reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dziendobry dziewczyny :))
u nas typowo angielska pogoda- pada szaro i brzydko :-:)-( ja dzis dzien leniuszka mam- wczoraj posprzatalam i rosolek tez jeszcze zostal wiec pozostaje leniuchowac :-)

angel- ten przewoznik faktycznie tanio, a co do wygody to ja mam zamiar trzymac lozeczko kolo lozka, przynajmniej na czas karmienia piersia

ewstra- mi cycki skoczyly z c/d na dd i w stare staniki sie nie mieszcze:eek:
abed- a macie plan jaki wozek kupujecie?? nowy, uzywany i ktorej firmy?

reklama
Dzien dobry w niedziele! to ja matka swojego synka ;-) drugi dzien i chyba ochlonelam, cisze sie, a moze z biegiem dni stane sie nawet przeszczesliwa:-)

abed- ale na allegro to te ciuszki made in anglia to niewiadomego pochodzenia, ja nie wiem skad Ci ludzie to maja z ciuchrajow wygrzebane? bo nie sadze, zeby taki sprzedawca mial cala gromade dzieci, zeby az takie pakiety po nich sprzedawac. Jak juz mialabym kupic to chcialabym, zeby to bylo autentycznie po "prawdziwym" dziecku i najlepiej jednym, wiadomo....ale ja moze ja jakas dziwna jestem, bo na ciuchach wlasnie tez sie kupuje nie wiadomo po kim i skad itd :eek:

Ewstra- mnie sie jakos drastycznie biust nie powiekszyl, troche, ale nie jakos baardzo, chodze ciagle w swoich 'starych' cyckonoszach :-D

milej niedzieli laski, ja z moja rodzinka zaraz ide zaglosowac, a pozniej bede na nich czekala na basenie, az sie wypluskaja.

kamila powiem Ci, ze ja mebelki bede z polski ciagnac ;-)
Bo te akurat maja swoja cene w UK.
ja chce na poczatek kolyske a ona 70-90 funtow z materacykiem - nie zawsze.
W PL na allegro od producenta przepiekne nowiutkie , z materacykiem, kolderka, podiusia, poszewkami, ochraniaczami w slicznych kolorkach, baldachimkiem no cudenko- za 350 zł!
Angel no to dużo nie zaoszczędzisz w sumie jak kurs ok 5zł :sorry: do tego transport, ale zawsze może i coś w kieszeni zostanie... nie ma co porównywać zarobki i wydatki w Anglii czy gdzieś indziej na Polskę itp... nie ma to żadnego odzwierciedlenia bo inaczej po co byście tak daleko się po świecie tłukli od rodziny przyjaciół...

Mini to znaczy że wszystko będzie dobrze :) za dużo myślimy o tych maluszkach i nasze obawy mają często odzwierciedlenie w koszmarnych czasem snach

Ewstra z ubolewaniem stwierdzam, że mój biust niewiele się powiększył z B może na C

lecę zjem śniadanko bo umrę z głodu

Witam niedzielnie - ja dzis robie uwaga rosoł z makaronem, kluski rolady ale z piersi kurczaka(tylko taka forme miesa w ciazy moge przełknąć) haha napablo mnie na sląski obiad hahah ;]] poraz pierwszy od 4 lat ;> ale co tam

CO do kolyski -ja sie zastanwialam w pierwszej ciazy ale i tak lozeczko stoi u nas w sypilani (dziecko nigdy nie spalo z nami w lozku)potem po skonczonym roku mlody do sowjego pokoju powedrowal i tak tez mysle robic z drugiem berbeciem ;]

Hej laseczki
ja prasuję firanki które wczoraj prałam.. na szczęście już kończę i zabieram się za obiadek!

Kasiurek - a starszy śpi w "dorosłym" łóżku już czy nadal w dziecięcym?

Mini nie martw się, to tylko był sen:-*
Ja dziś też miałam senna noc. Na początku widziałam ufo przed swoim oknem, a potem ufoludka w swojej sypialni. A drugi sen..... mąż grał w reklamie banku:-) i mial dostać 50 000 zł za jeden spot, a miałoby być ich sporo hehehe

No w Irlandii ciuszki, butelki są tanie, ale np. wózek czy łóżeczko, materac to już większe koszta i naprawdę opłaca się przywieźć z Polski. I wtedy masz takie jakie ci się podoba. Bo wózki oglądałam w kilku sklepach w Irlandii i naprawdę wyboru nie ma.

Witajcie dziewczyny :) . Czy mogę do Was dołączyć ? hihi wiem ,że późno ,ale od samego początku byłam przekonana ,że rodzę w Kwietniu a tu ciach ! Termin mam na 13 Marca :* ! Postaram się Was odwiedzać codziennie :* buziaczki brzucholkowe mamusie :*

reklama
Do góry