Witajcie!
ja wstalam z bolem glowy i brzucha, wczoraj przesadzilam, bo bylam u kumpeli, wrocilam na piechote, zaszlam do pracy, pozniej do przedszkola po mala i jeszcze pozniej do drugiej kumpeli
no normalnie po koledzie!
przyszlam do domu, jak padlam, jak dostalam jakiejs dychawicy, maz juz byl caly przestraszony i caly czas sie pytal; co ci sie dzieje? co cie boli? zrobil mi melisske, wzialam tablety i jakby troche lepiej, aha przyznam sie.......wypilam 3 slabe kawki
to chyba przez to, a w brzuchu jakby dziecko mi tak dziwnie drgalo, to chyba od cisnienia i zmeczenia, tak mysle.
w pon. mam wizyte uffff
Lina- ktory masz tydzien? od kiedy sie male rusza?
nie denerwuj sie, mi na poczatku od tych pierwszych ruchow, tez mlody sie ruszal tak; tylko wieczorem i w nocy np, a pozniej caly dzien i kolejny wieczor nic ciszaaaaa, teraz z biegiem czasu (22 tc) to znowu ma takie dni,ze juz mnie kopie wkolo po calym brzuchu caly dzien prawie, a od wczoraj znowu nic. Kiedys te maluchy tez musza spac i czasem nawet slodkie go nie obudzi.
Doris- w moim i mego malza odczuciu, nasza cora rowniez postawila bratu wysoko poprzeczke pod wzgledem rozwoju, intelektu, nawet charakteru i chyba bedziemy jednak ich porownywali, to raczej nieuniknione. Moze na tym etapie tak myslimy, poki go jeszcze nie ma, nie wiem, ale wiem, ze pragnienie mamy takie, a nie inne; zeby byl rownie udany jak jego siostra i tyle, bedziemy szczesliwi:-) a kochac bedziemy tak samo...no mam nadzieje, w sumie nie znam sie na tym jeszcze
mam nieraz takie dziwne mysli, bo wydaje mi sie, ze Jule juz tak kocham, ze nie wiem czy drugie tez tak bede potrafila...glupie to?
Perelandra- witaj w domu! dobrze, ze wyszlas z takiego smetnej sali z smetnymi kobitami i dobrze, ze tu masz nas!
aaa i nie przeginac, lezakowac mi tam!
dzis duzo nie popisze, bo mala uklada puzzle i ciagle; mamus, mamus, maaaaaaaaaamussssssss popatrz czy to pasuje? czy dobrze ukladam? chodz ze mna szukac tych elementow.... o tadam udalo sie, zobacz mamusiu.......jezu buzia jej sie nie zamyka...
spadam, milej soboty zycze wszystkim pa