reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
dziendobry dziewczyny
ja dzis nerwy przed ta wizyta, ze hohoo od 7 walam sie w lozku, wkoncu wstalam wyszykowalam sie jade do sklepu i jakies sniadanie zrobie u mnie dopiero 9 a do wizyty jeszcze 3 dlugie godziny....
prosze o tzrymanie kciukow...
no i trzymam kciuki za pozostale marcowki co dzis ida &&&&&&&
ja dzis nerwy przed ta wizyta, ze hohoo od 7 walam sie w lozku, wkoncu wstalam wyszykowalam sie jade do sklepu i jakies sniadanie zrobie u mnie dopiero 9 a do wizyty jeszcze 3 dlugie godziny....
prosze o tzrymanie kciukow...
no i trzymam kciuki za pozostale marcowki co dzis ida &&&&&&&
*Doris*
Zadomowiona(y)
Kasiurek - witaj! Nie ma to jak w domu. Oby to nie było rozejście spojenia i oby szybko przestało boleć.
Tunia - kciuki zaciśnięte
Pinula - dlaczego do pracy po wizycie, nie bierzesz zwolnienia?
Ja dzisiaj już w pracy Po ostatnim rozleniwieniu i niechęci, to nie jest źle. Jakoś rano wstałam, jakoś dojechałam i pracuję. Mam nadzieję, ze czas mi szybko zleci. Muszę pozamykać parę spraw (oczywiście po tygodniu nieobecności doszły nowe) i może za 2-3 tygodnie zwolnienie.
Tunia - kciuki zaciśnięte
Pinula - dlaczego do pracy po wizycie, nie bierzesz zwolnienia?
Ja dzisiaj już w pracy Po ostatnim rozleniwieniu i niechęci, to nie jest źle. Jakoś rano wstałam, jakoś dojechałam i pracuję. Mam nadzieję, ze czas mi szybko zleci. Muszę pozamykać parę spraw (oczywiście po tygodniu nieobecności doszły nowe) i może za 2-3 tygodnie zwolnienie.
Witajcie Mamuśki!
Widzę że wczoraj nieźle sobie poczynałyście wieczorkiem :-)
Kurcze, zaczynam mieć coraz większe problemy ze spaniem. Coraz trudniej znaleźć mi wygodną pozycję do ułożenia się. A to jeszcze nie połowa, grrr....
Nic to, pora się ruszyć. Muszę poszukać jakiejś kurtki na zimę, bo w przed ciążowej się mieszczę się na styk. Więc pora na łowy, oby owocne ;-)
Widzę że wczoraj nieźle sobie poczynałyście wieczorkiem :-)
Kurcze, zaczynam mieć coraz większe problemy ze spaniem. Coraz trudniej znaleźć mi wygodną pozycję do ułożenia się. A to jeszcze nie połowa, grrr....
Nic to, pora się ruszyć. Muszę poszukać jakiejś kurtki na zimę, bo w przed ciążowej się mieszczę się na styk. Więc pora na łowy, oby owocne ;-)
V
villandra8
Gość
hahaha moj jest tez taki romantyczny ze poprostuuuu kwiatka raz od niego dostalam przez 8 lat niewspomne juz o jakiejs kolacji zaprasza mnie na nia od samego poczatku ale niewpowiem kochany jest czasami niejest fajnie ale co tam niema zwiazku idealnego kocham go takiego jaki jest a troszke cialka do kochania ma co prawda jest uparty jak OSIOL a nawet gorzej
ahahha. no ja na kolacje to tez zaproszona byłam...kiedys;p tylko jakos nie dotarlismy. hehehe. kwiatka dostane na urodziny, walentynki itp
Czorcicha mamy widze podobne. hehe.
Najwazniejsze, ze mnie szanuje i kocha... kwiatki sama sobie pozrywam na łące...
Dużo, dużo, dużo podobieństw...
A tak w ogóle to witam się dzisiaj - normalnie siedzę i czytam już od 9-tej i skończyć nie mogę.
