reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

eh ta zgaga wstrętna... już nie mam do niej siły ale nie będę bardzo marudzić, bo to jedna z niewielu moich dolegliwości
a ja po 21 zabrałam się za pieczenia murzynka z marcówkowego przepisu - placek ekspress (w sumie to jedyny jaki mi wyszedł w życiu :-p) mąż się zajadał jeszcze ciepłym i pół już nie ma

pinula
co do seksu to nie możemy, mój mąż cierpliwie to znosi i nie marudzi ani nic, ale gdyby się okazało, że jednak możemy to też bym miała wahania czy o tym wspomnieć głośniej, bo ochoty zero więc ciesze się, że mój lekarz taki ostrożny i nie pozwala

reklama
cześć Dziewczyny,

Ale się wczoraj działo wieczorem ho ho :-)

Co do marchewki to ma beta karoten czyli provit. A. można pić, ja codziennie wlewam w siebie Kubusia marchew/banan.
ja tez Kubusia codzień...mniam...nigdy tak nie smakował

Villandra ja się chyba na jogę zapiszę :happy2:
Chodzę,polecam

Próbujemy zagonić Borysa do łazienki .
A on nam mówi że nie wolno dzieci zmuszać :-D cwaniak jeden
poczekaj jak bedzie mial lat 8....

ńpinula - co do seksiku to eee w 1wszej ciązy to tak serio to praktycznie codziennie było, nawet wieczór zanim pojechałam na porodówkę, a teraz na początku ni miałam ochoty, a teraz małż pojechał w delegację:-(ale niech tylko wróci na weekend:evil::-D

Grzyb chyba zaleczony,ale wymioty i ostre bóle brzucha są... ciekawe co powie jak mu zaniose wyniki badań na wątrobę,bo ja wyjątkowo nie mogę się połapać jak to cholerstwo odczytać:no: nawet na necie się konkretnie nie mogę doszukać <a nigdy nie miałam problemu z odczytaniem wyników> jakieś zaszyfrowane cholerstwo:confused2::dry:

Hej Kobietki :)

Jak nocka minęła?? Wyspane?? ja dziś wyjatkowo spałam ale to przez to, że mnie wczoraj cały dzień nerwy TRZĘSŁY!!!! Myślałam, że mojego M zabije :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ta ciąża może skończyć się dla niego źle :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jem śniadanko :-) grochówkę :-):-) leżała w lodówce a ja nie mogłam się opanować :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja nie wiem Zuzia nietypową dziewczynką będzie bo smaków na kobitkę nic a nic :-)

Hej Dziewczynki, witam porannie, ja po nieprzespanej nocy, strasznie mnie bolały nogi od kolan w dół, łyski i kostki, masakra! Nie mam pojęcia co to , ale mam nadzieję, ze się nie powtórzy.
Dzisiaj kończymy 22 tydzień:) ale fajnie!

Witam się środowo :tak:

Angel mojego męża chyba też brzuszek kręci :zawstydzona/y::-p

Mata
takie porody to był kiedyś standard , teraz tylko jakoś kobiety strasznie wrażliwe się zrobiły :-D
Ja to bym chciała zaraz po porodzie jechać do domu . Godzinka na odpoczynek i sprawdzenie czy wszystko ok a potem do taksóweczki i do domu :tak::sorry2:

MaMicurina
chodzisz na specjalne zajęcia dla kobiet w ciąży czy niektórych ćwiczeń nie wykonujesz ??
Ciocia mojego M zapisała się i mnie zachęca , zresztą mąż też mnie wygania ( chyba liczy na endorfiny :-D) ale to są zajęcia dla wszystkich :tak:

Ola a kiedy idziesz do lekarza ??

Jakieś chłopaki się rozkładają pod naszymi balkonami . Chyba będą nam robić balkony . Ale by było super , bo już mieliśmy robić w tamtym roku , ale słyszeliśmy że będzie remont i prace zostały wstrzymane :tak:

Doris
są dwa wymiary tych piłek 75 cm za 25zł i 65 cm za 21 .
Jak myślicie który wymiar jest lepszy ?? Ja jestem dość niska (156 ) więc chyba ta mniejsza będzie dla mnie lepsza ???

Co do skurczy to mnie przeszły jak już główkę było widać i kazały mi wleźć na łóżko . Powiedziałam im że to przez to że chcą mnie naciąć :sorry2: :-p

Witam z pracy. Ja niezbyt dobrze dzisiaj spałam. Obudziłam się w nocy i nie mogłam się ułożyć wygodnie. Jak już się ułożyłam, to Maleństwo zaczęło kopać, więc pomyślałam, że mu niewygodnie i musiałam znów zmienić pozycję. Miłego dnia wszystkim życzę:)

Dzień doberek :)
Nawiązując do prób gwałtu - otóż chyba zgwałcić faceta nie można. Ja pod prysznic, a mój m... dezercja do łóżka. Oczywiście po 15 minutach jak przyszłam, to spał już jak zabity. Sugestia Angel by w nocy budzić w przypadku tego egzemplarza niesie poważne ryzyko uszczerbku na zdrowiu, bo wystarczy go delikatnie dotknąć (tak samo z buziakiem rano, jak jeszcze śpi), a reaguje, jakby co najmniej wybuchła trzecia wojna światowa, więc wolałam odpuścić. Ale rano jakoś tak temat przyszedł i może jeszcze nie do końca wszystko stracone, choć ponoć aktualnie nie jestem "obiektem seksualnym" (a jeszcze miesiąc temu marudził, że ponoć kobietom w ciąży bardziej się chce, ale jakoś po mnie tego nie dostrzega - taaaa, ciekawe czy jemu by się chciało, jakby go mdliło przez 16h na dobę?), ale jeszcze zobaczymy. Albo nie zobaczymy, bo właśnie Doris, zmysł wzroku można przecież wykluczyć...

Poza tym po śniadanku, zaraz pędzę do sklepu, a potem ambitnie do żelazka, zanim zacznie samo mnie ścigać ;-).

Udanego dzionka z dużą dawką słońca w duszy życzę wszystkim :cool2:

reklama
Czesc dziewczynki:-)
Tradycyjnie ja ze sniadaniem:-)Wczoraj zasnelam nawet nie wiem kiedy i przespalam cala noc:szok:nie lazilam i obudzilam sie po 8:-)
Oczywiscie nic mi sie nie chce...

Do góry