reklama
leci czas oj leci a ja sie nie moge doczekać juz Świąt ostatnio oglądałam na you tube ozdoby śwąteczne bede robic,
Świąteczne dekoracje stołu - choinka oraz stroik - YouTube
piec gotowac ojoj az mi sie chce czuc zapach pierników, siwczuszki czerwone złote uwielbiam ten okres i te sklepy takie przyzdobione mam zamiar sie w tym roku relaksowac zakupami hmmm snieg za oknem super
Świąteczne dekoracje stołu - choinka oraz stroik - YouTube
piec gotowac ojoj az mi sie chce czuc zapach pierników, siwczuszki czerwone złote uwielbiam ten okres i te sklepy takie przyzdobione mam zamiar sie w tym roku relaksowac zakupami hmmm snieg za oknem super
Mini55
&&&&&
Hej dziewczny ale tu piernikowo :-)
Muszę sobie trochę dychnąć .
Fajną muzyczkę wrzucacie . Mój Borysław ze względu na to że zasypiał przy wiertarce lubił nie tylko spokojną muzyczkę do snu .
To była długo jego kołysanka
[video=youtube;pdz5kCaCRFM]http://www.youtube.com/watch?v=pdz5kCaCRFM[/video]
Muszę sobie trochę dychnąć .
Fajną muzyczkę wrzucacie . Mój Borysław ze względu na to że zasypiał przy wiertarce lubił nie tylko spokojną muzyczkę do snu .
To była długo jego kołysanka
[video=youtube;pdz5kCaCRFM]http://www.youtube.com/watch?v=pdz5kCaCRFM[/video]
kamilaedi
Fanka BB :)
oj ja wam powiem, ze juz z utesknieniem wypatruje swiat... bardzo lubie ten nastroj a pozniej sylwester i zaraz nasz maluchy beda z nami
Bozienka24
hahha ja tez lubie swieta a w tym roku bez niczego bede sie objadac mniam mniaki a po swietach sylwester zbytnio nieprzepadam zanim a potem luty i maluszki z nami
MantaZG
nie dam rady dziś tu gęgolić, bo nie skoncze zdjęć zgrywać na płyty nigdy.
Bawcie się... pewnie wrócę do was w poniedziałek, bo jutro walczę z piwnicą...
a moze w sobote uda mi się tu kuknąć...
tak czy siuak duzo czytania pewnie będzie
Ja lecę życzac milego popoludnia i wieczorku.
Bawcie się... pewnie wrócę do was w poniedziałek, bo jutro walczę z piwnicą...
a moze w sobote uda mi się tu kuknąć...
tak czy siuak duzo czytania pewnie będzie
Ja lecę życzac milego popoludnia i wieczorku.
Bozienka24
manta bywaj niezapomnij o nas i nieprzemeczaj sie
ufff nie nadazam tez, za duzo, za duzo
ja tez planuje w tym roku wyprodukowac pierniki z moja coreczka, ale nie mam foremek do wyciecia, gdzie to kupic i za ile?
i kiedy sie je robi, zeby na swieta byly w sam raz?
robilam kiedys, ale to bylo wiele lat temu, chcialam (durna ) zaimponowac przyszlej- niedoszlej tesciowej!
teraz to wolalabym zimponowac mojej coreczce
ale wkurzona jestem, ze nie moge jechac na swieta do rodzicow, a moj maz caly szczesliwy tylko ciekawe kto bedzie stal przy tych garach i pichcil, ja jakos nie mam na to najmniejszej ochoty, nooo chyba ze jeszcze mnie najdzie
Doris- ja to bym chciala, zeby mi paluchy troche spuchly, moglabym w koncu po latach zalozyc obraczke, a taka ladna mam ech....nie nosze jej od ciazy z Jula, bo mi spada jak szalona.
ale troche dziwne wlasnie takie puchniecie nagle, obserwuj to.
chociaz mi stopy puchna wieczorami jak za sie duzo na łaze , ale łydki czy cokolwiek innego to nie.
aha Doris; moj tez pracuje na wlasny rachunek, znam to; malo pracuje-malo zarabia....wychodzi rano, wraca poznym wieczorem i juz sie boje jak to bedzie jak urodze, jeszcze po cc....nie wiem na ile dni bedzie mogl zostac w domu, czy w ogole...wiadomo; nie robi- nie zarabia :-(
a ja tu sama jak palec, ani pol mamy, tescia, tesciowej, cioci, babci, dziadka no nikogo..jedna sis mam, ale ona w innym miescie mieszka i do tego jest straaasznie zarobiona no i ma swoja rodzine. Nie wiem jak to bedzie i jak sobie to wszystko poukladam.
ktoras tu pisala, ze jest super szczesliwa (sorry, ale nie spamietalam kto to byl) ale super czytac takie posty!
ja tez na prawde lepiej sie czuje psychicznie, bo pod tym wzgledem pierwszy trymestr byl zabojczy.:-(
ide sie pobawic z dzieciem, zajrze wieczorem
ja tez planuje w tym roku wyprodukowac pierniki z moja coreczka, ale nie mam foremek do wyciecia, gdzie to kupic i za ile?
i kiedy sie je robi, zeby na swieta byly w sam raz?
robilam kiedys, ale to bylo wiele lat temu, chcialam (durna ) zaimponowac przyszlej- niedoszlej tesciowej!
teraz to wolalabym zimponowac mojej coreczce
ale wkurzona jestem, ze nie moge jechac na swieta do rodzicow, a moj maz caly szczesliwy tylko ciekawe kto bedzie stal przy tych garach i pichcil, ja jakos nie mam na to najmniejszej ochoty, nooo chyba ze jeszcze mnie najdzie
Doris- ja to bym chciala, zeby mi paluchy troche spuchly, moglabym w koncu po latach zalozyc obraczke, a taka ladna mam ech....nie nosze jej od ciazy z Jula, bo mi spada jak szalona.
ale troche dziwne wlasnie takie puchniecie nagle, obserwuj to.
chociaz mi stopy puchna wieczorami jak za sie duzo na łaze , ale łydki czy cokolwiek innego to nie.
aha Doris; moj tez pracuje na wlasny rachunek, znam to; malo pracuje-malo zarabia....wychodzi rano, wraca poznym wieczorem i juz sie boje jak to bedzie jak urodze, jeszcze po cc....nie wiem na ile dni bedzie mogl zostac w domu, czy w ogole...wiadomo; nie robi- nie zarabia :-(
a ja tu sama jak palec, ani pol mamy, tescia, tesciowej, cioci, babci, dziadka no nikogo..jedna sis mam, ale ona w innym miescie mieszka i do tego jest straaasznie zarobiona no i ma swoja rodzine. Nie wiem jak to bedzie i jak sobie to wszystko poukladam.
ktoras tu pisala, ze jest super szczesliwa (sorry, ale nie spamietalam kto to byl) ale super czytac takie posty!
ja tez na prawde lepiej sie czuje psychicznie, bo pod tym wzgledem pierwszy trymestr byl zabojczy.:-(
ide sie pobawic z dzieciem, zajrze wieczorem
reklama