reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Bozienka zwiaz go i go zawiez jak nie zacznie mu spadac bo moze byc nie bezpiecznie, moj to samo lekarza boi sie jak diabla:-)
Manta Ty to jestes dobra agentka:-)

reklama
Angel - a moze na temat Musteli wypowiedziala sie tylko ta wiekszosc ktorej nie wylazly rozstępy, a rozczarowane wola przemilczec?;p

Moje znajome cudowaly z Mustela z Fissanem i jakimis drogimi specyfikami i maja rozstępy... inna ktora smarowala sie oliwką ich nie ma - także... bla,bla,bla :p
Na mnie nic nie dziala ;-)
Po prostu nawilżaj skóre zeby byla elastyczniejsza.;p

Moze byc tak, ze nie bedziesz miala rozstępów uzywając Mustele- i wcale nie musi byc to zasluga Musteli.

Manta :-D:-D:-D wykład rzeczywiście dający do myślenia :-)
To się nazywa mieć zdrowy rozsądek :-D i samoakceptację ( wzmianka że Twój tyłek dziwnie by wyglądał bez rozstępów jest cudowna :tak:)

Ja się nawilżam zwykłym balsamem , puki co mam mały balonik to i skóra nie naciągnięta ale w tamtej ciąży próbowałam oliwki ale mi kompletnie nie podeszły , dla mnie tylko się ślizgają po skórze a efektu nie ma ....

Pojadłam sałatki i leżę do góry brzucholem - niech sobie rośnie :-)

witam wieczorkiem
pobrykałam sobie dziś poza domem, pojechałam do pracy zawieźć zwolnienie, poplotkowałam z koleżankami, potem jeszcze pojechałam do innej koleżanki, odstawiłam samochód, poszłam do Pepco (śliczne są tam ubranka dla dzieciaczków) i tak od 12 do 17 poza domem... potem wzięłam leki i oczywiście musiałam poleżakować, bo samopoczucie mi się po nich pogorszyłoa
dopiero zjadłam obiad ufff
Ewstra miałam takich współlokatorów na studiach - mieszkaliśmy w domu, ja na górze, a oni centralnie pode mną... ściany się trzęsły we dnie i w nocy, nie ważne jaka pora, czy sesja, czy ktoś miał gości, czy właściciele akurat byli w domu... kiedyś z kumplem raczyliśmy się kawką i ciachem w kuchni i zaczęła się jedna z akcji to on stwierdził, że chyba zaraz zwróci :crazy:, bo ileż można... współczuję

co do kremu na brzucho to mam zamiar skończyć babydream i kupi właśnie fissan, bo wiele osób go chwali

a teraz- zaraz lecę do lidla po kolorowe makarony, sos pomidorowy i buty za 50 zł :-)

Ale wiesz co z jednej strony masz racje:-)
Ja w sumie tez jakos histerii nie dostaje jaki mi sie pojawi paseczek czerwonego rozstepu na boczku:-)

Manta :-D:-D:-D wykład rzeczywiście dający do myślenia :-)
To się nazywa mieć zdrowy rozsądek :-D i samoakceptację ( wzmianka że Twój tyłek dziwnie by wyglądał bez rozstępów jest cudowna :tak:)

Ja się nawilżam zwykłym balsamem , puki co mam mały balonik to i skóra nie naciągnięta ale w tamtej ciąży próbowałam oliwki ale mi kompletnie nie podeszły , dla mnie tylko się ślizgają po skórze a efektu nie ma ....

Mam je tyle czasu... to na prawdę byłabym dziwna bez nich...to tak jakbym się bez nosa obudziła... czy coś;p

Ja używam oliwki, bo lubie sie poślizgać:laugh2::cool2:

i dla jasności!! jak dla mnie to się możecie smarować nawet brylantami, albo zwykłym błotkiem jak wam odpowiada...

Ino żeby człowiek się nie nastawiał na cuda...

i taaaaak wyleza jak wyleźć mają :laugh2::-p - tak was tylko nastawiam żeby płaczu nie było :ninja2:

reklama
A ja stosuje mustelle raz dziennie i raz dziennie jeden z "tańszych" kremów typu babydream :) plus jeszcze perfectamama na celulit na uda :-) mam już tyle rozstępów po wieku dojrzewania, że kolejnych bym nie zniosła... a co fajniejsze jak zaczełam stosować mustelle stare rozstępy mi zaczęły znikać (blednąć itp) także ja polecam :tak:

A w sumie możecie mnie nie słuchać ja zawsze zakompleksiona i przewrażliwiona na punkcie wyglądu - wszystko dopasowane być musi idealnie więc każdy kolejny kilogram jak i pasek w tej chwili to wściekłość mnie łapie :wściekła/y: ale podejrzewam, że jak przekrocze tajemniczą wagę 70 kg będę miała wszystko w poważaniu i zacznę jeść to na co mam ochotę więc pod koniec ciąży będę jak zebra ważąca koło 80 kg :-D

Ostatnia edycja:
Do góry