reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Acha - jeszcze pytanie do mam: czy macie nebulizator/inhalator? Ja chcę kupić, ale nie wiem czy zdecydować się na ten, co ma najwięcej opinii w necie, ale jest głośny, czy na taki co ma mało opinii, ale jest cichy...
Ja polecam te ciche, bo można dzieciaczka inhalowac jak spi. sposobem że bez ustnika i maseczki tylko ta rura skierowana na buziaczka i maluch oddycha i sie inhaluje np ziołami.

Witam Marcóweczki!
Nieśmiało, po już kilku miesiącach czytania was na forum pragnę dołączyć się do tak zacnego grona.:-)
Kilkoma słowami o mnie: jestem w połowie 18 tygodnia upragnionej i wyczekanej ciąży. Maluszek rozwija się dobrze i jest prawdopodobnie chłopcem ;-)
Z różnych względów, od samego początku jestem na L4, ale co mnie dziwi, nie jest mi z tym jakoś specjalnie źle:zawstydzona/y:

Tyle tytułem wstępu, a reszta w praniu :)

Witamy serdecznie i życzymy spojokjnej drugiej połówki ciąży.

Prypomnijcie prosze z allegro tem krem tlusciejszy najbardziej polecany poza mustelą?

Chyba o Fissanie myślisz....

Ja przyszłam z pracy o 3... cały dzień się źle czuje, głowa mnie boli i nic mi sie nie chce. Jutro lekarz... i co z tego że dostane zwolnienie... Jak w domu mam taką atmosfere aktulanie że najchętniej bym się na księżyc eksterminowała... Ale nie umiem... :( I co z tego że przyszłam z pracy wcześniej żeby siep ołóżyc i odpocząc... Jak w domu ciągła afera... siedze i rycze jak bóbr.... do dupy to wszystko... w pracy żle w domu jeszcze gorzej... :(

reklama
Angel ja cos Ci zrobie:-)nie dawno przestalam myslec o murzynku a tu mi wyskakuje z lodami:wściekła/y:Boze dajcie lody, najlepiej z tymi rurkami co je zjadlam godzine temu:-D

A ja się dziś zasłodziłam chałwą :-D i wasze rurki , lody i murzynki już nie robią na mnie wrażenia :-p

Lina no wypraszam sobie :-D , ja Ci też pisałam że ładny masz suwaczek :-)

Renia ja nie mogę słuchać tej muzyki dla Bobasa . :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
angel ladnie to tak robic ochotki na lody bita smietana zwlaszcza chorej :-p ehhh dziewczynki tak was czytam i asz mi slinka leci :) na te slodkosci a wdomu jak nazlosc nawet budyniu niema :(

ja od początku słodkie to nie bardzo teraz tak zjem ale tez nie wszystko,a bardzo podchodzą mi eklerki,wczoraj zrobiłam biszkopt z jabłkami i dzisiaj już śladu po nim nie ma
a lody oj też był sobie zjadła mniam uwielbiam

Mm nawet nie mowie jakie byly dobre :zawstydzona/y: ostatniue kilka łyzek poszlo do kawy riccore z mlekiem, no niebo :zawstydzona/y:

Własnie chcialam Was tez pytac- bozenka kiedys cos pisalas o fissanie?
Bo dzis apogeum swedzenia brzucha,w nowy tydzien wchodzimy i sie rozciaga cwaniaczek jak wariat :-D I wlasnie chcialabym taki jak mowicie tlusciejszy bo lepszy na swedzenie krem, co mozna go za dnia smarowac. Fissan najlepszy?

reklama
Ja to z Toba Angel nie rozmawiam za te lody smaka mi narobilas jak cholera:wściekła/y::angry::-D:-D:-Dzartuje:-)moje zaraz do mnie przyjada:-Dno i wlasnie mnie tez swedzi juz jakis czas babydream nie daje rady na to swedzenie.

Do góry