Bo najpierw przyjechał serwis do czyszczenia przydomowej oczyszczalni (uroki życia na wsi, ale tylko raz na dłuuugi czas), więc się dotleniłam w ogrodzie przy swojskich oparach...
No i już zaczęłam pisać, kiedy m wzywał, bo koniecznie dzisiaj musiał zgolić włosiątka na głowie, a ta operacja bez żony ani rusz. Potem jeszcze zrobić śniadanko i oddelegować do pracy.
I tak minął ranek i nic w sumie nie zrobiłam. A tu czeka cała góra prasownia i podłogo do umycia (zwłaszcza po dzisiejszym łażeniu). No i chciałam jeszcze zacząć pieczenie pierników. I obiad trzeba by jakiś upichcić - to trzeba by najpierw na jakieś zakupy się ruszyć - albo nie - zrobię naleśniki. Nie mam ochoty się dziś gdziekolwiek ruszać, bo czasu mi zabraknie.
No nic - biorę się za jakieś pożyteczne zajęcie. Trzymam kciiuki za wszytkie dzisiejsze wizyty - niech będą pomyślne, a Dzidzie zdrowe i grzeczne.
Zerknę tu później, albo w jakiejś przerwie między zajęciami (inaczej pewnie ciężko będzie znów wszystko nadgonić).
Miłego dnia
mata-kow
mama do kwadratu :)
Witam!
Dopijam kawkę, przed chwilką drugie sniadanie zjadłam... godzina lenistwa i po glizdeczke do przedszkola smigam ;-) wczoraj przecholowałam, bo i obiad, gary, w trakcie 4 prania, w dzień nawet na chwilke sie nie połozyłam i wieczorem jak mnie biodra rozbolały, że nie mogłam się w łóżku przewrócić dziś więc dzionek mam zamiar leniwie spędzić - dla równowagi
Miłego dzionka!
Dopijam kawkę, przed chwilką drugie sniadanie zjadłam... godzina lenistwa i po glizdeczke do przedszkola smigam ;-) wczoraj przecholowałam, bo i obiad, gary, w trakcie 4 prania, w dzień nawet na chwilke sie nie połozyłam i wieczorem jak mnie biodra rozbolały, że nie mogłam się w łóżku przewrócić dziś więc dzionek mam zamiar leniwie spędzić - dla równowagi
Miłego dzionka!
abi82
Aktywna w BB
Kochane pomocy!!!
Nie wiem o co chodzi, ale od kilku dni drzą mi mięśnie. tzn raz w rece, raz w udzie, raz w policzku, innym razem w łydce, no i od czasu do czasu brzuch.
wiem, ze drganie powieki to brak magnezu, ale ja cała drżę, i tak dziwnie. Wizytę mam 4 listopada. Nie wiem czy dzwonic do gina wcześniej.
Miałyście coś takiego???
Nie ma bata - jutro biorę wolne i odpoczywam. Będe miałą dużo czasu aby Was nadrobić.
dziś w pracy do 17, oby szybko zleciało....
Nie wiem o co chodzi, ale od kilku dni drzą mi mięśnie. tzn raz w rece, raz w udzie, raz w policzku, innym razem w łydce, no i od czasu do czasu brzuch.
wiem, ze drganie powieki to brak magnezu, ale ja cała drżę, i tak dziwnie. Wizytę mam 4 listopada. Nie wiem czy dzwonic do gina wcześniej.
Miałyście coś takiego???
Nie ma bata - jutro biorę wolne i odpoczywam. Będe miałą dużo czasu aby Was nadrobić.
dziś w pracy do 17, oby szybko zleciało....
reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
Abi nie tylko powieki, bo na skurcze łydek też się porządną dawkę magnezu bierze..
Bierzesz magnez?? Spróbuj może łyknąć i zobacz jak bedzie..
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, czekamy na pomyślne wieści ;-)
Bierzesz magnez?? Spróbuj może łyknąć i zobacz jak bedzie..
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, czekamy na pomyślne wieści ;-)