Witam.
nadrobiłam was w pracy wszystko co działo sie przec 24 h ostatnie. Wy dużo piszecie to teraz dużo czytajcie co naskrobałam hehe
o 18 zamykam burdel i ide do domu....
tak czy siuak duzo czytania pewnie będzie
przeczytałam: tak czy siusiak
głodnemu chleb na myśli
heheh
„zasnal jak dlugi na lozku w samych bokserkach i ptaszka mu widac” Ten tekst mnie rozwalił.
Tunia boska jesteś, nic dodac nic ując.
Jeżeli chodzi o prace mojego męża, to czasem narzekam czasem nie. Wygląda to tak że wstaje razem ze mna o 7. Wyjeżdza z domu o 7:30 około. Z tym bywa różnie bo uzależniony jest od innego gościa. W południe ma około godziny przerwy w domu. Wyjeżdza znowu z domu o 12:00 i wraca naprawdę przeróżnie. Czasem jest już o 16, najpóźniej jeste w domu o 18. Więc nie jest źle, nie sędza w robocie całego życia. A teraz się smieje że w południe będzie przyjeżdzał na ciepły obiadek, który mu przygrzeje, lub ugotuje na buziaka od żony i z buziakiem dla Maluszka. Wprawdzie gdyby np. pracował na zmiany jak mój brat (7-15, 15-23, 23-7) To łatwiej by był p[o powrocie moim do pracy. No ale licze na mamuske, a jak nie to będzie niania…
Tunia i Manta wy to chyba te same zioła palicie
Manta o jaki ty domestos grasz?? Co??
Ja dzisiaj po zjedzeniu 3 ciepłych pączków zaczełąm się nad sobą zastanawiac. Przez ostatnie 5 tygodnie przytyłam 3 kg, i jak dalej tak będę się słodkim obżerac to się ze mnie słonica mała okrąglutka zrobi. Chyba musze przystopowac z moimi słodkimi zachciankami.
Yummy_mummy_82 witamy, Gratuluje podwójnego szczęsica. Ale masz trudny i długi nick
Amandla ja też ostatnio byłam skazana na mecz Radwańskiej. 2,5 godziny mi komentator gadał a ja nawet nie wiedziałąm o co chodzi. Bo nie znam zasad zdobywania punktów. Ale moja kieroniczka gra w tenisa i dzisiaj miałam szkolenie z zasad więc już chociaż będę wiedziec o co chodzi
Abi82 w ramach terapii kompleksów proponuję wrzucic zdjęcie brzuszka do odpowiedniego działu. Zobaczysz ile od razu komplementów usłyszysz
Bożenka mężczyżni dłużej przetwarzają informacje w swojej głowie. Więc dlatego dopiero teraz dał Ci zakaz opuszczania łóżka.
Nie narzekaj na cyce. Ja brodawki mam czarne jak murzynka, do tego zrobiły się wielkie, a pod brodawkami jeszcze większe fioletowe rozstępy ;( buuuu
Villandra u mnie to moi rodzice piętro niżej toczą wojne domową.
wczoraj staneło na rozwodzie z orzekaniem o winie. Dziś jak wróce z pracy to może być całkiem inaczej. Zazwyczaj jest tak że jak już rodzice dogadaja na tyle że ze sobą rozmawiają to wtedy oboje mają focha na mnie i mojego męża. Za to, tamto i siamto… wiec najchętniej bym ich eksterminowała na księżyc ….
MaMicurina zabierz mnie ze sobą do IKEA, kocham ten sklep. Pooglądac podotykac. Mmmmmm….
_Lina gratuluje cioteczko. Ja zostałam ciocią 16 października, nawet nie wiem czy się Wam chwaliłam.
Ajako nas masz