reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dziewczyny chyba dopadly mnie zatoki :( bili na srodku czola i jak dotykam to pod okiem :( co jakis czas zaboli tak ze szok popoludniu niemoglam nanic patrzec tak bolalo :( i jeszcze do tego maz chory po 2 polopirynach temperatura zamiast spadac to rosnie zimne oklady mu robie ale chyba podjade znim do szpitala tylko ten uparciuch pewnie sie bedzie bronil rekami nogami :( :-(
jakbym to ja byla i mój kochany maz:-)=zapiera sie nawet zmyslami

no nie czarujmy się, ale po prostu jest to wyścig marek,firm itp;p
przeciez , gdyby istniał krem, ktory zapewni nam brak rozstępow w ciąży... to zadna by ich nie miala... zadna z moich i waszych kolezanek, kuzynek, siostr:p
Rozbój w biały, Boży dzień! Mnie nikt na nic nie naciągnie i nie dam sie wykorzystać! oooo no no no!:no::cool2:

jak zostanę milionerką ( :-D:-D:-D) to zafunduje sobie te takie zabiegi laserowe i operacje plastyczne - tak zeby sie nie nudzic i wydac na cos kasiore:rolleyes:

ps. swoją drogą... jak tak patrze... to moj tylek bez rozstepow byłby dziwny :rofl2:
chcialabym miec takie podejscie :-) poki co bronie sie od lat

reklama
moje się blade zrobiły po kremiku bambino dla dzieci. :szok:

Tunia- eee... większośc po cichu lubi.

... te nasze rozstepy to taka... Mapa Miłości :laugh2:
Tyle dróg, dróżek, szlaków, ścieżek...

Wczoraj znalazłam dwa pajączki na udzie - pęknięte naczynka) - wyglądam jakbym miała subtelną dziarkę w kształcie pająka:cool2:

Ja używam oliwki, bo lubie sie poślizgać:laugh2::cool2:

he he he :-D

To może od razu taki
durex-play-zel-2w1-do-masazu.jpg

jak przekrocze tajemniczą wagę 70 kg będę miała wszystko w poważaniu i zacznę jeść to na co mam ochotę więc pod koniec ciąży będę jak zebra ważąca koło 80 kg :-D

Ja pewnie przekroczę 80 kg, bo choć przybieram spokojnie, to startowałam od przeszło 70 (przy wzroście 162cm), więc na cuda nie liczę (przed zajściem w ciążę byłam na dobrej drodze zrzucania zbędnego tłuszczu, ale się nie martwię - zaczniemy od nowa, kiedy przyjdzie właściwa pora, a na razie niech rośnie wszystko, co musi - jak to mówił pewien pan: "Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba" ;-)).

reklama
Lina ja też bym sie pewnie przejęła rozstępami . Nie dość że już posunięta wiekiem jestem i co za tym idzie ciało już nie nastolatki, to jeszcze rozstępy bym miała mieć :wściekła/y:
Ale chyba nie mam tendencji bo w tamtej ciąży wystarczył zwykły balsam do ciała :tak:

Do góry