reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

angel ivi polecala i kilka jeszcze innych dziewczyn ja sie pytalam co na swedzenie brzuch brac :) ehh angel zlituj sie nademna :p ja lodow jesc niemoge :( a narobilas takieggggggggoooooo samaka ze zaraz zwariuje :p

reklama
Mini przepraszam fakt byłaś pierwsza:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-):-)

Jak szukacie fajnej płytki z muzyką poważna dla dzieci polecam usypianki :) super ja słucham ostatnio pierwszej części ;-)
wink2.gif

Bozienka jednocze się w bólu też chora jestem choć ja mam parcie na orzechy :-) a wczoraj zrobiłam sałatkę (wymyśloną w trakcie robienia) wyjełam śledzie z oleju pokroiłam, do tego ogórek kiszony, kukurydza i odrobina selera ze słoiczka :-):-):-) pychota :-):-) wszystko oczywiście majonezem doprawione :tak: wszyscy się w domu śmieją, że na dziewczynkę to ja smaków nie mam ;-);-)

Pinula - posiedzisz w domu, troszkę odpoczniesz - przynajmniej nerwy z pracą odejdą, ale ostrzegam - odechce Ci się pracować. Ja po tygodniu w domu czuję taką niechęć do pracy, że najchętniej już bym do niej nie wróciła. No, ale muszę pozamykać parę tematów i odpocznę wcześniej niż miałam zamiar.
Angel - ja Fissana nie polecę, bo dostałam po nim takie uczulenie, że brzuch miałam fioletowy i musiałam stosować mleczko sterydowe (w ostatnim miesiącu ciąży), ale moja siostra używała i była zadowolona.

Emilka z przedszkola odebrana, nawet dość szybko obróciłam do i z przedszkola - tylko godzinę mi to zajęło. Emilka szczęśliwa po przedszkolu, a mi tak szybko ten dzień zleciał, gdy siedziałam sama w domu...
W tu o słodyczach, a mnie wcale tak nie ciągnie - mam w domu najróżniejsze ciastka, ptasie mleczko, orzechy, a jakoś nie mam ochoty - na szczęście!!! Właśnie zjadłam kiwi, a Emilka - cytrynę.

Wiecie co tak patrze na ten swój suwaczek - niedawno było jeszcze 236 dni, potem 199 cieszyłam się jak szalona, że 2 z przodu zniknęła.... a teraz - zaraz jedynka zniknie :-):-) jeszcze 32 dni i studniówka.... a jak wiemy od studniówki do matury leci... szybciutko...:tak: aż mi łezki normalnie poleciały ;-) wiecie, że połowa za nami??? :tak:

Mm nawet nie mowie jakie byly dobre :zawstydzona/y: ostatniue kilka łyzek poszlo do kawy riccore z mlekiem, no niebo :zawstydzona/y:

Własnie chcialam Was tez pytac- bozenka kiedys cos pisalas o fissanie?
Bo dzis apogeum swedzenia brzucha,w nowy tydzien wchodzimy i sie rozciaga cwaniaczek jak wariat :-D I wlasnie chcialabym taki jak mowicie tlusciejszy bo lepszy na swedzenie krem, co mozna go za dnia smarowac. Fissan najlepszy?
ja uzywam i nie swędzi. koleżanki 2 uźywały i poleciły:-)

Ide na lody z bita smietana :cool2:
a ja nic slodkiego ....

Dziewczynki a ten Fissan jest dobry?
czy dobry powie nam ciało po ciązy :-D

Lina no nie , teraz to Ty mi smaka narobiłaś . Zjadła bym dobrej sałatki :tak:
Doris cytrynę ????? Dobra jest :laugh2:

Chyba pójdę po tuńczyka i zrobię sałatkę z ryżem :tak:

Ehh mowa teraz od poniedzialju do poniedziałku.. z jednej strony się dłuzy bo człowiek odlicza dni a z drugiej jednak leci..
Jak juz bede w uk, po przeprowadzcce szykowac sie do swiat i spedzac sobie milej czas mysle, ze wogole popłynie ;-)

reklama
Do góry