reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Doris nie wie, ale ciągle się słyszy o tym, ze to w ciazy normalne.. Kiedy masz jakas wizyte by spytac?

Ja słuchajcie od kilku dni wkółko katuje sie ta piosenką :baffled: Nie zdziwie sie jak małe bedzie pamiętało ;-)
Ale jest mega wzruszająca, a jednoczesnie pełna pozytywnej energii..

[video=youtube;V1bFr2SWP1I]http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I[/video]

reklama
Tunia "chlup" to można kieliszka na odwagę przed wejściem na porodówkę machnąć :-D:-D:-D:-D ja przed ślubem chciałam sobie drineczka strzelić to mi M nie pozwolił :-D:-D ale pod salą ciężko mieliśmy już wysiąść z samochodu - mieliśmy swój barek i po kościele zaraz świętować zaczeliśmy a jak wysiadaliśmy to ja i M to tak w miarę ale świadkowie nasi to już widać było, że popili :-D:-D:-D nawet Mama mnie i sis opierniczyła, że tak popiliśmy po trasie :-):-):-) ale pierwszy taniec za to jaki był na luzie :-D:-D:-D:-D

Dziękuję za psiapsiółkę :-):-):-)

Angel ja tej piosenki slucham od kad obejrzalam "50 pierwszych randek" super film:-)
_Lina ten chlup przed sala porodowa to nie zly pomysl gdyby tylko mozna bylo:-)pewnie bym sie tak wyluzowala ze nawet nie wiedziala bym kiedy wychlupala bym dzidzie:-)

Angel - też słyszałam, ze normalne, ale puchnięcie jest też objawem zatrucia ciążowego. Moja koleżanka miała takowe. Wizytę mam 5-tego - to będzie usg połówkowe, ale oczywiście zapytam, jeśli dalej będzie. Ja mam pracę siedzącą, a to też nie sprzyja prawidłowemu krążeniu krwi. Zobaczę, czy w długi weekend też będą mi puchły nogi.

To na całe szczescie nie daleko do wizyty :tak: Napewno warto skonsulotwac, ale myślę, że to własnie typowe puchniecie 'ciazowe' no i jak sama piszesz pracujesz jeszcze wiele godzin na siedząco. Będzie ok ;-)

reklama
czekoladki dzisiaj już były, przed chwilą zagryzłam żelkami, a teraz śmigam pod prysznic (tak, w środku dnia, a co!), a potem śmigam do miasta na zakupy do makro - muszę sie w końcu wziąć za robienie pierników, bo mi czasu braknie i tyle będę miała.

Więc do wieczorka (jak mi jeszcze starczy siły) - tylko nie naskrobcie za dużo, żeby Wam klawisze z przerażenia nie pouciekały :rofl2:.

Do góry