reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Perelandra witaj w domku :-) coś dziwne kobitki były w tym szpitalu :sorry2:

Ja nie mogę z tymi hormonami - dzisiaj rozpłakałam się, jak Emilce puściłam bajkę "Pradawny Ląd". Dzieci dinozaury zostały bez rodziców po trzęsieniu ziemi - musiałam wyjść do łazienki, żeby Emilka nie widziała jak płaczę, ale takie to było strasznie smutne... Normalnie nie zdarza mi się płakać na filmach - a tym bardziej dla dzieci.

no ja długo nie mogłam bajki o Bambi czytac małej (chodzi o moment, kiedy mysliwi strzelają do mamy Bambiego i jelonek zostaje sam):zawstydzona/y:

Ja dziś poszalałam, małej kapciuchy zrobiłam i skończyłam golfik zamiast szalika pod płaszczyk (ma fajny płaszczyk, tylko ciąge odkrytą szyję, bo bez kołnierza... ). Jutro dzień zakupów będzie, ale pojedziemy z rana, potem małej po buty i mam nadzieje, że do 11 w domku będziemy :sorry2: M chce wszystkie pierdółki zamontować w łazience i naprawic w koncu światło w pokoju i korytarzu, bo coraz szybciej ciemno i ciężko z samymi lampkami sobie dac radę :sorry2: (mocy urzędowej juz chyba nabrało, bo bujamy się bez centralnego światła z pól roku :dry:)

reklama
Perelandra witaj !! :-)
Ojej a co one na jakiejs patologii? Ze takie nastroje? Bożesz ja jestem tak strasznie gadatliwa, że bym zwariowała :zawstydzona/y:
A powiem Ci , ze smaruje sie ta perfect mama i poki co nic nie ma- na cyckach nielicze bo tam byly juz od ciaglego odchudzania sie i przybierania;/

ja to już w desperacji kupię coś z vichy... na sali w szpitalu leżała dziewczyna, która miała na brzuchu rozstęp na rozstępie i stwierdziłam, że JA TAK NIE CHCĘ, a widze, że mi się to dziadostwo rozprzestrzenia :crazy:

Perelandra witamy cię gorąco spowrotem w naszym gronie:-) Ciesże się z Toba i maluchem wszytko dobrze.

Nie zaglądałam tutaj od wczoraj, jeszcze nie zdażyłam nadgonić co naskrobałyscie, ale mam nadzieje że jutro was poczytam:-)

U mnie dziś kiepsko z nastrojem. Rano znowu wymiotowałam:/ i w sumie cały dzień nie czułam się dobrze. W pracy poryczałam się z 3 razy..... ale miałam godiznną przerwę w pracy i się zdrzemnęłam i było juz troszkę lepiej:-) ale i tak po pracy zasnelam na 2 godziny a miałam wielkie plany na sprzatanie. Ale mężulek mówil ze tak słodko spalam, ze nie chciał mnie budzić.
Jutro jadę na poszukiwanie jakiegoś płaszcza na zimę.... mam n dzieje ze coś znajdę

Ja zmykam już do łózka Dobranoc

a poza tym mam coraz większe rozstępy od samego dołu brzucha... potrzebuję dobry krem, jakiś sprawdzony i przede wszystkim działający

Kochana najwazniejsza jest systematyka! krem wcale nie musi być drogi. Ja polecam oliwke i krem z babydream, albo po prostu zwykła oliwke dla dzieci! Wmasowywac czesto i sporo.
Dobrze że już jestes w domu :-)

Marcóweczki dobranoc. Spokojnej nocy i łatwego zasypiania! JA czekam jeszcze na mojego lubego (dopiero zmiane skonczyl) i do wyrka spac. Jutro o 5ej pobudka. Jedziemy do Poznania kilka spraw załatwić, a przy okazji mam zamiar pobuszować po H&M ♥na mamowym i dziecięcym dziale :tak:

papa!!!! trzymajcie się zdrowo!!!!

dziewczyny ja polecam kosmetyki z serii Oillan. Ja mam balsam i oliwkę którą dodaję się do kąpieli :-) jest bardzo fajna, jak leżysz w wannie to czujesz jak ci się gromadzi dłuszczowidło na skórze, ale po wytarciu nie jest takie tłuste jak oliwka dla dzieci... a ponieważ nie leżę w wannie codziennie to smaruję się nią też na wilgotną skórę... no i są bez zapachowe co dla mnie nie jest bez znaczenia... moja kuzynka w tej oliwce a raczej parafinie bo tak się to fachowo nazywa, kąpie dzieciaki

cześć laseczki
młody rąbie śniadanko (czyt: pije mleko) a ja kończę herbatkę i zaraz zbieeramy się na łażenie po sklepach :) może coś fajnego malutkiej upoluję:D

miłego dnia dla wszystkich!!

reklama
Witam!

Ja dziś też na zakupy lecę. Koniecznie coś do smarowania brzusia musze kupić - mam co prawda fajna oliwkę z ziaji, ale ona nie jest ciążowa, więc boję się stosować. A tak mnie brzuś swędzi, że czasem nie wyrabiam...
Dzis nocka lepsza, tylko 2 razy do małej wstawałam :tak:

Miłego dnia!

Do góry