Bozienka24
Fanka BB :)
angel ivi polecala i kilka jeszcze innych dziewczyn ja sie pytalam co na swedzenie brzuch brac ehh angel zlituj sie nademna ja lodow jesc niemoge a narobilas takieggggggggoooooo samaka ze zaraz zwariuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
angel ladnie to tak robic ochotki na lody bita smietana zwlaszcza chorej ehhh dziewczynki tak was czytam i asz mi slinka leci na te slodkosci a wdomu jak nazlosc nawet budyniu niema
ja uzywam i nie swędzi. koleżanki 2 uźywały i poleciły:-)Mm nawet nie mowie jakie byly dobre ostatniue kilka łyzek poszlo do kawy riccore z mlekiem, no niebo
Własnie chcialam Was tez pytac- bozenka kiedys cos pisalas o fissanie?
Bo dzis apogeum swedzenia brzucha,w nowy tydzien wchodzimy i sie rozciaga cwaniaczek jak wariat I wlasnie chcialabym taki jak mowicie tlusciejszy bo lepszy na swedzenie krem, co mozna go za dnia smarowac. Fissan najlepszy?
a ja nic slodkiego ....Ide na lody z bita smietana
czy dobry powie nam ciało po ciązyDziewczynki a ten Fissan jest dobry?