pinula30
Fanka BB :)
Ja polecam te ciche, bo można dzieciaczka inhalowac jak spi. sposobem że bez ustnika i maseczki tylko ta rura skierowana na buziaczka i maluch oddycha i sie inhaluje np ziołami.Acha - jeszcze pytanie do mam: czy macie nebulizator/inhalator? Ja chcę kupić, ale nie wiem czy zdecydować się na ten, co ma najwięcej opinii w necie, ale jest głośny, czy na taki co ma mało opinii, ale jest cichy...
Witam Marcóweczki!
Nieśmiało, po już kilku miesiącach czytania was na forum pragnę dołączyć się do tak zacnego grona.:-)
Kilkoma słowami o mnie: jestem w połowie 18 tygodnia upragnionej i wyczekanej ciąży. Maluszek rozwija się dobrze i jest prawdopodobnie chłopcem ;-)
Z różnych względów, od samego początku jestem na L4, ale co mnie dziwi, nie jest mi z tym jakoś specjalnie źle
Tyle tytułem wstępu, a reszta w praniu
Witamy serdecznie i życzymy spojokjnej drugiej połówki ciąży.
Prypomnijcie prosze z allegro tem krem tlusciejszy najbardziej polecany poza mustelą?
Chyba o Fissanie myślisz....
Ja przyszłam z pracy o 3... cały dzień się źle czuje, głowa mnie boli i nic mi sie nie chce. Jutro lekarz... i co z tego że dostane zwolnienie... Jak w domu mam taką atmosfere aktulanie że najchętniej bym się na księżyc eksterminowała... Ale nie umiem... I co z tego że przyszłam z pracy wcześniej żeby siep ołóżyc i odpocząc... Jak w domu ciągła afera... siedze i rycze jak bóbr.... do dupy to wszystko... w pracy żle w domu jeszcze gorzej...