zgaga hehe ja nie z tych jak na razie - ale strasznie mi się obija po jedzeniu, czasem nie zdąże zjeść obiadu a tu wiekie beknięcie nie wiem skąd masakra żeby mi się odbiło to nie wiem czego się musiałam najeść i napić, a teraz.... dobrze,że jem w domu albo u mamy hehe
reklama
Mini55
&&&&&
Perelandra ja oprócz tego że szybciej się męczę to też żadnych innych objawów ciąży nie mam .... dobrze że choć dzidzia się rusza to wiem że jest w środku
Mata ja bym na Twoim miejscu dołaczyła do Dobrusi :-)
Moi chłopcy poszli pojeździć na rowerku
Angel obcinałyście kota ?? dlaczego ?? chyba nie z zemsty za toksoplazmozę
Odwiedziła mnie wczoraj koleżanka z synkiem Szymurkiem , pożyczy mi wózek na wiosnę :-) ale się cieszę , odpadnie mi kolejny wydatek
Ewstra mnie kapusta kiszona ostatnio ładnie wchodzi Mąż się śmieje że zachowuję się jak bym w ciąży była ;-)
Moi chłopcy poszli pojeździć na rowerku
Odwiedziła mnie wczoraj koleżanka z synkiem Szymurkiem , pożyczy mi wózek na wiosnę :-) ale się cieszę , odpadnie mi kolejny wydatek
Ewstra mnie kapusta kiszona ostatnio ładnie wchodzi Mąż się śmieje że zachowuję się jak bym w ciąży była ;-)
Ostatnia edycja:
Perelandra
Fanka BB :)
Mini ja właśnie nie bardzo czuję ruchy i to pewnie dlatego schizuję, bo jak bym, dostała kilka razy dziennie kopniaka pod żebro, to od razu bym się lepiej poczuła
Angel. ale się uśmiałam ze strzyżenia kota, ja co najwyżej obcinałam paznokcie kotu, swoją drogą mogłybyście wysłać jego zdjęcie do magazynu o kotach - jako ciekawostkę
Ewstra: śledzik, budyń i zupa ogórkowa - miodzio; to coś jak moje pączki i śledzie
Mata ja to bym nawet do pray chciała wrócić ale nie zrobię tego na pewno
Angel. ale się uśmiałam ze strzyżenia kota, ja co najwyżej obcinałam paznokcie kotu, swoją drogą mogłybyście wysłać jego zdjęcie do magazynu o kotach - jako ciekawostkę
Ewstra: śledzik, budyń i zupa ogórkowa - miodzio; to coś jak moje pączki i śledzie
Mata ja to bym nawet do pray chciała wrócić ale nie zrobię tego na pewno
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja się chilkę kimnełam jak małą bajki oglądała (ostatnio tak mam, że starczy mi 15 minut i czuje się jak nowo narodzona ;-))
Mini fajnie, że wózek Wam odpadnie do kupowania ja teraz tez wypatruje czy w rodzinie nie czegos do pozbycia - przy Dobrusi chciałam miec wszystko nowe itd. ale teraz juz inaczej patrzę - maluchowi i tak bez różnicy ;-)
Angel ja w pogotowiu mam już rennie - póki co pomaga picie małymi łyczkami mleka wieczorem (potem ze 2 razy latam w nocy pęcherz opróżnić ). Dziwi mnie ta zgaga, bo maluch nisko ułozony, ale za to cały tluszcz z dołu brzucha do góry mi powędrował (nad pępkiem mam same sadło ) no i obstawiam, ze może dlatego mam zgagę? Z Dobrusią nie miałam wcale, a tu bach.. jeszcze połowy ciąży nie ma, a tu już mega zgaga...
