaze , ale łydki czy cokolwiek innego to nie.
aha Doris; moj tez pracuje na wlasny rachunek, znam to; malo pracuje-malo zarabia....wychodzi rano, wraca poznym wieczorem i juz sie boje jak to bedzie jak urodze, jeszcze po cc....nie wiem na ile dni bedzie mogl zostac w domu, czy w ogole...wiadomo; nie robi- nie zarabia :-(
a ja tu sama jak palec, ani pol mamy, tescia, tesciowej, cioci, babci, dziadka no nikogo..jedna sis mam, ale ona w innym miescie mieszka i do tego jest straaasznie zarobiona no i ma swoja rodzine. Nie wiem jak to bedzie i jak sobie to wszystko poukladam.

ktoras tu pisala, ze jest super szczesliwa (sorry, ale nie spamietalam kto to byl:zawstydzona/y:) ale super czytac takie posty!
ja tez na prawde lepiej sie czuje psychicznie, bo pod tym wzgledem pierwszy trymestr byl zabojczy.:-(

ide sie pobawic z dzieciem, zajrze wieczorem

reklama
Do góry