Mała kima juz 1,5 godzinki, ja przeglądam allegro i patrzę co by tu jeszcze do domku się przydało (dzisiaj M oznajmiłam, że niech się szykuje na zmiany - w końcu chcę żeby mieszkanie było przytulne a nie wyglądało jak hotel )
czesc kobitki
zimnica cholerna dzisiaj u mnie najlepiej wogole z domu nie wychodzic
kupilam dzisiaj druga sukienke zdecydowalam ze ta ktora juz mam jest za malo elegancka a ta ktora kupilam braz ze zlotym i rekawki z szyfonu piekna jest i duzo lepsza od tej co zamowilam na allegro
Milego dnia wam zycze buziaki:-)
zimnica cholerna dzisiaj u mnie najlepiej wogole z domu nie wychodzic
kupilam dzisiaj druga sukienke zdecydowalam ze ta ktora juz mam jest za malo elegancka a ta ktora kupilam braz ze zlotym i rekawki z szyfonu piekna jest i duzo lepsza od tej co zamowilam na allegro
Milego dnia wam zycze buziaki:-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Tunia ta kiecka co na allegro zamawiałaś nie zginie, przyda się jeszcze na pewno na inne okazje ;-) ciekawa jestem jak wygląda Twój dzisieszy nabytek
Mini u mnie maluch tez puknie od niechcenia dzisiaj, ale co się dziwić, jak taka ponura pogoda ;-)
Mini u mnie maluch tez puknie od niechcenia dzisiaj, ale co się dziwić, jak taka ponura pogoda ;-)
Kasiurek1983
Fanka BB :)
perelandia - ja mam to smao jak sie cos dzialo balam sie ze co snie tak, teraz odstawiam dupka i co tez o wiele lepiej sie czuje i tez martwie sie ze cos nie teges jest !!!!!
ja dzis mam lenia - goscie pojechali na wesele wiec gnije w łozku,maz wziął małego i pojechal po nowego laptoa dla siebie bo ten co ma to wola o pomste do nieba haha ;] i zmaowialam torile kebab od razu haha . NIe wiem co na jutro zrobic mam ochote na kluski !!!!!!!! ciekawe czy małż mi zrobi
mata- spradz gdzie masz macice (dokąd siega bo gdzie to wiesz) mozesz miec juz na wysokosci pępka ;] hihi u niekotrych kobiet w 19 tygodniu juz jest wpolowie brzuszka ;] wiec ta faldka byla by ok haha wyrowna sie za 2-3 miesiace ;p
ja dzis mam lenia - goscie pojechali na wesele wiec gnije w łozku,maz wziął małego i pojechal po nowego laptoa dla siebie bo ten co ma to wola o pomste do nieba haha ;] i zmaowialam torile kebab od razu haha . NIe wiem co na jutro zrobic mam ochote na kluski !!!!!!!! ciekawe czy małż mi zrobi
mata- spradz gdzie masz macice (dokąd siega bo gdzie to wiesz) mozesz miec juz na wysokosci pępka ;] hihi u niekotrych kobiet w 19 tygodniu juz jest wpolowie brzuszka ;] wiec ta faldka byla by ok haha wyrowna sie za 2-3 miesiace ;p
reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
hehehe
Nie no zachciało mi sie adoptowac persa I z całym przychowkiem zostal u tesciow, ale niestety ciezko z czesaniem i wkonci trzeba bylo od weta wziac dwie tabletki i sie za nia zabrac.. Niestety tabletki zamiast uspic porzadnie na chwile to dzialaja tak od 6 godzin, ze padnie na chwile i mozna dzialac, po chwili sie ocknie i dziab zebami i pazurami i drze sie i miota i znowu pada.. :/ I tak to trwa juz od wielu godzin- a zebysmy jeszcze porzadnie ja ogolily to nie powiem :/
Na zgage tez rennie pomaga, na cale szczescie..
Nie no zachciało mi sie adoptowac persa I z całym przychowkiem zostal u tesciow, ale niestety ciezko z czesaniem i wkonci trzeba bylo od weta wziac dwie tabletki i sie za nia zabrac.. Niestety tabletki zamiast uspic porzadnie na chwile to dzialaja tak od 6 godzin, ze padnie na chwile i mozna dzialac, po chwili sie ocknie i dziab zebami i pazurami i drze sie i miota i znowu pada.. :/ I tak to trwa juz od wielu godzin- a zebysmy jeszcze porzadnie ja ogolily to nie powiem :/
Na zgage tez rennie pomaga, na cale szczescie..